298

Pouw

преди 2 години

Успех на момчетата! Така успешно дразнят троловете, че явно герберчетата треперят. Не мисля, че са новите спасители, но вярвам че искат по добра среда за бизнеса! Писнало им е от мутренски назначения. Я прочетете как Фандъчката днес назначи за шеф на инспектората бияча на протестиращите!

297

Ха

преди 2 години

Хайде не мерси !

296

Дядо Йоцо гледа

преди 2 години

и Йоло Денев ВЕДНАГА би поел отговорността и поста на президент на Република България, който не вярва... да го пита, той всеки ден е пред фонтана

295

Анонимен

преди 2 години

А би ли поел отговорността да е по- малко нахален и нагъл? Тежка е тази отговорност, но дали би я поел?

294

Анонимен

преди 2 години

Тези *** съвсем си повярваха. Байдън спомена имената на Радев и Петков и те готови за президент и премиер. Почакайте малко, ще има избори.

293

Не сме дебили!

преди 2 години

Хайде стига!!! Петков ще се жертва да стане премиер и вече раздава постове на Мая, Христо. Хаджигенов же се жертва да стане правен министър...

292

Анонимен

преди 2 години

Колкото аз мога да бъда премиер на Канада, толкова и Кирчо Харвардски ще бъде премиер на България!

291

Щерю

преди 2 години

Юдеите в България, чрез новата партията - си взимат обратно властта в БГ. Това става...

290

Ангелов

преди 2 години

Тоя *** щял да поеме отговорност да е министър председател а другия *** кокорчо щял да поеме отговорност да раздаде милиарди те от хазната ама май ще поемат нещо друго.

289

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ама има ли някой, който да смята, че е имало разследване срещу ББ ?!?!" Ама, за фалшифицирани истории не се полага "разследване" а прокуратурата ясно е ДОКАЗАЛА, че фотоисторийката е ФАЛШИВА! КОЕ не е ясно?

288

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата ако накаже некой грешник, това ще е постижение :))) Бил съм *** нгал, естествено по задължение, ония колкото и да се оплакваше на ченгетата, немаше ефект :)))

287

Анонимен

преди 2 години

Ама има ли някой, който да смята, че е имало разследване срещу ББ ?!?!

286

Анонимен

преди 2 години

Петков трябва да бъде съден за подаване на фалшива декларация! Що за двойни стандарти. Ако обикновен човечец даде фалшива информация ще бъде наказа с цялата строгост на закона. Радев какво си въобразява? Не може хора с двойно гражданство да стават министри!!!

285

До Истанбул

преди 2 години

То и Турция не разрешава двойно гражданство, ама за "изселниците" може. Както е изгодно

284

ot germaniq

преди 2 години

Киро - новия Барон Фон Мюнхаузен...

283

Анонимен

преди 2 години

Значи "Мата Хари", "Дай да видим" и "Брей, брей, брей" днес цял ден пробутваха една скалъпена фотоисторийка с доказано фалшифициран характер за "истина", преструвайки се, че не знаят НИЩО за вече водените разследвания. Та, какви са изводите? Колко хора са на щат при ДС във фабриките за *** на Радев?

282

Анонимен

преди 2 години

До Дай да видим! "Дай ми да видя новина от Прокуратурата, в която са разкрили престъплението" В новината, която твърдиш, че "си чел", ясно пише, че разследването се прекратява, пореди неизвестен извършител. Заследваното престъпление е заснемане с незаконни средства без надлежно разрешение поп закон. Също в нея се установяват фактите по фалшифицирането на снимките и скалъпването на фотоисторията. Всичко ЯСНО посочено.

281

предложение

преди 2 години

Да си покаже публично дипломата и документа, че не е канадски гражданин. Другото са приказки. Просто е, или?

280

Истанбул

преди 2 години

Живея в Истанбул,плащам данъците,социалните,здравните си вноски в България. Едновременно съм турски и български гражданин.Щом Кирил Петков може, утре си подавам документите за излизане от турското гражданство и без да изчакам решението на съответните органи отностно моята молба се кандидатирам за народен представител в България на изборите на 14.11.2021 г.Може ли?Не може защото АЗ СЪМ ТУРЧИН И СЪМ ТУРСКИ ГРАЖДАНИН.ЗА МЕНЕ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ,ЗА КИРИЛ НЕ ВАЖАТ И ПОСЛЕ КОЙ С*А В ГАЩИТЕ

279

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 298Бокича подцени колегите си мутри, затова го злепоставиха :))) Иначе е тъмна Индия какво става в службите, ама Боко се о ака, да ти пратят манекенка и да не се сетиш, че това е дело на ДС.......хахахахаха :)))