267

анонимен

преди 2 години

Защо ни смятат за мало'умни не мога да разбера.С какво ще донесе този сертификат за подобряването на обстановката.Само няколко примера от последните дни:Фандъкова е вакцинирана,но е с ковид,същото е и с министърката на туризъма,Нинова пък е преболедувала и пак е положителна.Такива хора имат измамно чувство на сигурност,но си разнасят заразата и са точно толкова опасни,колкото и другите.Докато един невакциниран и непреболедувал се пази повече,поне носи маската като хората.

266

Тралала

преди 2 години

Кунчев значи, не е спазвал мерките, щом е болен от ковид

265

Анонимен

преди 2 години

като няма дърва позеленясвам от студ и сертификат не ми трябва

264

Анонимен

преди 2 години

***--ьо непрочел една книга по темата смело обяснява за Демокрация, Фашизъм и т.н. докато муа трета ракия. И ако не клъвне някой сменя на чипирането от Бил Гейтс, защото освен политолог е и нанотехнолог.

263

до 300 хахахахаха

преди 2 години

когато си болен, ваксина вече не ти трябва. здравите хора си слагат ваксина. Толкова *** коментар не може да има.

262

до 305

преди 2 години

вярно е.

261

Анонимен

преди 2 години

ВЕРНО ЛИ, ЧЕ КАТО ТИ СЛОЖАТ ВАКСИНАТА И ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПИЕШ АЛКОХОЛ?

260

Мунчо

преди 2 години

Оправете си заглавието. Какви "НОВИ МЕРКИ" като нищо не измъдриха. Сега щели да изчакат 2-3 дни за да видят какво ще се случи. Ами аз ще ви кажа какво - ще умират по 100 човека на ден. Ето това ще стане.

259

Оффф

преди 2 години

Аре въвеждай и да се приключи. 80 процента са неваксинирани. Въвеждай и да се приключва с безсмислените заведения, театри и опери. Да си фалират там по ред.

258

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

До Германец: Ти пък си много убав! :-) Ханс не си ли купува сертификат? Ако Ханс го е срам, Мехмет не го е срам, шъ знайш! А Мехмет е новото нормално по германските ширини ;-)

257

Ko? Koooo?

преди 2 години

сертификат за кое. аз български театър или опера не гледам. щото им знам нивото. хляба си го пека в къщи че ми излиза по 40 стотинки за килограм. за кое сертификат да си вадя. като имам гости имам гости - не ги водя по заведения.

256

До 285

преди 2 години

Защо трябва здрави хора да се бодат с "ваксини", с неясно съдържание и неясен дългосрочен ефект. Нали знаеш, че всичко не естествено е вредно за човешкото тяло. И пак повтарям, човек се разболява, когато не е здрав. Ако си болен взимаш мерки, ако искаш да живееш. Измислена ваксина няма да те спаси, ще те спаси промяната в начина ти на живот.

255

Анонимен

преди 2 години

До Германец >>>>>>>>>>>>>>>>> А ТИ КАТО СИ МРЪДНАЛ, ЩО НЕ СЕ КЕФИШ НА ЖИВОТА, АМИ СЕ РОВИШ ТУК?

254

До Германец

преди 2 години

За съда. Той и император Нерон, Наполеон и много други, имащи власт, която не си си и представял, са казвали, че никой няма да се заеме с тях. Толкова повече ще закъсат обикновените пропагандаторчета.

253

В.

преди 2 години

Да питам какъв сертификат ще издават като тукашните ваксини са забранени в Италия. Те ще го признаят ли? А ако се окаже че и тамошните ваксини не стават притежателите на сертификат ще могат ли да съдят издателите на сертификати?

252

До германец

преди 2 години

Колкото горделиви,толкова и пр()сти !:)))

251

Анонимен

преди 2 години

най-бедни и най-болни в ЕС !!!!Но пък най-умни и прозорливиВижте ни,не сме ваксинирани като т,ъпит? и пр()сти европейци.Но пък под другата статия за икономиката -защо не сме били като европейците ...А ся де ..Гan ю тариката ,а ....Все на баницата мекото търси...Затова няма и да мръднете от последното място- защото сте много умни и начетени !

250

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Предпочитам нито едното, нито другото, обаче ако наистина трябва да избирам между двете простотии, предпочитам сертификата - него ще си го набавя по един или друг начин, но ограниченията трудно ще ги преодолеем. И пак няма да се ваксинирам. Sorry, ваксъри!

249

Анонимен

преди 2 години

Нали искахте демокрация,Америка,капитализъм,Европата да имате права,свободия ха-на ви сега.Такъв геноцид и Хитлер не е правил ама добре ви е.Още сте прости,спорите за вакси и паспорти а не се усещате че това е началото на невиждания геноцид.Добре ви е,гледайте телевизията,ровете по телефоните като маймуни и стига сте ревали.А аз си искам социализма

248

Анонимен

преди 2 години

Пейо, така ги стимулират да извършват престъпленията. И да мълчат за истината.