48

Анонимен

преди 2 години

Последните години гласувам на принципа за по-малкото зло. Все роднина-милиционер, клоуни разни, фуражки..... Е, за професора ще гласувам с чиста съвест

47

Анонимен

преди 2 години

Вова печели 95% от пробното електронно гласуване . Чорапа да взема пример и освен с машини да организират с рашката и честно електронно натъманяване.

46

мутри вън

преди 2 години

Румен Радев и Лозан Панов са изтъркани плочи, нови лица трябва в политиката

45

Българин

преди 2 години

Забравих да добавя, че Панов също имаше апартамент в сградите на Артекс, на цени под пазарната, защото им били кумци

44

хаха

преди 2 години

На последните избори в Русия опозицията се оплаква, че в много от районите са водели с хартиените бюлетини , но после са им спуснали данни от пробното електронно гласуване и всички си е дошло на мястото. Защо тук всички мълчат по случая.

43

Анонимен

преди 2 години

В цял свят учените защитават леви идеи, за доброто на по-голямата част от хорста, нашият ректор кандидат бил от десните.... и той да пълни чекмеджета

42

@##$_&

преди 2 години

Довършвам за Радев:Алеята на славата на Военновъздушния колеж "Максуел". НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ДОПУСНЕ ЧЕ ПРИ ТЕЗИ ОБСТОЯТЕЛСТВА РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ НЕ СА ГО ВЕРБУВАЛИ

41

Мила

преди 2 години

Лозан Панов и Румен Радев само лошотии направиха на хората

40

Мисля си

преди 2 години

Тримата "сериозни"? Тримата са слуги на НАТО. Истинският защитник на българските интереси е Костадин Костадинов. Не е случайно, че тв лъжите са най-вече срещу него.

39

АнонимеН

преди 2 години

МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ Е НАЙ-ЧЕСТНАТА ФОРМА НА ГЛАСУВАНЕ КОГАТО СЕ БРОЯТ И РАЗПИСКИТЕ ОТ МАШИНИТЕ! МАШИНИТЕ ИЗДАВАТ РАЗПИСКА НО РАЗПИСКИТЕ НЕ СЕ БРОЯТ!

38

Анонимен

преди 2 години

Държавата е похарчила безумни пари за обучението на чорапа, а той няма един боен полет през живота си. На релакс в поделението с любовницата и пенсионер на 50 години с 15 бона заплата

37

Слаби кандидати

преди 2 години

румен радев и лозан панов имат много скандални случки през последните 5 години

36

ГЕРБ

преди 2 години

Какво сериозно има в чорапа.Един провален ПУЧ

35

Пижо

преди 2 години

Герджикова, под чиято пола се скри мутрата от Банкя, няма никакъв шанс, колкото и измислени политолози, професори и т.н. да извадят. Няма как да има авторитет някой, който е целнал ръка и получил благословия от мафиот 1, от човека, който остави държавата източена, в хаос и разрухаОставка от СУ!

34

Анонимен

преди 2 години

Професорите имат дълго досие на провал в тази страна.От Цанков досега професорите са разбивали нашата държава.Преходът също беше професорски и се стигна до уникалното решение:след провалът им беше извикана мутра от СИК да оправи нещата.Не съм оптимист за Герджиков.За толкова г властване в СУ не е оправил една тоалетна.Каква държава,какво обединение бе Герджиков.

33

Анонимен

преди 2 години

Попа от кгб няма ли да идва скоро да даде напътствия на фигуранта

32

@##_&&

преди 2 години

Продължавам за Радев:във военновъздушния американски колеж десетмесечен курс по "Стратегия, доктрина и военновъздушни сили", "Въоръжена борба", "Проучвания по международна сигурност" и "Лидерство и етика", които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене, става ясно от документа. По време на учебната програма Радев е избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център, където също показва отлични резултати, пише още в дипломата. По-рано през 1992 година в същото учебно заведение Румен Радев завършва ескадрилен офицерски курс. Името му е изписано в Алеята на слават

31

Анонимен

преди 2 години

До Манипулирани машини 50 Защото, гербав, в нито една друга държава не управлява ***.ията. Като ви изчистим напълно, може пак да върнем хартиеното гласуване, но вече няма да ви е от полза, та сигурно ще питате: А защо не си гласуваме пак с машините :)

30

Анонимен

преди 2 години

124 милиона похарчени за поредните избори от чорапа, но нямал 500 хиляди да наеме техника да разтоварят кораба и сега всички се изсипва в морето.

29

Анонимен

преди 2 години

Явно много пари се хвърлят,ГЕРБ да се настанят отново във властта и да върнат Отечеството ни с още 20 години назад. Ако сега се предадем,мафията окончателно ще завземе Държавата.Тогава жална ни майка.Ще стане по лошо и от Османското иго.Безправие и икономическо робство.Осъзнайте се докато е още време.Гласувайте за всеки друг но не и за Предателите- ГЕРБ.