35

минувач

преди 2 години

Е, сигурно е прав човека - те герберите не са от най интелигентните, да не говорим за платеното им 'крило' дето не може и да се подпише! Как да ходят да гласуват?

34

Иво

преди 2 години

Ако някой неможе да се справи с това елементарно машинно гласуване, няма никаква работа да ходи да гласува. Ама никаква. Щом искаш право на глас поне малко от малко трябва да се вписва в картината

33

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 31 Каква е връзката на коментара ти със статията?

32

Анонимен

преди 2 години

Ногу расистки коментари. Сиганът и той човек ало... Осен това ако дават кебапчета пак ше се гласува у маалата... Този койото е убразован ше гласва вместо другите... Ако има желание..

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24В това няма лошо, такива ограничени, смотани и страхливи хора, които не могат да се оправят с машината, или не знаят как да се прикрият да не ги види някой как ще гласуват ... по-добре да не гласуват. И преди да почнем да си говорим общи приказки, на предишните избори много ясно се видя, кои точно хора не гласуваха заради машините. Всичко е точно.

30

Алекс

преди 2 години

Който не може да се справи с нещо толкова елементарно като гласуването с машина,е по-добре да не гласува.Баща ми е на 78г.и се справя без проблем.

29

Анонимен

преди 2 години

Фъфлявия нещо много си се загрижил загласуващите. Ще гласуваме само тези които сме грамотни и работим с компютри. а тези от гетата ще гледат като телета у железница. Май това му е проблема на фъфляка щото мънгожеровците немогат да гласуват. Видя че на два избора ГЕПИ изгубиха мънгожеровските гласове и се разрева като удовица за дебелия.

28

Emigrant

преди 2 години

нали това е целта на почтените,новите,свежите,харвардците,напредналите,експертите,усмихнатите,милите дамаджаните,чорапите,чалгите и вся асталная св ола ч,да ни турят чачталът на вратлетата и да ни направят за смях и показ пред Европа и Светът!Много е оригинално,извънземно и пръкнато в главите на Мадуро,именно и машинките са негови,на ***,На северно корейския тар мък и най вече под шапката на нашия велик и неповторим Грипен!!Щом сме афце и сме навели главите,нека да ни стрижат?До тук 500 милиона

27

Анонимен

преди 2 години

Стотици здравни служители в САЩ са отстранени от работа заради отказ от ваксинация

26

Анонимен

преди 2 години

навремето като сложиха банкоматите да не би по-малко хора да теглят пари от там или продължават да се редят в банките....

25

идва еесовска зима

преди 2 години

Меката сила на ЕС принуди Русия да смени формулата на цената на газта и да отчита не само производствените разходи но и европейските котировки. През март премиерът на България Бойко Борисов съобщи, че е подписан нов договор с Газпром в съответствие с котировките на пазара в ЕС и цената на газта пада с 40% и изменението действа от август 2019г. Тогава цената на газта падна на 152$. Днес по същите тези котировки на ЕС цената е 980$. Русия ще спазва стрикно договора с България и всички страни от ЕС

24

Анонимен

преди 2 години

ДС и Радев ликуват.

23

kek

преди 2 години

Тези, на които им е трудно да гласуват с машина да не гласуват изобщо. нямаме нужда от такива.

22

Бою Тиквочето

преди 2 години

Адаша много яко ни срита в топките на предните избори. Не можахме да си напазарим гласове.

21

Анонимен

преди 2 години

Да си грамотен и да работиш с тъч-скрийн са две различни неща. Възрастните хора не са свикнали с това. Освен това много хора се притесняват, тъй като всичко се извършва пред очите на комисията и наблюдателите. Комисията може да разбере например на коя страница е партията, която избираш. Ако се запънеш някъде, всички ще те гледат като *** и ще ти подвикват. Тези машини са подигравка с хората, за кефа на една шепа ***.

20

Ивза

преди 2 години

Професоре,няма да е заради машините слабият интерес,а на хората им втръсна да виждат в листите едни и същи "професионалисти".С какво тези избори ще се различават от миналите.С новия играч "ала НДСВ".Към ГОСПОД имам само една молба да пази България, че както е тръгнало не се знае след години децата в коя страна ще живеят.

19

Анонимен

преди 2 години

Неграмотните да нямат право на глас.

18

Анонимен

преди 2 години

Ето как трябва да се процедира при статия като тази...1. Виждате заглавието и нещо ви смущава..2. Отваряте и виждате чие е мнението, и повече нищо не ви смущава3. Затваряте, защото ви е ясно какво искат да ви внушат и повече не го мислите!4. Гледате си живота и отивате да гласувате!

17

Койчо

преди 2 години

Тази мишка нали го уволниха но тези които ни докараха на 112 място продължават да го показват.Срамота

16

Асан

преди 2 години

Исках да гласувам ама нямах желание :)))