255

Анонимен

преди 2 години

до 304 Прочети кокво казва ОТКРИВАТЕЛЯ на mRNA и DNA ваксините - др.Робърт Малоун и после ми умувай

254

До 304

преди 2 години

За тази цел се грижат мойте бели кръвни телца те изграждат най добрата защита срещу вирусите намам нужда от вашата вакса значи ако де факто това е смисълът на ваксините

253

Анонимен

преди 2 години

Българина най-много го е страх да не настине и само той да се мине .. та така и с Ваксанианците ...

252

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен300 Това е RNk молекула, която се разгражда за няколко месеца. Тя учи клетките ти как да деактивират вируса чрез производство на определен протеин. Няма никакви антитела и Ковид съставки в нея. Няма опасни странични ефекти.

251

Анонимен

преди 2 години

Само наркоманите не питат какво има в пакета , бодът се с каквото "човека"им даде ...

250

o/o

преди 2 години

Правилно.Който се е ... и се е набол за негова сметка.

249

Анонимен

преди 2 години

След 500 години робство , и вече повече от 100 години предателства в гръб от чужди и свои , национални предателства , тотално розграбване на природните богатства , назночения на "управниците" ни отвън за да обслужвот чужди интереси се чудите защо българина не вярва на никой !? Сериозно !? И 20% са много ...

248

Анонимен

преди 2 години

Преди да ми инжектират нещо Аз трябва да знам Как са го направили какви са страничните ефекти от какво ме предпазва и за колко време ЗАЩО се мълчи по тези въпроси това е животозастрашяващо за населението само *** би позволил да го инжектират с каквото и да било нещо

247

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 295 Не ти омръзва да пишеш едни и същи глупости . С нещо да потвърдиш твърдението си ? Имаш ли идея , какво въобще е биологично оръжие ?

246

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 285 Будалите вярват, че има толкова добри хора, които няма до ги пратят в болница с кислородна тръба в гърлото.

245

Анонимен

преди 2 години

Язе пък мисля че са 95 процента който не искаме нещо създадено от човешки ембрион бебе в зародиш да ни инжектират с това против свободната ни воля така създават ваксините питайте Мангъров

244

Друго 20

преди 2 години

Аз съм върл антиваксар под прикритие. Карам другите да се ваксинират за да няма нужда да се ваксинирам аз. Те ще са моя щит срещу вируса. АЙДЕ НАРОДЕ КЪМ ПУНКТОВЕТЕ!!!

243

От 274 До 281

преди 2 години

Аз от 10 години не съм ползвал лекарства дори и не ме е страх да умра. Обаче бих предпочел да не е толкова скоро. Ваксината само намаля риска до известна степен. Нищо повече!

242

До 285

преди 2 години

Това не са хора, а психопати. Нормален човек не може да допусне че друг човек ще направи подобно нещо. Психопатите го знаят, затова ги ловят на гола кука.

241

Анонимен

преди 2 години

до #284 Абе пингвин , едно време такива червеи като тебе първи са надявали феса кото дойдат турците , даже без да са ги карали ...

240

доктор .

преди 2 години

До: номер 274 (Предадох се) Лошо няма. Щом те влече - вапцинирай се! Аз не съм антиваксър и подкрепям всички желаещи да се вапцинират!Просто аз не съм от тях защото съм по-различен и няма да се вапцинирам срещу модерния вирус!Ще се ваксинирам срещу всички останали вируси, включително грипния вирус!

239

Анонимен

преди 2 години

до 282 Съжалявам , ваксиански език не разбирам ...

238

Анонимен

преди 2 години

А други 35% ще се ваксинират, ама друг път.

237

Анонимен

преди 2 години

Толкова много зло, което турците не успяха да направят на българите за 500 години, успяха антиваксърите за 1,5 година, вдъхновени от мангъра.

236

Анонимен

преди 2 години

Навремето само *** ги беше страх от ваксини, мислеха че ще ги стерилизират. Ходеха сестрите с милиционери по махалите да го ваксинират принудително . Естествено не ги стерилизираха, множат се като зайци , така и не ги интегрирахме. Големият въпрос е сега защо държавата ни се по......, вместо да стане обратното! Римски манталитет.