91

бг

преди 2 години

всеки първиЕврото=инфлация

90

Анонимен

преди 2 години

До Red pillЗа туй гaньoy е цъфнал и вързал.

89

ШибиРиби

преди 2 години

Ами да се въведе тогава турската лира. Шут от ЕЮ, и директно под шапката на Ердо

88

У бре

преди 2 години

Манипулирането на процесите в малки държави води до това, което става в нашата България вече 30 г.Замисляте ли се за варианта , че тази Промяна и Въстание всъщност бяха планирани отдавна? През 1990,1997,2009,2014 Народа бе умишлено обиран и лишаван от нормален начин на живот. Защо това сега се повтаря? Не ви ли гложди този червей на съмнението? Че години минават,управник след управник си тръгват,а Нас ни постоянно "ни работят"?

87

Red pill

преди 2 години

До "Стой си в матрицата, консерво." ------ Пфф. либераст далтонист :) Матрицата не е България. България е единствената извън матрицата засега.

86

Анонимен

преди 2 години

До MaйMyнaтa Ами ти продължвай да чакаш. Аз вече не чакам. Вие си чакайте, аз няма нужда да чакам.

85

Анонимен

преди 2 години

Вижте как промиват мозъци,особено на тези дето и на избори гласуват за сигурният кандидат сакън да не се разчуе,че са пуснали бюлетина за друг.Е това плащане на данък''Обществено мнение'',особено в по-малките населени места ни закопава!Какво щели да кажат хората.Отвратително!Селско!Недостойно!

84

ля ля

преди 2 години

да се направи референдум и тогава всичко да се каже защото трябваше преди 16 години да го говорите това! то е повече от ясно че за това ни е инфлацията ;)за какво са ни ЕС да ни уеднаквят с останалото! - ние сме и имаме мноого повече от тях!б***лъци

83

Анонимен

преди 2 години

До Red pill Аз не греша. А твоята грешка се казва Blue pill. Стой си в матрицата, консерво.

82

Red pill

преди 2 години

До "Криптото не струва нищо". Доста фирми направиха пари от продажби на видеокарти и компоненти, до степен цената им да се покачи с до 300% и да изчезнат от пазара. Това според теб не е ли производство? Това е реализиран продукт, чийто двигател е копаенето на валута. За информацията също не се прав, защото тази информация на практика представлява банкирането на трансакциите. Това има икономическа стойност. За доверието и надежда, си прав, подчертах го и по-долу, но аз го считам за спекулация.

81

Анонимен

преди 2 години

Тренд да не са взели едни пари от КТБ,че пускат такива резултати?Май им се иска още да вземат от банката на Цеко а?!Е такива екземпляри са най-нагли илъжат яко!На кого са Тренд?

80

до 71

преди 2 години

Ти току-що нищо не каза. Как така се печатат повече пари? Не ми трябва отговор от тебе.

79

Германец

преди 2 години

Друга статистика -- всеки трети българин е също толкова ***, колкото и останалите двама.

78

MaйMyнaтa

преди 2 години

А эа интереса към еврото, то си е нормално. Имаш Софи Маринова, ама от време на време видиш Гери Никол!! Е като эарежеш Софка, накрая ще фанеш Аэис эа .....

77

Анонимен

преди 2 години

И какви са тия Тренд,че да им верваме?Я у лево!Виж ги ти как настройват мнението на хората?!

76

Тц,тц

преди 2 години

Тези "всеки втори" сигурно са били в яслите или родени след 1997! Ако си имаха понятие какво беше 3000% инфлация или заплата от 3 до 5$, ще пеят друга песен..

75

Анонимен

преди 2 години

Криптото не струва нищо, защото не пренася стойност. Ел.енергията изхабена за него не се оправдава с добива, освен ако не я крадеш. Информационно е кръгла нула, защото може да бъде откраднат, независимо по каква причина. Не става дума за блокчейн, а за безсмислената му употреба в криптото - проверка на трансакции. Нооо в смисъла на фиатни пари се крепи на същите устои - доверие и надежда. Нищо друго.

74

MaйMyнaтa

преди 2 години

До 76...Нищо не си раэбрал, иэчакай още 32

73

Red pill

преди 2 години

До "Аз съм на 32 години". Дотук добре. След още няколко години ще разбереш и къде грешиш.

72

.

преди 2 години

Държавата няма необходимият стандарт за влизане на еврото.