131

Анонимен

преди 2 години

А бе къде е батко боку?

130

Анонимен

преди 2 години

В едно изречене, не бях виждал толкова глупсоти - Очаквали да сменят пине шестима, ама не ги сменили, обаче тея, деот се махнали уж се махнали от успеха си, едва ли не, не е трябвало да се махат. Ко? Тва нещУ горе способно ли е на висшамозъчна дейност?

129

ТО СЕ ВИДЯ ...

преди 2 години

Не знам , кой вече се съобразява с герб , бита та бре-бита карта !

128

Анонимен

преди 2 години

Че от къде - накъде сте очаквали? Някой да не би да ви го е обещавал? Да ви е билс нещо длъжен?Самозабравихте се от еднолично управление 12 години и още не можете да се осъзнаете на кой свят сте и къде сте!

127

Анонимен

преди 2 години

А ние очакваме онова нещо, дето се е скрило в Банки, да влезе в един списък с приятелчетата си от ДПС и тогава ще ви гледаме сеира

126

До 134

преди 2 години

Стига ни,че изгонихме най-малката фуражка ББ,другите могат да останат.

125

Анонимен

преди 2 години

Ужас, герб нямат кандидат за президент. Налагат с партиино поръчение на партийни членове да заемат мястото на самоубилата се Цачева но будали няма.

124

Диана

преди 2 години

Не може да се очаква БСП да не лъжат - особено когато задкулисието ги подкрепя в момента..Интересно какво е това задкулисие, че им дава толкова сигурен гръб на гадостите им? Сигурно американците ще нападнат ако ги секнем?!..Те направо се вихрят в свои води на лъжи и мръсотии с истинска наслада!...всяка лъжа на БСП да се разобличава по възможно най-публичен начин, във възможно най-много медии с факти и аргументи - спукайте игривия им балон! Време е да слезнат и те и ние на ЗЕМЯТА, според мен!

123

Отровна гад

преди 2 години

"Фуражки, вън!" - това ще е слоганът на предизборната кампания!

122

Анонимен

преди 2 години

И аз очаквах поне 6-*** от организираната престъпна група за лично обогатяване (герб) да са вече в затвора, ама ...уви!!...

121

Анонимен

преди 2 години

Радев излез в отпуска *** да почиваш 2 месеца, те тия така се омотаха, че трябва само да ги черпиш за дето до сега не издигнаха кандидат. Всъщност как да издигнат като никой не иска. Взеха да хвърлят имена на хора дето дори не са ги питали дали са съгласни. В комична беизходица са.

120

СЪБИРАТ СЕ

преди 2 години

СДС-0.2 % +НДСВ-0.02% + герб - 2 % + АТАКА -0.1% + НФСБ -0.2% +ВОЛЯ-0.1% =2 .62% !

119

КЛ

преди 2 години

От най-силната мутра в държавата, Борисов се превърна в много удобна изкупителна жертва. След санкциите по Магнитски и в отсъствието на Меркел, от ЕС ще обърнат поглед към България. И всички политици ще си измият ръцете с Борисов.

118

Анонимен

преди 2 години

Тия си мислеха,че ще се върнат на бял кон,ама коня взе,че им отказа.И сега усилено търсят магаре да изправят срещу расов кон-ат.Ха,ха,ха!Айде де,покажете жертвеното агне или овца,да го видим и да му се порадваме.

117

Пацо Шумахера

преди 2 години

Ха-ха партия ГЮБРЕ какво се напъва пак?

116

Анонимен

преди 2 години

А бе пичове где ви е оня сурмен дето щеше да пребори РАДЕВ? Не искат а? КОЙ нормален ще се хвърли в 10000% загубена битка?

115

Анонимен

преди 2 години

Тия неща.....стници само дето не обвиниха Радев, че не преместил България на луната. Толкова злоба, страх и неграмотност на едно никога не съм виждал в живота си. Защо не можете да намерите кандидат за опонент на Радев вече 2 месеца??????????????? Ха ха ха ха !

114

:)

преди 2 години

Не думай :) А какво каза шефа ти за чата между каскета и пи ар севи бойко?

113

Анонимен

преди 2 години

Защо Румен Радев уволнява разследващият инцидента с ст лейтенант Манчев полк Диман Гворгуев след като става ясно, че Манчев е бил подложен на нариск да мълчи за своеволията на американските войници в Чешнигорово?

112

стига бе

преди 2 години

гербави смешници