134

пияница мистик

преди 2 години

Кратко, ясно и сбито е синтезирал състоянието на България в момента Боко :))) А дрогарете пишат, че лъже....ахахахахахаа. И за кое лъже бе, дрогаре? Че не могат некадърниците да изкарат кораба половин месец? Че цените на всичко са нагоре откак Фигуранта дойде и си назначи малките фигурантчета? Всичко което е казал е 100%истина и вие го знаете. Отричате от чиста комунистическа злоба

133

Анонимен

преди 2 години

Когато аз управлявах ! .......

132

анализатор

преди 2 години

Този безработен човек,какво търси в Любляна?Той е г-н никой,и се учудвам как е допуснат там.Срам за фон дер лайен,че въобще е разменила дума с този безработник.Това ли представляма ръководството на Европа"?Да бяха отишли Сидеров,Каракачанов,К.Костадинов, и др.знайни и незнайни собственици на партийки.Гади ми се,като чуя името му.Простотията и простащината му съсипаха хората.Дано по-скоро га арестуват и да се приключва всичко.

131

ООООХ...

преди 2 години

ТОЗИ ЧОВЕК ЗАЩО НЕПРЕКЪСНАТО ЛЪЖЕ ДА НЕ БИ ДА ИМА ПРОБЛЕМ С ГЛАВАТА ИЛИ И ТЕЗИ ДО НЕГО СА СЪЩИТЕ- ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ ЧЕ НОСЪТ МУ Е ПОРАСНАЛ ОТ ЛЪЖИ ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ ХОРАТА МУ ВЯРВАТ НО АКО ЗНАЕ КАКВО ГОВОРЯТ ЗА НЕГО ЩЕ СЕ ХВЪРЛИ ОТ НАЙ ВИСОКОТО МЯСТО НЕ Е СИГУРНО И ТОВА ЗАЩОТО ТОЙ НЯМА СМЕЛОСТ ЗА НИЩО ОСВЕН ЗА ЛЪЖИ

130

ти да видиш!!!

преди 2 години

От *** индивид, остри критики!

129

Анонимен

преди 2 години

До 185 Който бесило вади, на бесило умира 😊.

128

Анонимен

преди 2 години

До Теодор. Що бе, той е най-якият президент и най-честният. Назначи любовницата си на две длъжности, изостави децата си заради нея, опита се да потули случая с катастрофата на баща си, отрече, че синът му е бил в РПУ. Спи с плеймейтки. Супермен, какво повече да очакваме от него?

127

Анонимен

преди 2 години

Президентът Радев е достоен Българин. Поклон!

126

Анонимен

преди 2 години

Все се надявам да обесят банкенския ту л у п на орлов мост. Не се изказах като хората.

125

Асан

преди 2 години

Тиква бягай с пачките у Пандора докато не си още у пандиза :)))

124

Анонимен

преди 2 години

Споко, ***, Редев е пътник. Ще бъде изхвърлен от президентството, но Киро канадеца ще го направи министър председатгел. Така че вместо да му избодат очите, ще му изпишат веждите.

123

българин

преди 2 години

Не мога на този да слушам брътвежите и дивотийте.Скрийте го и повече не го показвайте.

122

Анонимен

преди 2 години

Забравих, че настоящият президент е света вода ненапита. Той не беше одобрен от Решетников, не беше предложен от БСП. Не беше избран с помощта на ДПС.

121

Анонимен

преди 2 години

Много е лошо за политик да отиде в чужбина и да плюе по Родината си, освен това половината у обвинения са лъжи!

120

Тато из Правец

преди 2 години

Другарят Борисов е национален предател !!!!

119

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173 "а това че сега нямаме газ заради него, кухата селска кратуна едва ли го проумява." Ко, ко речИ?

118

Анонимен

преди 2 години

"само в рамките на 15-20 минути ни поздравяваха отвсякъде." -- предателя на националните интереси го поздравяват навсякъде в чужбина, да, за него това е най-важно. Спира Южен поток и го поздравяват всички русофоби в европа, а това че сега нямаме газ заради него, кухата селска кратуна едва ли го проумява. Същото и с аец Белене, от америка и ес го поздравяват всички врагове на България. Такива сериозни обекти в България не трябва да има. Предателят борисов е премиер за да ги спира.

117

Врачка

преди 2 години

След време Боче че го учат по история. Най новата история ке бъде за крадците у България. Кат на Г.Димитров гроба му ке бъде нужник-мавзолей и декянцата ке ходят на екскурзии там да му пикаят гробу.

116

До ББ

преди 2 години

Дано изгниеш в затвора Бибитко! Магнолии сянка да ти пазят!

115

Шопо

преди 2 години

Симитлийската снаха се запени отново!!!!