31

Леша

преди 2 години

Очаквайте зверска атака в коментарите на всички сайтове. Пропагандата ще беснее. Много ме кефи, все едно съм на кино. А, и да не забравя - няма да се инжектирам. ОК?

30

Анонимен

преди 2 години

"Той препоръча и на преболедувалите да се имунизират"...............От какъв зор пък ще се ваксинирам след като го прекарах без проблем? Тези клоуни съвсем изтрещяха.

29

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще стане задължително. В другите държави тези 85% ваксинирани се връщат към нормалността.

28

Анонимен

преди 2 години

сериозно ли пулмологът д-р Александър Симидчиев се е забъркал в агитиране и сплотяване към смъртна и под експериментална ваксина, да прави опити да принуждава и заплашва и налита на бой на гражданите, като ги подтиква към смърта с експеримента и това е човек с позиция, изглежда позицията му е фалшива и професията

27

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев""В момента нещата са оставени на самотек, коментира пулмологът и уточни, че причината за тази ситуация е нарушената комуникация в процеса." Заслуга на саботажите на Радев с неговите "министри"!!!

26

бай Спиро

преди 2 години

Не е нормално ваксини да се поставят на "куцо и сакато" на сергии в парка, все едно продават памук-шекер...Ваксина трябва да се поставя, след прецизно индивидуално медицинско изследване на всеки конкретен човек !

25

Недоразбрал

преди 2 години

Докторе,човекът е недоверчиво,невъзпитано и неблагодарно същество!В библията Исус излекува 10 човека от проказа,което е невъзможно да се постигне със съвременните АБци,но само един се върна да му благодари?!Така,че не си хаби приказките за 85%ви им бе цили,антиваксъри!За подобни *** има ветеринар и гробар!!

24

Анонимен

преди 2 години

Какво се замеряте с вина за участието в експеримента. Като се окаже неуспешен, вината ще се превърне в заслуга.

23

Анонимен

преди 2 години

Докторе, вината не е на всички. Да не размиваме нещата и да омаловажаваме простотиите на антиваксите. Не е добър този подход - всички да сме виновни. Злите хора постоянно говорят срещу ваксините, така че упрекът ви трябва да е срещу тях.

22

Анонимен

преди 2 години

Абе я върви да печеш симиди като дядо си!Какъв доктор си?

21

Анонимен

преди 2 години

14 го манете, той е недорастляка на семейството с многото проксита дето сам коментира и сам се харесва

20

Анонимен

преди 2 години

Баааси... Тия са готови да ни разстрелят, за да запазят животите ни!

19

Анонимен

преди 2 години

Сименце бабино сложи си на антиваксърите техните дозички ще ти е мирно бабиното ми то котело

18

Тоя е извън себе си

преди 2 години

"Според публикация в списание Nature честотата на алергичните реакции е 3 случая на 1 млн. дози при Moderna (Spikevax) и 5 случая на 1 млн. дози при Pfizer/BioNTech (Comirnaty)." Симид, нали всички лъжливи доктори се изтрепахте да казвате, че алергичните реакции са една на милион. А сега нещо зачестиха. Чудна работа! След време да не станат още по-чести? Симид, ти трябва да си осъден на доживотен затвор без замяна за медицински фашизъм. И това време ще дойде.

17

До 14

преди 2 години

Ами ти нали си жив бе!И си ваксиниран и безсмъртен!Какво те интересуват другите?

16

Анонимен

преди 2 години

14 и ти си един първолак криволяк, разбрал, недоразбрал, *** да си в коментарите сред нас батките, лапетия

15

бг

преди 2 години

Вина има т.н "наука" ! За почти две години, не дадоха на обществото ясни и аргументирани доводи "за" или "против" имунизацията ! Първо ваксините предпазваха от заразяване, после само от тежко протичане на заболяването...а утре, какво ще кажат?!? А за преболедувалите, мълчат ! Всичко е за едните ПАРИ ! Пари за ваксини, за тестове...!..за унищожаване на малкия бизнес в полза на големите "акули" !

14

Анонимен

преди 2 години

Не нямаме вина всички.Вината е на неграмотните и кресливи ганевци .Колко българи трябва да умрат за да вземете мерки спещу антиваксърската мафия? Колко деца още трябва да умрат? Колко???????

13

Анонимен

преди 2 години

Тоз май го следва съдбата на Андрей Луканов за агитиране към убийство на цяла нация!

12

Анонимен

преди 2 години

Радев и неговите пионки са виновни.