150

Анонимен

преди 2 години

*** кратуни в Брюксел не са раждали по-голяма глупост от въпросните сертификати.

149

Анонимен

преди 2 години

Другото изумително качество на тоя вирОс е, че неговото съществуване е пряко зависимо от вярата в негоГлей как напредна медицината, Славчо!

148

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане когато ЕС се разпадне? Какво ще прави момата България която е 100% зависима от ЕС. На кого ще ходи да се предлага и да проси със скъсаните цървулки и торбичката? Дали изобщо някой има нужда от употребената мома България?

147

Германец

преди 2 години

"Тука няма нито един антиваксър. Всички вярват в ковида и го приемат абсолютно насериозно." -- Стръмна теза, както казваме в Германия. Много стръмна теза :)

146

Фалш

преди 2 години

Че какво у нас е истинско?! Всичко е фалшиво. Упадък, разруха, безхаберие - това са истинските неща в БГ. Просто фалшът и ментето се продават - истинското не върви!

145

Натовеца

преди 2 години

И сега за да няма фалшиви сертификати ще сложат чипове във ваксините за да не може да излъжеш системата ,разбиратели как лека полека съ всяка съпка се изпълнява пророчествата в Библията!Новият световен ред е тук вече дали ще остане си зависи от нас ,на бунт народе на бунт борете се за свободата и живота си това е връщане назад няма свобода или смърт!

144

Давиго

преди 2 години

До "Антиваксър не вярва някой да е умрял от ковид," --- Тука няма нито един антиваксър. Всички вярват в ковида и го приемат абсолютно насериозно. Това, което не може да бъде взето насериозно, са опитите за натиск, лъжите и словоблудстването. Много е весело да люлеете истината до крайности, за да изглежда нелепа, нали? Пусти опорки, само да ги бяха измислили интелигентни хора, но не би...

143

Българин

преди 2 години

Радев иска да напусмеме ЕС да не можеме да бегаме да миеме улици в Германия а да работиме ангария на комунистите в България.

142

Анонимен

преди 2 години

Споко, вчера четох, че и в любимата ви Русия ще правят ваксинацията задължителна. А, да ви е честито, тролчета! Без ваксина няма да има рубли!

141

Германец

преди 2 години

Българите само географски са в Европа. По манталитет са някъде между Анадола и Мала Азия. Темпорално са с единия крак в 18 век, с другия в 14-ти. Интелектуално и емоционално са токущо слезнали от палмите. Супер сте иначе, кефите ме :)

140

Анонимен

преди 2 години

Новоговора, по Оруел, ни нарича антиваксъри, но ние сме хора, които имат всички , и сега внимавай, задължителни за страната ваксини.Ама как да обясниш това на едно дърво.

139

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър не вярва някой да е умрял от ковид, но вярва че някой е умрял от ваксина. Трудно е да обясниш нещо на дърво.

138

Анонимен

преди 2 години

По скоро ми прилича на нова опорка толкова много фалшиви сертификати, та да оправдаят докторите некъдърността си да лекиват

137

Давиго

преди 2 години

До Анонимен - "Тоя който беше казал че Европа свършва на Дунава или там къде започва да се пие боза - е бил прав." ---- Идеално, айде сега и ти, и тоя, дето го е казал, заминавайте там, дето не се пие боза, и не се занимавайте с България.

136

Анонимен

преди 2 години

На мен ми стана интересно като пишете освен колко са починали от ковид, също и колко са излекувани. Излекуваните са повече,слава Богу, Та с какво ги лекувахте, като още нямало открито лекарство срещу ковид)))

135

Анонимен

преди 2 години

Като биете барабана за глупости, нека ги спре та съвсем няма да има желаещи за дупчене

134

Антиваксър

преди 2 години

Типично по бай Г....аньовски...

133

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че във всички страни се наблюдава много новозаразени с малко починали в сравнение с предходните вълни. Или са решили да тълкуват причината за смърт по различен начин, или ваксините действат. Каквото и да е, в България не се случва. Дания, Холандия, Швеция скоро ще забравят изцяло за тази глупост, но Българи, Румънци и тн. понеже сме по-умни ще се чудим какво се случва и ще стачкуваме, да не ни затварят кафенетата.

132

Пак Витанов

преди 2 години

Пак този титан.Ам че глей в Израел бе и там не действат Значи и там са с фалшификати или просто ваксините не действат, *** кой да си признае. Никой не ще да се гледа разорен , след кат се е къпал в злато.

131

Анонимен

преди 2 години

Тоя който беше казал че Европа свършва на Дунава или там къде започва да се пие боза - е бил прав.