74

Миро

преди 2 години

Не само в държавата е хаос но и в главите на много хора е пълен хаос.Уж не искали комунистите а ги одобряват в социологическите проучвания.Прецеденто и него.Че комунистите не са само в БСП ,навсякъде е пълно с безпартийни комунисти и ДС ченгета и то на възлови места,олигарси.Всичко което се случва е тяхно дело а Радев е слугата.По..дло-..Га.,

73

помнещ

преди 2 години

Четете и проумявате ли,какво точно ви казва,гн Рашков ГЕРБЕРИ? БОЙКОФИЛИ? -:))) Дано!

72

Анонимен

преди 2 години

Ах , Дамаджан Чашков. Скоро не беше се появявал , да размахва папки. Сигурно ще е бил в изтрезвителното.

71

РАШКОВ НЕ Е БЕДЕН...

преди 2 години

А МНОГО БОГАТ КОМУНИСТ...... ИЗЛЪГАЛ БАБА МИ И ДЯДО МИ, ЧЕ СТРОИ РАЗВИТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО........ ИИЗРОДИ..!!

70

?!?

преди 2 години

Урезели полицията оня тарикат *ве майките на полицията. А тоя го били задържали за два часа , защото се извинил. А закона къде е? Не човек е тоя.

69

Анонимен

преди 2 години

Нали се казва Бойко, какво искате.....хахахаха :)) Със службите захванеш ли се, требва много да внимаваш, там нема прошка :) Хубавото в случая е, че удариха греда с ИТН, сега ще ударят греда с резервния вариант "харвардчетата" :)))

68

Някой

преди 2 години

Както ни учат в учебниците на КГБ, лъжата трябва да е брутална! Леките лъжи раждат недоверие! И наш Рашко, верен на принципите си , съвсем се отнесе в лъжите! Само че има едно нещо ,което не го пише в учебниците, че когато спрат да ти имат вяра, заедно с проблема, си отива и ...човека ! Затова и Рашков и Радев лъжат като за последно, защото не знаят докъде са им се доверили кукловодите ! Напред можеш да си лъжеш, но ония назад са далеч по-страшни! Така е ,като си дадеш душата под наем!

67

Параноичен

преди 2 години

ЛъжецДосега само празни приказки без никакви доказателства.Рашка , никой не ти вярва.Вкарай някой с обвинения в съда и ще ти повярваме , засега губиш

66

Анонимен

преди 2 години

Ама и Рашков не е беден! Десетки имоти за милиони! Как става това? От жената?

65

ЦИНИК

преди 2 години

Бря тооо кой ни лъже и краде,няаа кво дъ яде бря. Кой живей с еднъ заплатъ ? Няаа ли нящу странично -глад и мизерия

64

Мдаа

преди 2 години

Много в прав фругаря Чашков! Но когато тази държава беше най-много крадена той беше следовател!!! От как сме в ЕС кражбите са основно на евросредства и банки на другари! Така че Чашков - я кажи ти га трябваше да разследваш кражбите де бля?!? Аааа плочки сменя в 19 имота!!!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40. Я не се занасяй.Клошарите са по -честни от този червен пуяк.Гладай го как се е наклал,като оня от Сев. Корея.

62

Анонимен

преди 2 години

Ахмак. Краде се от държавата, а в Кауфланд се пазарува с откраднатото.

61

пияница мистик

преди 2 години

Абе, Дамаджаната откога взе да разбира от магистрали? Сега от 9 кладенеца вода ще донесат, само и само да се оправдаят дето спряха строежа и откраднаха парите за нея.

60

Професор

преди 2 години

Винаги съм бил за ваксинацията за да не *** хората но аз самия не съм ваксиниран въпреки че съм в рисковата група. Постоянно ме гонят от Кауфланд защото съм без маска. Но аз съм свикнал защото и преди ме гонеха. Хванаха ме няколко пъти с буркан кисели краставички които си откраднах и вече ме знаят. Ама като сменят персонала пак успявам да вляза. Наздраве на всички комунисти, на Рашков и на шофьора на самолет!

59

Иван

преди 2 години

А твойте 19 имота за милиони от къде са ,,почтени"Бойко Рашков?!Всички които надувате балона и непрекъснато се ,,борите"с корупцията.Безсрамници!Е няма как да се борите със себе си

58

Анонимен

преди 2 години

Много противен тип. Личи си каква raд е по руската физиономия и КПСС-ският перчам! ПО-ВРЪ-ЩАМ! Роден за да саботира, руши и лъже!

57

Анонимен

преди 2 години

Демократите камък върху камък не са сложили но да говорят за червения терор ги бива,а Ковид терора е демократичен и там е простено!!

56

Анонимен

преди 2 години

До Браво !То нема демократи в БГ мен, има такива които се пишат за такива.....хахахахаха :)))

55

Анонимен

преди 2 години

България не била бедна заплата, затова всеки месец започнаха да ви вдигат, тока, парното.Като граджани на богата страна ще плащате с 40% по скъпо парно и ток