5

Край

преди 2 години

Не рано. Не е. Вече и в Столипиново и Факултета и в Найроби и раджастан имат коли. Забранявате ДВГ колите . Кой има пари ще си вземе ел кола - другите с крачоли с колела и тротинетки.

4

Анонимен

преди 2 години

независимо от енергоизточниците, купонът свърши! В бъдещето само богатите ще могат да си позволят автомобили, полети, отопление.

3

Българин

преди 2 години

2025г в България и в ЦЕЛИЯ ЕС няма да има бензинови коли, България минава изцяло на вятърна и слънчева енергия и спира да купува газ от Русия. Не и щем нито меда, нито жилото на Русия, нека руснаците си го пият и ядат техния газ. Bulgaria goes green!

2

Анонимен

преди 2 години

Урсула и еврокомисарите похрчиха 1.8 трилиона за зелени енергии, които са с ниска ефективност и никога няма да могат да заменят досегашните. Има показател EROI - съотношението на единица вложена енергия и колко единици са получини. При въглищата е 80, при водните централи - 100, при вятърните и соларните, между 3 - 17, тоест никога няма да могат да заменят досегашните енергии. Но 2 трилиона отидоха в нечии джобове от търговията с CO2 квотите.

1

Анонимен

преди 2 години

Значи Германия се връща към въглищата тъй като не може да, се, справи с енергийния си проблем а ние ще ги спираме и ще затворят всичко и какво ще правим 2 часа има ток 2 няма ще си спомним един режим преди бая години