55

Д-р Мангъсарян

преди 2 години

До Елемаг===Значи познаваш 1000 човека и всяка седмица се информираш, има ли болни сред тях? Според математиката, това означава, че по 12 часа на ден, от сутрин до вечер на всеки 5 минути ти срещаш някай от тях и го питаш - Как си, болен ли си, твои познати болни ли са? Защото човек, като се разболее, едва ли първата му грижа е да уведоми всичките си приятели и познати за проблема.

54

Елемаг

преди 2 години

До 64 извинявай ама 100 ми е само родата.Ти в София като си загубил род и родина и се модернееш си е твой проблем.Ние тука още се крепим и се чуваме родата.Така,че пак ти казвам от 1000 нямаме ни един заболял от тая виртуална болест.Друго засекохме.По Теуевизията казват,че КРОМИД отделенията пълни.Ама момче ,което носи храната на FOODpanda в тва отделение,каза,че е празно,лично с очите си го е видял.Клинични пътеки,точене на касата,а?След Кромид ще фалират десетки болници,че ще я няма лапачката!

53

Коментар 61

преди 2 години

Написах този коментар като детектор за антиваксъри. До момента излових 7 минуса - явно само толкова са кукувците, които бълват всичките тези коментари колко вредни са ваксините и как се мре от тях. Сега съм по-спокоен - и да се гътнете, надали много хора ще забележат.

52

До Анонимен

преди 2 години

Аз съм си ваксинирал децата (над 12 години са), за да съм по-спокоен.

51

До Елемаг

преди 2 години

Да, имам какво да кажа - щастливи сте в селото си, ама аз живея в София и данните ми са от София. И ако сте свикнали да си миришете един на друг в работата на кромид и чесън, при нас тези номера не вървят. А си и обикновен лъжец, защото няма как да "познаваш" 1000 човека. Да беше отрязал една 0, че да ти повярвам, ама....

50

Анонимен

преди 2 години

Честит първи учебен ден! Удобно се представят тези цифри точно сега, за да могат учителите най-накрая да си излязат в дистанционно обучение и да си пият кафенцето у дома, докато удобно навикват децата ви през скайп защото нищо не разбирали.

49

Елемаг

преди 2 години

до 61 анонимния.Аз пък живея в голям областен град.Средно познавам около 1000 човека,те също познават поне още толкова.Нямаме нито един познат да е лежал или умрял.Виж ако се закашлят не ги интересува ми направо "Върви за ПИСИАР" И настинката или грипчето става КРОМИД!!Нещо имаш ли да кажеш?

48

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Мога само да се радвам. За онези с "грипчето" - петима мои познати умряха от това "грипче" до момента - на 42,48,62,70 и 91 години. Не бяха ваксинирани. Може да ги питате колко са им антителата и дали ще се заразят отново - врачки колкото искате. Около 20 човека от познатите ми го изкараха - някои в болница с тежка пневмония. Един на 24 години още пие шепа хапчета. От ваксинираните ми познати НИКОЙ не се разболя и няма никой починал.

47

Анонимен

преди 2 години

Да ми е честита навата учебна година. Дано се разболеят децата с тази масовоа безодговорност

46

Защо

преди 2 години

До Ха-ха!Потърси в интернет vaccinated vs unvaccinated hospital ratesАко знаеш английски и виж данните.Ако ги разбереш добре.Ако не някой тук вече коментира на кого се набива ъкъл...

45

Анонимен

преди 2 години

Две хиляди и 29!!! хахахахаха.

44

Анонимен

преди 2 години

Каскет, каскет ама бавноразвиващ се! Моли се да не се налага да те возя отзад в линейката ще карам бааавно и лежерно, да ти покажа софийските забележителности...

43

Ха-ха!

преди 2 години

До Защо: Намаляло ти е само IQ-то с 92% :-)

42

Анонимен

преди 2 години

Лъжливото овчарче...

41

Анонимен

преди 2 години

Хайде деца, пускайте вируса навсякъде - до две седмици видими резултати.

40

Хаа

преди 2 години

Дреме ми на гъзааааа. Изобщо не вярвам на лъжите ви.

39

Анонимен

преди 2 години

Всеки в коментарите си праска някакви проценти на смъртност 3% 6%и други обаче никой не казва как ги е сметнал тези проценти след като не знаем колко хора са прекарали вируса досега нито кога е дошъл в България.

38

Асан Гробара

преди 2 години

Бех поканил брачеда Мюмю да помага че има много работа.*** излезна нефелен,яко пие и бара по умрялите!!Така че шефа търси ора,работа има бол и добре се плаща!!

37

Анонимен

преди 2 години

Браво! Докарахте ги 2000 за първия учебен ден.

36

рано сутрин

преди 2 години

"Късно снощи оставих в Токуда....." остави близък в Орландовци каскет смачкан.