403

Анонимен

преди 2 години

Герберасти, не драскайте тук, а отидете в Банкя и убедете божеството ви да се кандидатира. Щом е толкова добър, нека спечели. Това е демокрацията. Не да ходи по планинските паланки и оттам да грачи.

402

Куранян

преди 2 години

Триете коментари, които не са в мейнстрийма, а? Долни драскачи!

401

Куранян

преди 2 години

Покрай закачките с Борисов президентът Радев дали се информира в оперативен порядък за кризата с кораба, нотварен с азотни торове и заседнал вече десети ден край Камен бряг? И да не отговаря, че правителството има грижата, защото това правителство е негово и отговорност за всичко, което прави или не прави носи той.

400

Анонимен

преди 2 години

" две петлета се скарали пред поповата врата .... иш миш, пиш миш, ти ще жмиш! "

399

Курт Доколенков

преди 2 години

Ами ако пък Бойко Борисов вземе, че се кандидатира? Дали няма да му се стъжни на фигуранта?

398

Анонимен

преди 2 години

Цялата мафия е впрегната да храчи по Радев, както и по Кирил Петков. Нормалните българи, които искат европейска държава, си направиха изводи, за кого да гласуват. Продължавайте все така, мафиоти.

397

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев трябва да целува ръцете и нозете на Бойко Борисов,че му подари президентското място като нарочно издигна неизбираемата Цецка Цачева.Само за да има разделение на властите,мир да има и да върви държавата напред.Същото и с Мая Костинбродката неблагодарница която той направи омбудсман след като Нинова я изхвърли от БСП.Но комунистическата неблагодарност и алчност е пословична и ето резултата.Разбуниха държавата за власт и нищо друго.Затова на такива вяря-НИКАКВА.

396

Стоедин

преди 2 години

най-добре ще е се смее, който последен се смее. това е вечната истина. :)

395

Анонимен

преди 2 години

Радеф се оака по комунистически, но народа го обича!

394

Анонимен

преди 2 години

ако Борисов се кандитатира за президент от Герб има шанс.но всеки друг от Герб не! той Радев да не приказва много.че с тоя неконтролиран ток и провалена ваксинация може и да загуби.

393

МНЕНИЕ

преди 2 години

Радев е със сигурен Втори Мандат .Този човек е втория след Първанов .ГЕРБ ще изкарат някой като Плевнелиев .

392

Анонимен

преди 2 години

Боксов мач между генерали.демокрация срещу комунизъм!

391

e

преди 2 години

този е по-*** отколкото показваше до днес. отврат заслужава Луна да го отвее на изборите...

390

Анонимен

преди 2 години

За пръв път чувам срещу непартиен кандидат - Румен Радев първият ми мандат бе издигнат от инициативен комитет - да се изправя шеф на партия. Да бе президентът П.Стоянов или Г.Първанов - да се кандидатира Борисов.И второ Борисов като се кандидатира ще се кандидатират ли Слави и Христо Иванов? или само той ще носи отговорността?

389

Гиб Мелсън

преди 2 години

Винету го е страх и няма да се кандидатира. Ще избута напред на абразурата някой като Митев или както там се казваше дето го спрягаха за премиер.

388

Анонимен

преди 2 години

ГРОЗЕН, ГНУСЕН, БЕЗПАРДОНЕН, ОТМЪСТИТЕЛЕН

387

Румен Спасов

преди 2 години

Христо, млъкни.. Само ти си останал на амбразурата...

386

Он го зове ама

преди 2 години

Он го зове ама другия го е шубе!!!!

385

Ванга

преди 2 години

Радев ако разбира каква бомба цъка на Камен бряг .....!? И всичко заради неговите *** от правителството на Янев. Този кораб ще ги прати в АДА!!!

384

Анонимен

преди 2 години

до : Пияница мистик ---- Хахаха предизвикахте, защото си същия Фигурант, като крадливия Ти разБойко борисов, и той беше Фигурант 12 години изпълняваше нарежданията на Меркел и САЩ, като спря Южен поток ,АЕЦ Белене!! Как върви разследването за КТБ и милиардите изчезнали, а ?? Мислиш ли , че бойко не знае къде са изчезналите пари? Кражба за милиарди , а разследването спря, а? Колко ли пари е взел от цялата далавера Бате Ти разБойко , а??????? Сега Ние ще плащаме непосилни сметки за ТОК!!!