59

баба мара

преди 2 години

пробва се общ мнение вижда се че няма да стане сдс е минало това дето се есъюзило с герб е някаква порно-графия

58

Анонимен

преди 2 години

На това се казва мазмантия. Хем му се иска, хем не му стиска. Да излиза Бокича, нали е голямата работа. Той обаче играя само уговорени мачове

57

Щрудел

преди 2 години

Герберите реват и ще продължат да реват на умрело. Цицката де бозата пресъхна ). Чака ги политическа метла и записване в Повременната заетост,а други в панделата. Изпърдяха си късмета.

56

некой да знае

преди 2 години

славчу дали ше прави нов кастинг за политици ?

55

Е ле па тоя...

преди 2 години

...то и никой те не иска...

54

демократ

преди 2 години

До: комуниста с номер 55 Я бе, другарю, я ми кажи ти числото 137 разделено на числото 240 колко процента прави? Или трябва да викаме математика професор Николай Витанов да ни го сметне?!Май няма 70%? Това как да е. "Те двамата с премиера..." - Ти болен ли си бе??? Изпълнителна, законодателна, съдебна власт са различни неща! Законите се създават от ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ВЛАСТ и Иван Костов няма думата!Иван Костов не ти е Бойко Борисов! Иван Костов е длъжен да изпълнява!

53

Врачка до 56

преди 2 години

Оти Боче нема да бъде премиер никога ,а ке ака у тенеке кофа у Софийскиот.

52

Ямболски цървул

преди 2 години

Пешо завоят.Пловдивският конопитек,който е същия калибър като синият домат-Иван Костов!

51

Анонимен

преди 2 години

Борисов е най-добрият премиер до сега. Защо да се аби да президент? Ако беше сега Борисов магистрала Хемус вече да се строи. Новите са некадърници и крадливи

50

Бойко пак шар..ан!

преди 2 години

Петър Стоянов първо да обясни защо когато той беше президент, а СДС имаше мнозинство в парламента от 70%, те двамата с премиера Иван Костов не допуснаха лустрация в България и с Костов имаха ли тогава някаква връзка с ДС. Прочее, комисията по досиетата най-добре знае това...

49

Анонимен

преди 2 години

Агент Виктор да не се обажда!

48

ACDC

преди 2 години

Очевидно неофициални разговори са водени. Проблемът, разбира се е ДБ, който няма да го подкрепят, щом е издигнат от ГЕРБ. Но на евентуален балотаж електоратът на БД ще подкрепи П. Стоянов. Има сериозни шансове срещу Р. Радев, който няма как да събере повече от 40%.

47

Анонимен

преди 2 години

Борисов = продажника на България. Затвор за него

46

Анонимен

преди 2 години

Чорапът ще усети "народната любов" още тази зима, ако бъде преизбран от пpocтаците, които гласуваха срещу... ГЕРБ на изборите през тази година.

45

Асан

преди 2 години

Ама ако го калесат с бъклица е готов Пешо Коня :)))

44

Анонимен

преди 2 години

Ууух не се е предлагал, не са му предлагали така самотно звучи президент Престоялов. Единственно Плевелналоев е силенРугатюга и делНорнс показихуткич теков. Петър никой не си позволи да го *** по челото и гените му, а презош Розенвлументал даже не спаси едно момче!

43

Зозо

преди 2 години

Боко не ще да е президент. Иска си Премиер, джипа и да ги такова с 200 - реална власт :))))))))))))

42

Амилим

преди 2 години

Иде нова Луканова зима + КОВИД, пък кой ще е президент и кой ще състави правителство е маловажно, хем яко ще се мре, хем и ще се мизерства.Дано поне от 2023 тръгнат нещата, че и 2022 ще си е пак същата като тази.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Боко си е фигура определено, но го е страх да загуби :) Щото стане ли конкурент на Радев за президент, чека го загуба....хахаха :))

40

Pi ar Sevi Boiko

преди 2 години

Като не ще Стоянов ще вземем някой кадър от "ЛЕЛИ ГЕРБ". Там има богат избор