267

Анонимен

преди 2 години

До до 313 от славянин "Защо, не ти ли харесва отговора ми!?" Какъв отговор? Това е избягване на отговор на въпроса ми. Странно, след толкова репчене за собствените ти "критерии", по такъв унизителен начин да подвиеш опашка. Разбира се, това лесно можеше да се предвиди: такива като теб процъфтяват на базата на празните приказки и самочувствието без покритие. Беше въпрос на формалност да те извадя на показ.

266

Германец

преди 2 години

При славянина и подобните му е лесно. Статистиката е "вярна" ако им пасва на наратива. Откъде идва, как е подплатена. Няма значение. Дори на официални източници, които по принцип само промиват мозъци, ще се позове, стига да му върши работа.

265

до 313 от славянин

преди 2 години

Защо, не ти ли харесва отговора ми!? Ако се изживяваш като офицер пред редник си сбъркал адреса!

264

Анонимен

преди 2 години

Е тая статия колко пъти ще я публикувате?! Миналата седмица, по-миналата седмица, сега пак... Едно време така трябваше да четем напоително в Работническо дело за героите на соц. труд.

263

Анонимен

преди 2 години

До до 309 от славянин "Защото не съм длъжен да отговоря на въпроса ти!? Нещо неясно!?" Това ли успя да измислиш?

262

Анонимен

преди 2 години

До до 305 от славянин "Няма как само ти да задаваш въпроси" ГРЕШКА. Въпросът (единствено число) е за твоя критерий за признаване на статистиката като надеждна и валидна за основа на аргумент, и така: ТИ ЛИЧНО ПРОВЕРИ ЛИ "РЕАЛНАТА" статистика, за която говориш?

261

до 309 от славянин

преди 2 години

Защото не съм длъжен да отговоря на въпроса ти!? Нещо неясно!?

260

до 305 от славянин

преди 2 години

Няма как само ти да задаваш въпроси и да изискваш отговори аз също ти задавам постоянно въпрос какъв е твоят критерий за истинност за да приемеш нещо за истина!?

259

Анонимен

преди 2 години

До до 302 от славянин "А ти какво имаш във Ванкувър, че знаеш какво е положението там!?" Защо не можеш да отговориш на въпроса ми, а отчаяно се опитваш да изместиш фокуса от СОБСТВЕНИТЕ ТИ КРИТЕРИИ? Пак те питам: ТИ ЛИЧНО ПРОВЕРИ ЛИ "РЕАЛНАТА" статистика, за която говориш?

258

до 302 от славянин

преди 2 години

А ти какво имаш във Ванкувър, че знаеш какво е положението там!?

257

Анонимен

преди 2 години

Не бъдете овце .Овцата я доят ,стрижат ,и ваксинират ..

256

Мдам...

преди 2 години

Жалко за португалите! Не бяха лоши хора.

255

Анонимен

преди 2 години

До до 299 от славянин Какво стана, нямаш ОТГОВОР ли? Пак те питам ТИ ЛИЧНО ЛИ ПРОВЕРИ "РЕАЛНАТА" статистика, за която твърдиш че е определяща за изказванията на братовчедка ти? ОТКЪДЕ излязоха тези числа?

254

Анонимен

преди 2 години

До до 295 от славянин/301 "А ти на кого точно си полезен и с какво!? Като нямаш аргументи за нещо скачаш в другия коловоз" Полезен съм с много неща, но нивото ти е такова, че няма да разбереш какво значи пълноценен член на обществото, с ясни отговорности. Аргументи аз непрекъснато защитавам. Ти не можеш дори да обясниш за ЕДИН пример за това кога една статистика е "валидна" според твоите критерии: постоянно бягаш от темата, а жалките ти опити да измислиш нещо опряха до "братовчедката". Таргедия

253

до 299 от славянин

преди 2 години

И от какво точно принципи се ръководит ти, ''принципнико''!? Така и досега не си споделил какви са твоите критерии за истинност!? Кога ще ме осветлиш за твоите критерии за истинност!?

252

Анонимен

преди 2 години

До Германец "Има първа братовчедка във Ванкувър. Какво повече искаш?" Тоя тип не осъзнава колко е жалък. За съжаление такива са 80% от населяващите територията.

251

до 295 от славянин

преди 2 години

А ти на кого точно си полезен и с какво!? Като нямаш аргументи за нещо скачаш в другия коловоз! Май си само един изперколясал зомбиваксър който уж е много загрижен за някого!?

250

Коча

преди 2 години

"Стаден имунитет" ,как ви звучи?"Имунитет на населението" май е по-добре.

249

Анонимен

преди 2 години

До до 296 от славянин "А официалната ти лично ли я провери!?" Забрави ли, това е САМО ТВОЕ изискване! Аз не се ръководя от приницпите на такива като теб, затова въпроса ти е напълно неадекватен. ОТГОВАРЯЙ ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ КРИТЕРИИ! Пак те питам: ТИ ЛИЧНО ЛИ ПРОВЕРИ ТАЗИ "РЕАЛНА" СТАТИСТИКА?

248

Германец

преди 2 години

"Ти ЛИЧНО ли я провери?" -- Има първа братовчедка във Ванкувър. Какво повече искаш?