761

Анонимен

преди 2 години

Чорапа -на село! Тука си имаме президент вече!

760

Димитър

преди 2 години

Браво!Тъкъв Президент трябва да има България.Ителигентен ,умен,възпитан човек.Да се маха това агресивно парвеню с юмрука,което се занимава само с лъжи,интриги,злоба заградило се с ченгета,олигарси,доносници и посредственици.

759

Анонимен

преди 2 години

Бойко пак ги нас*а !

758

Анонимен

преди 2 години

Да, ректорът потвърди. Много хубаво! Писна ми от истерии, искам диалогичен, спокоен, представителен човек, оратор!

757

Анонимен

преди 2 години

Бойко не разбра ли, че не ни трябват повече крадци!!!

756

Анонимен

преди 2 години

Чорапа може само да носи куфарите на Герджиков!

755

Анонимен

преди 2 години

Прекрасна кариера,ерудиран,възпитан и за пример на цяла България! Човек с който се гордеят поколения младежи-студенти! Обичан от стари и млади! Той вече спечели изборите! Браво

754

Анонимен

преди 2 години

И този, който е разобличен в сделки и прибиране на 9000 лева, ще ми се прави на Президент. Ако беше се кандидатирал Бойко, поне щеше да има интрига, а този се залавя с изгубена кауза....

753

Анонимен

преди 2 години

Банда крадци издигат крадец!

752

Анонимен

преди 2 години

Е как че мачка като Радев ще е с над един милион гласа ,тоя я 5000 я не )

751

Emigrant

преди 2 години

Няма да се учудя след поредната новина,Фигуранта да насъска Дамаджаната да атакува СУ под предлог,че се е получил сигнал от бабичка продаваща домати на женския пазар,че в Алма матер се вихри голяма корупция!След което на другия ден министъра на образованието да уволни професора за несправяне с учебния план!Теа болшевишки нумера сме ги гледали,та ни е омръзнало!Само се чудя защо тъй нареченият НАРОД не грабне вилите и лопатите и да подкарат льотчика и цялата му крадлива банда та БГия да мирне?!

750

Анонимен

преди 2 години

Мачкай Бойко! Браво!

749

Анонимен

преди 2 години

Кандидата на бате Бойко е неразбиваем!

748

Анонимен

преди 2 години

ректорът на СУ сключил договор с майка си за 9000 лв.Договорът е сключен между Алма Матер, представляван от проф. Ат. Герджиков и майка му проф. Герджикова.Когато се касае за ректор на държавен университет, когато се изразходват публични средства, той попада в обхвата на Закона за противодействие на конфликт на интереси.Тези хора не могат да сключват договори със свои роднини, включително по права линия.Договора е попаднал по погрешка в една канцелария и така е разкрита далаверата. Бойко, пак ли

747

Анонимен

преди 2 години

Борисов пак им разказа играта ! Върти братко,докато мърдат!

746

Тато из Правец

преди 2 години

Тоя назначи майка си пенсионерка на щат за 9000лв...

745

анонимен

преди 2 години

Откак Радев се докопа до властта от ареста на свобода излязоха Митьо Очите,Весо Брадата,Миню Стайков,Николай Банев,Ветко и Маринела,Бобокови и наркоманчето къде уби Милен Цветков.Само Гешев е пречка и Черепа да се върне от Дубай.

744

Булгаристан

преди 2 години

Ха,ха!Борисов му пуска пучи масали на Фигуранта и той заедно с цялата пас мина от *** жал кари се мятат като риби на сухо и се пържат и гърчат в собствените си из пра ж нения!!Ще умрете от страх ве *** дур ковци!Не ви наричам така,щото ги имате,а щото си служите с измамните методи на един венецуелски аб о риген,завзел властта чрез измами и терор.А нашия *** дур ко здраво стъпва в калните му дири,само че е сбъркал народа,мястото и времето!!Фланелка 7 за Грипена ,раирана с много любов от Гешев!!

743

Анонимен

преди 2 години

Относно тези, които любопитстват за бъдещ дебат между Радев и този кандидат - те вече са били на една сцена, всеки със слово. Радев беше в пъти по-добър и го постави в малкия си джоб.

742

ПОСТИЖЕНИЯ НА РАДЕВ.

преди 2 години

ДВАМА УБИТИ БГ ОФИЦЕРИ.. ЕКОЛОГИЧНА КАТАСТРОФА.. ХИПЕРИНФЛАЦИЯ.. АДВОКАТИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ ГИ ВКАРА В ПАРЛАМЕНТА.. РЕКЕТИРА ХОРАТА ПО ДОМОВЕТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО......... ВЪРВИ В АДА, ЮДА ИСКАРИОТСКИ..!!