111

Стар човек

преди 2 години

То преди Желю,нямаше друг и него го избраха за председател /президент само с представителни функции. Този заедно с Решетников и БКП направиха президентска държава!В момента той е абсолютен диктатор,определящ правилата в цялата държава ,служейки си с подчинените му марионетки!Трябва човек да е сляб ,глух и мало. умен за да не вижда и разбира това !

110

=

преди 2 години

Лъжлив народ лъжливи политици ражда.През социализма имаше активни борци срещу фашизма,голяма далавера си беше,келепир голям и се размножиха до почти милион измамници.А през пролетта на 1944 г. е имало около 400 партизани,половината от тях избити през март в сухото дере на Въча.30 г. след това се нагледахме на какви ли не фалшификатории и лъж ци.Но такова перде,такъв нагъл мо шенник като киро харварда никога не е имало.Изключителен талант,изберете го и много циркове ще има да видите,такъв пладнешки грабеж ще падне че свят ще ви се завие.

109

КЪДЕ Е БАТКО?

преди 2 години

а Кирчо искаше освен спец. прокуратурата да закрива и СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД, е хак да му е като му тръснат 3 години в затвора

108

До до 105

преди 2 години

Добре ли сте?

107

гражданство

преди 2 години

Не е ли президентството институцията която отговаря за гражданството на българите и съответно трябва да може да провери кой какъв е?!!!! Кой дава гражданство на чужденци желаещи гражданство - президентството ..... и да твърди ч, е той разбираш ли не е знаел.

106

Бенджи

преди 2 години

Господин Радев, не е редно да дискриминирате различните! Аз си имам декларация, надлежно подписана със заверка на подписа, пред нотариус, че съм извънземно. Настоявам да ми се зачетат правата на извънземно! Моля, да ме назначите за министър в следващия кабинет. В декларацията ми пише, че има вероятност да стана министър. Това е официален документ!

105

Хубаво

преди 2 години

И да не е знаел в началото, после е разбрал. Защо отговори на Карадъйа за сърцето. Защо даде мнение в КС, че делото трябва да се спре ? АКо беше честен и почетен, щеше да махне Петков поне докато не се произнесе съда и да не иска спиране на делото, а другото говори, че е знаел и начрочно е искал да прикрие това. Ей на това му казвамно0ва честност и почетеност, браво !

104

Киро Рамбото

преди 2 години

Нелепо е президент да се оправдава, че не знаел. Ако президентът е човек, който "не знае", какво прави на поста си?! Пак ли ще го изберем въпреки оправданията му?

103

До 111

преди 2 години

Кирил Петков е българин, ***!

102

Анонимен

преди 2 години

Ох, как ми олекна! Добре, че Радев не е знаел! Сега "почтенните" могат спокойно да се кандидатират за президенти и депутати! Ако знаеха - трябваше да има оставки! Ноо, "почненост и достойноство"....!!!!!!?????

101

Счетоводител

преди 2 години

Да. Не се коментират, но някой може ли да каже колко пари се изхарчиха за какви ли не щуротии, а полза никаква през последните 7-месеца от Радевото управление?

100

До 105

преди 2 години

" Бих се радвал, ако България имаше повече министри като Кирил Петков"А защо пък не?! Да, на Промяната за България!

99

факт

преди 2 години

и фигуранта като импексова се натриса на празници без да са го канили . симпатизанти търси :)

98

До Новите демократи

преди 2 години

Омразата към Борисов и жаждата ви за власт ще доведат до непозната в ЕС военна диктатура! Този човек през целия си мандат лягаше и ставаше с тиради против Борисов и нито веднъж не отиде в парламента! Такъв ли човек искате да бъде начело на държавата? Да чувате: "доложете Иванов, доложете Атанасов или доложете Нинова? Ще си го получите!

97

Анонимен

преди 2 години

Значи според Радев ни трябват повече канадци за министри. Съгласен съм.

96

ФАКТ

преди 2 години

Жалкия фигурант опозори армията!!!

95

До 80

преди 2 години

" Не е ли крайно време да започнем да обръщаме повече внимание на българите и българското и тях" Да, прав си! Но с тая злоба към българина Кирил Петков как ще привлечете и задържите в България българите от Америка и Западна Европа? Как ще привлечете и задържите бесарабските българи? С такава злоба към тях няма да се получи! Онези *** *** от северна македония не ги броим за българи.

94

изход

преди 2 години

Ра деф , наложи вето.

93

Анонимен

преди 2 години

Ама той лук нито е ял, нито е мирисал, нито е виждал в живота си. Как да не му повярва човек? Как за Бога да не му повярваш?

92

радеф-ПРЕСТЪПНИК

преди 2 години

Бих се радвал, ако България имаше повече министри като Кирил Петков, каза още Радев......