103

Анонимен

преди 2 години

Споко. Още няколко корона вълни и още имоти ще излязат за продажба на ПАзара. Бъдете търпеливи.

102

Qwertу

преди 2 години

Каква е тази мания за имоти. Всеки накупил все едно населиенито се удвоява на 10г. Кой ще живее в тези къщи и вили. Това не може да бъде никаква инвестиция, спекула може. Само дето като падне пазара друго вдигане няма да има. Който не вярва да си пусне в нета как къщи в Италия се продават за 1 ерво.

101

сс

преди 2 години

пък в Италия продават къщи за 1 евро....

100

Анонимен

преди 2 години

А от къде ги вадим е въпросът. По богати от швейцария ще се окажем накрая ама си траем.

99

Анонимен

преди 2 години

Вадим по 70000 евро. Откъде ги вадим бе? Я кажете , та да ида да вадя !

98

aqsw

преди 2 години

Аз мога да извадя, стария разбойник и да го покажа на всеки който иска такива пари за селска съборетина.

97

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...*** Само за тишина и спокойствие - на село няма такова. цял ден някой някъде решеже дърва, коси треава, бърка бетон, блъска с варията, кучета лаят денонощно, деца викат или майките им викат след тях. чалга парти при някой съсед до сутринта. А за чистия въздух - това е преди да стане студено и всички да напалят кюмбетата, ако няма вятър е мъгла от ***. така че за тишина и сопкойствие не съвсем освен ао не си извън селото.

96

Мина ми меракът

преди 2 години

Гледаш снимки на хубава къща и си казваш е това искам.Отиваш в селото и какво да видиш. Тук-там хубави къщи, край теб не е това,което искаш да виждаш всеки ден. И приключихме въпроса със селската идилия.

95

Анонимен

преди 2 години

В селата не става. Команчитее ще изнесат всичко само като надушат че те няма. Селата са превзети от тъмнокожите, там полиция не съществува, пълно е с пияндета и не ства за живот.

94

Анонимен

преди 2 години

70 000 евро и си на септична яма ....мерси

93

Анонимен

преди 2 години

ако е на 30 км от София, иначе в северозападо има къщи цела прогимназия за по 2 хиляди лева.

92

popo

преди 2 години

Да имаш подобен имот е доста сериозен лукс. Моето семейство има подобна къща, която си построихме сами и до тук сумата е над 100к лева, и е далеч от лукса. Хубав имот с тревичка , малък басейн и скромна беседка. Това е. Но ,кеф цена няма :-)

91

Анонимен

преди 2 години

До ДаА ти ще живееш в града и ще си консуматор? Що пък ти не направиш нещо за родината и не идеш на село да произвеждаш или мислиш, че поради някакви си причини ти е отредено ти да си консуматорът? Нали знаеш, че най-големите шарани на днешното време са обикновените градски консуматори, които бачкат постоянно и постоянно изплащат нещо и въобще не се усещат, че са в омагьосан кръг и робуват на банки и големи корпорации?

90

Анонимен

преди 2 години

За качествен нов имот - да. Обаче разни гредореди с външни тоалетни се объркаха и те започнаха да искат такива цени. Няма как да стане

89

Анонимен

преди 2 години

И пишете статии, като говорите в първо лице множествено число с най-неподходящите глаголи - вадим, купуваме и т.н. Все едно е хляб, ток, гориво или масова стока и искаме не искаме ежедневно вадим пари и си купуваме щото няма избор. Кой вади - брокера, журналиста писал статията или тези дето коментираме? Дори не вадя, а теглят. Хората дето имат спестени 70 к евро и ще извядят да купят къща в село в Габровксо колко ли са? Така, че вади някой друг, не всички ние.

88

гражданин

преди 2 години

До: номер 94 (Да) Бе ти като как си представяш българския *** през 21-ви век бе??? Като в стихотворението на Пейо Яворов "На нивата" ли? "Дий воле, дий!"???А??? Верно ли така си представяш българския селянин?!*** много си зле бе човек! От селото на баба ми и дядо ми познавам един комшия. Беше учител, сега няма деца които да учи и се хвана тракторист.Тракторът последен модел (не го знам точно), с климатик, минибарче, абе всички екстри!Не е като едно време!

87

Анонимен

преди 2 години

в коя провинция на франция ли хаха

86

Анонимен

преди 2 години

Просто спекула с цел увеличение на цените и на порутените къщи.

85

Да

преди 2 години

До Щерю Голяма романтика, на село как са се оправяли преди без магазини и молове? Имало е живот и са живели, раждали са по естествен път без болници на полето или в селската къща. Ясли и детски градини не е имало за селските хора нито фитнеси. България има нужда от ИСТИНСКИ СЕЛЯНИ, които да ЖИВЕЯТ КАТО СЕЛЯНИ да работят да се трудят да си гледат Селският начин на живот, земеделие и животни. Няма какво да правят по градовете селските кибици

84

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Има много къщи под тази...надута цена,ремонтирани и...обзаведени.Еее,не са...заврени до София,но няма и нужда.В радиус до 100 км. в посока север,юг и изток,може да си намериш каквото искаш,с двор до декар и половина,кладенец,сонда,овощна градина и най...важното;чист въздух,тишина и...спокойствие.