96

Мисля си

преди 2 години

Нашият стандарт падна от 29-то място в света на 69-то заради демокрацията. А руснаците за първи път в историята си имат по-висок стандарт от нащ, средно със 100 долара на месец. Ама те имат Путин, а ние Костов, Станишев, Симеон и Бойко. И няма в света по-ограбена държава от Запада от нас, май само Екваториална Гвинея е по-ограбвана.

95

SS

преди 2 години

Който е чел какво съм писал,че идват лоши години чел ! И който се е подготвил -добре ! А аз познавам много бедни хора. Ето в съседната сграда,икономът е беден,шофьорът е беден,готвача охраната също са бедни . А собственика за когото работят ми се оплаква ,че е на ръба на фалит.

94

До 103

преди 2 години

Ами аз живея в Пазарджик и не познавам някой да взема под 1000 лв заплата. Има такива и с по 2000 лв.Така че навсякъде вече заплащането е прилично.Аз преди 20 г почнах с 400 лв заплата.Сега ми е 2 бона за същата работа. Има и инфлация,ама 2000 лв сега купуват много повече неща от 400 лв преди 20 години .

93

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта ще ви направи много по-бедни.

92

Анонимен

преди 2 години

кой ми сложи минуси, с дървена дограма съм, от едно време

91

Анонимен

преди 2 години

Всяко семейство има по 2-3 коли и жилище, а уж сме били бедни ;)

90

До 108

преди 2 години

Глупости- просто в България има много неотчетени доходи. Познавам доста хора,които ги осигуряват на МРЗ,а получават по 1500-2000 лв.Така че заплатите са по-високи от официалната статистика.

89

Анонимен

преди 2 години

Е как сме бедни , а със собствено жилище????????????????¿?????????

88

Анонимен

преди 2 години

С Радев ще видите пак Големия комунистически глад, като при Виденов.

87

Анонимен

преди 2 години

оф сега патрЕотите като почнат ми се засягат :))) едни минуси ще се разцъкат ама :)

86

Анонимен

преди 2 години

И богатите хора живеят в лишения - много не могат да си купят личен самолет например

85

Pomak

преди 2 години

Какъв да е народ, който го е страх от Истанбул ската конвенция, но не го е страх от това да го управляват 15 години мутрата, доган и пеефски, ми естествено, че ще е беден и проскубан народ!

84

Анонимен

преди 2 години

В Румъния обаче заплатите и пенсиите им са по-високи от нашите и като цяло дръпнаха доста напред. Ние си оставаме балканска клoaка понеже все по-умните. Както обичам да казвам: Българина е малък, но за сметка на това много глупав народ.

83

Анонимен

преди 2 години

До 102 .Общото е че имаме една граница и отскачаме насам и натам. Другото е , че сме ИЗВЪН РУСКАТА ЗАВИСИМОСТ , което е добре. А Русия е вече в Азия където и е местото

82

До Словянин

преди 2 години

Марш в тъъпата Русия щом те ограбват корпорациите бе :)

81

Ганьовци

преди 2 години

Нали злобеете нали казвате кой къде бил мил чинии кой какво бил правил пък всъщност вие и вашите родители в България миете чинии по ресторантите и метете болниците и училищата за да оцелеете Разбирате ли го бедни Роби Разбирате ли го бедни Роби и касите в калта *** Роби

80

Анонимен

преди 2 години

До sofeto *** в някое градче в България, където обикновено работа няма или ако има заплащането е смешно и нередовно, дори и при огромно желание да работят и се издържат, тогава друга песен ще запееш, само София, не е България, затова се обезлюдява страната

79

Словянин

преди 2 години

Демокрация: ежегодно западните банки и корпорации грабят от нашите тънки джобове по 14 до 16 млрд Евро.

78

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо правите сравнения между Румъния и България. Ние нямаме нищо общо. Различни народи и държави сме.

77

Анонимен

преди 2 години

Е, благодаря ти, че ме изтрии защитавайки циганаьора от Банкя! И ти си ениччар, като полицаите дето биха протестиращите по нареждане на циганаьора от Банкя!! Ти си ениччар, но не забравай, че и ти жевееш в тази държава?