217

agent

преди 2 години

Ако станем страна без мерки и маски и тестове няма да можем да поберем прииждащите хора от летищата.

216

Пфу

преди 2 години

Отидеха милиардите подарък.. на свечно спящите

215

2025 г.:

преди 2 години

Човекът се усмихна и с носталгия си спомни - ей кво хубаво време беше през 2021 г.! Носеха се маски, слагаха се ваксинки. Усмихна се, сложи противогаза, облече скафандъра и излезе навън ...

214

Гост

преди 2 години

Като ни заличат от глад студ и ваксини, да, няма да има при кой да дойдат..

213

Б. Г.

преди 2 години

Нали чужденците са ваксинирани? От какво ще ги е страх, тогава?

212

Т

преди 2 години

...Понеже миналата година искаха

211

Глупости!

преди 2 години

Поредн ата идиотия на видитоения дъртак! Фашист!

210

еврика!

преди 2 години

Па тия със скарата и бирата да не са луди да се ваксинират? Нали после трябва да работят?

209

до 253

преди 2 години

Ти къде си видял нещо да не се продава и да му намалят цената? Изхвърлят го и не им мигва окото! Хотелите ще ги затворят и цените ще са още по високи.Защото ако свалят цените няма да имат печалба.А ако задържат или покачат цените пак ще имат печалба.А и стова 60/40 не знам. Имам едни съседи които вече 2 години бира пият и скара хапват всеки ден,а нищо не работят.

208

Анонимен

преди 2 години

чудесно, ще паднат цените на хотелите и ще можем да отидем на море българите

207

Али Реза

преди 2 години

Кантарджиев Ага...и на теб ти е лошо прЕятелю....

206

Анонимен

преди 2 години

Хич не го слушайте тоя шибаняk пенционер, има клипове из ютюб на чужденци по морето тотова лято, кефеха се на макс без наморници, ако се запазим като нормална държава даже няма да смогнат да посрещнат всички желаещи

205

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев, не се безпокой, ще дойдат и догодина хора в България. Ще дойдат достатъчно много, ако ситуацията с мерките и у нас не стане като в западните страни. Тъкмо ще се освободят от терора на собствените си правителства, поне за период от няколко седмици. Но ако и тук, както във фашисткия западен демократизъм, започнат да им искат електронни сертификати за дишане в ресторант или кафе, тогава наистина няма да дойде никой. Нещата са точно наопаки.

204

Дедо

преди 2 години

До Алтерниращ веганист....И какво обяснява тоа мазен мустак?Да пием доматено сокче или вода с лимонче?Това му е рецептата на тоя!Архивите не спят,ей!

203

И ся ко?

преди 2 години

Нема да идват дофтури и инженере от Африка!Пращайте армията да ги лови из саваната ,да ги товари на кануто "Дръжки" и да ги кара у София!

202

до веганиста

преди 2 години

Кантарджиев е 55 набор, Има 40 годишен стаж, от който няма и две години като практикуващ лекар. работил е като научен сътрудник, ръководещ лаборатория, но не е лекувал никой.

201

Нищо лично, факти

преди 2 години

Колкото повече хора се ваксинират толкова повече се увеличава смъртността, защо ли?

200

Гневен

преди 2 години

Бай Шиле, ше ти обръсна мустака, маймунко такава.

199

Супер

преди 2 години

Спокойно ще е на плажа, не като тази година, тарапана и заведенията пьлни. На който не mу харесва Бьлгария да ходи в Австралия на плаж, атака от акула като бонус кьm 10 та бустер инжекцийка за да те допуснат до концлагера Австралия.

198

Анонимен

преди 2 години

Като какъв се изказва този? Нали е на заплата при Фандъкова вече? Съвсем нормално е като постоянно притискат хората те да не вярват. Това е като законите във физиката - всяко действие води до обратното по сила противодействие.