14

До 6

преди 2 години

Ееее, шефът му е по-най !

13

Анонимен

преди 2 години

"Служебният премиер каза още, че България е демонстрирала диалогичност по отношение на Република Северна Македония. Според него, ако се допуснат компромиси сега, ще бъдем свидетели на доста компромиси в бъдеще." Никакви компромиси с РСМ не трябва да има. НАПРОТИВ! България трябва да притиска Македония, защото ако не изискваш, ще изискват от теб. Това е положението в политиката. А САЩ и ЕС притискат България и са с Македония не защото я харесват повече,а понеже тя има хъс, а нашите политици - не.

12

ФАКТ

преди 2 години

Ало...като беха изборите гласувахте за ИТН и партиите на ''протеста'' сега цинките, че цените ви били високи и за езика на омразата? Материала на изборите какво направихте бе? пу

11

Пффф..

преди 2 години

Вониии... вонииии....., много вони !

10

Анонимен

преди 2 години

До Наглостта на янев "Вкараха държавата в микс от кризи - политичекс, икономическа, институционялна и т.н и БИЛИ ДОВОЛНИ ОТ РАБОТАТА СИ!!" Ами, сигурно ТОВА ИМ Е БИЛА ЗАДАЧАТА! Как да не са доволни, когато са я изпълнили така добре?

9

Бсп са гадове

преди 2 години

Ей, това комунистът освен да се хвали, друго не знае. Давате ли си сметка, че имат стих "Аз знам, ти партийо любима, че права си, когато съгрешиш дори". Това е висша форма на извратеност.

8

Анонимен

преди 2 години

Това дори и отвън е абсолютно несъответстващо на реалността, а за тези, които са имали възможност да наблюдават отвътре какво се случваше, си е направо наглост. Което не е и чудно, все пак човека уреди децата си на конкурсни длъжности без конкурси, но иначе говори за "морал и прозрачност".

7

Наглостта на янев

преди 2 години

Вкараха държавата в микс от кризи - политичекс, икономическа, институционялна и т.н и БИЛИ ДОВОЛНИ ОТ РАБОТАТА СИ!!!

6

Томичукалата

преди 2 години

Показахте ни как може да се омаскари някой без доказателства, говорхте ни за корупция и измами, но нямате и едно едничко доказателство, май и златото на Борисов с еоказа само една снимка. Лошото, е че доста материал ви се върза, но сега и той ще си охлажда супата .

5

Состин

преди 2 години

Даааа видимо е , всичко поскъпва драстично, как да не е видимо???

4

Доктор Сън

преди 2 години

Показахте ни колко е вредно гастербайтерите да имат право на глас, показахте ни какво е омраза, показахте ни какво е некомпетентност. Показахте ни как се действа долноо и подмолноо като по учебник. Тов ани показахте. Благодарим ви

3

Анонимен

преди 2 години

ОО видимо е наистина. Скок на ток, храни, парно с 40% и с нито 1 лев на заплатите.Първи по смъртност в пандемията, последни по ваксинация. Купуваме ваксини и ги подаряваме след това. Направо сте върха

2

Анонимен

преди 2 години

да показахте как се мрази,нито едно твърдение не беше доказано,потъпкахте конституцията с измислени тълкувания за двойно гражданство,не свършихте абсолютно нищо освен да насаждате омраза и циркаджийски парламент!

1

Анонимен

преди 2 години

Прочетох заглавието и веднага ме сряза корема...