13

резултата

преди 2 години

Ей! Сбъдна се мечтата на Слави с изчегъртването. Бандата на Румен си поделили парите и не оставили нищо на държавата. А я какви обещания правеха. Ама който умее да слуша си спомня че КН всеки ден само за кражби говореше. Кой за каквото си мисли. Както е казал народа.

12

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен___ Всяко лято като пътувам от Русе за Варна благославям тези строители по участъка до Разград ! ___Там преди няколко години направиха разширения на пътя - нова лента за изпреварване . Още същата година се разби и понякога е опасна за каране. Тази пролет направиха ремонт, уж беше добре, но пак се разби, а и се появиха и нови участъци. Та започнах да ги наричам герберски или бойкови пътища !!!

11

Анонимен

преди 2 години

рашков, изкарай истинския собственик на тия фирми - шиши! бързо ще се скрият...

10

ДДРОнег

преди 2 години

Основа се нова професия - пътищар :)

9

Зозо

преди 2 години

Рундю е пътник на изборите. Даже и БСП-арите няма да го подкрепят.

8

SS

преди 2 години

"заканили" се били "да съдят държавата"...Ами ако държавата ги подгони за всяване на смут,организиране на безредици и най-вече за опит за държавен преврат-какво ще стане, а?А най-хитро е военните набързо да ги мобилизират теа алчни хитреци, които се пънат да измамят държавата. И тогава ако не слушкат и продължават да си играят с камиончета, тъпани, музики и вувузели - хайде на камионетките и на военен съд! Е, няма да ги разстрелят, но ще ги одрусат яко - като им вземат имотите, това им стига.

7

Ванката

преди 2 години

Таман са се насъбрали на едно място редно е народа да им благодари за качественото строителство на пътищата, за качествените ремонти и за всичко качествено с един добър бой! Твърдят, че това им дават, но те са съучастници в едно крадене и престъпление! За това не се дават пари а се вземат!

6

Анонимен

преди 2 години

Само вижте построеното от тия т.нар. строители! Два месеца след всеки ремонт или новопостроен път, вече пак е за ремонт! Работата на тия, дето са се нарекли пътищари е една черна дупка! За същите, че дори за по-малко пари, да си викнем немци, холандци, испанци, португалци, австрийци каквито щете! Ще направят пътища и улици за чудо и приказ! Я вижте дори в една Хърватия или Словения какви магистрали и улици има! А тия манга.ли дето ни ли докара банкянската сви.ня да си стоят без работа!

5

Анонимен

преди 2 години

нали имате договори какво искате? И аз искам яхта ама няма!!

4

баба мара

преди 2 години

искаите си парите от собствениците на фирми те са получили парите но са гискрили в барбадос

3

тъй де

преди 2 години

Това пътищарите звучи повече като ПИЛИЩАРИТЕ!

2

Анонимен

преди 2 години

А тези де правят улиците, уличници ли ще ги наричаме?

1

Анонимен

преди 2 години

затворете Орлов мост ако щете. Аз си бачкам хоум и ми дреме на чушката!