32

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньопък аз,гледам онзи ден в Софията един млад левент с нежни пръсти, щото работа не е побарвал през живота си, върви с едно сако, на което не му е разшил цепката отзад. И си ходи все едно е в пробната на магазина. Селенията е страшна напаст. Дойдоха времена селяните да живеят в София и да а*кат в една тръба цело село, а имотните граждани да бягат по селата в къщи с градина.

31

Къро

преди 2 години

Мухахахаха..., винаги съм се изумявал от безумието в България... Преди години се присмивахме на познати в Гърция, че нямат канализация в малките градчета, а са на септична яма, а сега цели квартали на София са на септични ями и народа не му пука, че живее сред купища го...на, да не говорим, че се къпе лятото в *** в Черно море.... Го.в.нария...

30

Анонимен

преди 2 години

Кръстова вада,гони по малоумно презастрояване Лозенец.Там вече има тапи между два успоредни пътя. Хората си надничат в апартаментите от пет метра.Майки с деца,няма къде да излязат.Всички имат джипове,или други скъпи коли и напрегнато само- чувствие.Ще има само на книга план, който няма да се спазва.Всеки, който види пет дървета,сече и прави блок.Никой не мисли за зеленина,вода,транспорт,детски градини.

29

Къро?

преди 2 години

Както е тръгнало с тия квартали, май скоро ще дойде ред и на Ку-ро. Откъде си? От Къро. Аааа. А аз съм от Ку-ро.

28

Анонимен

преди 2 години

До Mitakaцяла зима от мъгли не може да се отърве този район, а и е много грозен

27

Анонимен

преди 2 години

София расте, но не старее! Днес до Пловдив, утре до Варна и Бургас! Скоро направо ще си имаме град-държава!

26

До Митака

преди 2 години

Дружбите и чисти в едно изречение? Особено около езерцето, като падне мъглата със саждите става чисто като планинско поточе. А да не говорим за беадчедите там дето се топлят с дрехи 2-ра ръка на кило и гуми.

25

Анонимен

преди 2 години

Вероятно новите софиянци няма да искат да си купуват апартаменти там, защото ще им е неудобно като съселяните им ги питат "Къде в София живееш?", те да се похвалят "У къро!"

24

Гъчо

преди 2 години

Много зачестиха имотните статии, нещо имат зор... Или след като излезнат данните от преброяването се очаква Пфффссссс.... и милионерите в хапартаменти ще намалеят? Оня ден се сетих как 2009 познат брокер ме убеждаваше как студио на Слънчака е инвестицията на живота ми само за 80 000 евро :) и как ще забогатея от наеми , а миналата седмица същия ми предлагаше пак студио там за 40 000 евро :) Та си викам, ейй каква сигурна инвестиция са имотите, все растат ли растат ( и понакога падат) ха-ха-ха ..

23

Анонимен

преди 2 години

Днеска любезна брокерка ме налази в линкдин. Предлага ми новичка къщурка в село Бистрица на топ локация срещу едни 430 хиляди евро. Питам я за детайли - мрънка като пocpaна, но ми предлага оглед. Отварям имот бг и след двуминутно търсене откривам същата къщурка през друга агенция (работеща с колеги) на 410 хил. евро. Ей това е бизнес - копи-пейст и едни 20к евро (и едни 3% без ДДС комисион). Брутални са! Не случайно някой брокери започнаха да отлежават в бидони за зеле.

22

Mitaka

преди 2 години

От към чистота на въздуха Дружбите и Левски -Г са по-чисти от по-голямата част от София, въпреки, че са ниско. Причината, е че по Искъра има течение и движение на въздух вечер от към Панчарево и Рила и се продухва малко

21

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе Елате поЕче ве.Има още място за конкистадори.Имам една позната баща И едър зърнопроизводител в Разград,купи И нов тристаен зад японския в Лозенец, та я питам"Добре ве Исе, баща ти има солиден бизнес, защо не го поемеш, а бачкаш тук за 1400лв? "Ами искам да се развивам!!!". Завършила Славянистика СУ и ПР в НБУ.Искала да се развива селяндурката,че чак и РОТАРИ клуб членува. Аман от такива wanna be-та.Чакам тотото и като спечеля отивам на село. Вземете я Софийката - цялата я вземете.

20

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден агитационни статии колко е хубаво в софийската жунгла и как бързо трябва да купуваме, щото ще става още по-скъпо :)))

19

Бай Тошко

преди 2 години

на Къро цените ще са по 5000 евро на квадрат. Айде всички на хралупите, че да си турим парите в празни бетони.

18

Приходящ

преди 2 години

Изнесох се от София преди 3 лета. Не съм си обявявал апартамента за продажба и въпреки това двама съседи ми звъняха да искат да го купят. Страшна работа.

17

Анонимен

преди 2 години

Живея в София над 18 години вече ,истината е че от където е минал крака на строителните предприемачи НЕ СТАВА ЗА ЖИВЕЕНЕ ВЕЧЕ-справка Мнастирски ливади,Младостите ,Крсътова вада,това са гета с извратени нереални цени на жилищата,без пространства,без тротоари,без улици ,без зеленина /Кръстова вада и Мнастирски ливади/....

16

Анонимен

преди 2 години

На преброяването на населението задали следния въпрос на преброяваните българи - Коя част от София най много ви харесва ? 99 % от българите отговорили - Терминал две :))) Та за тва сега там строят :)))))

15

Анонимен

преди 2 години

Гадно е в Левски В и Г, не ви трябва да се набутвате тук. Купувайте там по Южните квартали, обеля, люлин, тук сега е гадно с два големи булеварда - Ботевградско и Владимир Вазов, без задръствания, има къде да си паркираме, не е пренаселено, не ви трябва, отвратително зле е.

14

Сата НАТО

преди 2 години

Преобладаващо западните и югозападните въздушни потоци носят сички въздушни *** на Истог. Левски Г е баш дъното на котловината.

13

Винкел

преди 2 години

Ми на изток ще се разширява...., на запад я подпират винкелите на Перник ..... :-)