49

Подкрепа и от мен

преди 2 години

Петър Стоянов е единственият политик, може би заедно с царя, от прехода, който носеше човеколюбие, една широкоскроеност, над дребнотемията. Кога се е заяждаш на дребно както Радев прави с Бойко?! По времето на Стоянов имаше силно БСП, със сериозни хора като Първанов начело. Дебатът никога не е падал така ниско като сега в президенството. Единственото ми опасение е дали народът ни е дорасъл за такъв човек. Като знам, че масово гласува за Слави и куку бенд. Плаче ми се. Дано ме опровергае.

48

Шопо

преди 2 години

Никой не иска да управлява, всички искат да КРАДАТ !

47

Опалааа...

преди 2 години

от Големите конски зъби пак потекоха лиги за Президенството...Пусти мераци!!!

46

И аз подкрепям!

преди 2 години

Петър Стоянов е един от най-интелигентните хора в нашата държава. Мисля, че издигането на кандидатурата му от Герб няма да е в негова полза. Трябва десните да го подкрепят!

45

Анонимен

преди 2 години

Коня ще спечели от раз 1 процент. Толкова гласувачи са останали с промити мозАци. По скоро Камила ще мине през иглено ухо отколкото коня да стане прецедент.

44

MaйMyнaтa

преди 2 години

И преэидент не требва да имате, както с правителството стана. Щото сте недоносени eднoклeтъчни кoпeлeтa, които гласуват эа промяната, и e6axте мaйкaтa на таэ държава.

43

Анонимен

преди 2 години

До 49 > Ако Радев и Карадаиъ си направят ГЕН тест може и братовчеди да излязат...това номекна и Карадаиъ, но Фигуранта беше в умопомрачение от злоба, та затова не реагира !

42

Магдалена

преди 2 години

Петър Стоянов е най-добрият президент на България! Аристократичен дух и човеколюбие!Не веднъж сме говорили надълго и нашироко с него и знам, че по нищо не прилича на сегашните управляващи в лошия смисъл на думата!

41

П.Р.Славейков за:

преди 2 години

Бившия президент Петър Стоянов....Петко бре, учи!Петко си мълчи.Петко бре, чети!Муси се,сумти.Петко бре, чети!Петко не чете.Петко ,работи!Петко пак не ще...Петко го мързи...Петко иска пак да е президент...за да троши народната пара и да си вее гагата по света...По този повод еди велик български журналист беше казал:Дааа...ама НЕЕЕ!!!!!

40

Подкрепям

преди 2 години

Петър Стоянов е най-адекватният президент на България. Ясно прозападна ориентация, без фъндъци за ушанките, много на вътре какво става в страната и по света. Дипломатичен, обран, но при необходимост непоколебим. Не само гербери ще гласуват за него, а и хора, гласуващи за дб, както и всички анти ушанковци. Ясен контрапункт на кремълският грубиян, който може да бъде подкрепям само от такива като клоуна славун учиндолеца.

39

ля ля

преди 2 години

и биков отлетя.....

38

негласуващ

преди 2 години

Компрометираната групировка ГЕРБ когото и да предложи е все тая!На хората им писна от тая организирана престъпна групировка за рекет и грабеж!

37

За ДПС

преди 2 години

Да изберем Карадайъ за президент! И без това неговите прадеди - Османците ни управляваха 500 години! В Османска България си е било добре - 500 години мир и спокойствие!

36

Анонимен

преди 2 години

Защо забравихте вашия човек Цеко Чоков? Достоен кандидат!

35

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ пускат фитили, та Радев да се натяга. А когато Фигуранта се натяга прави най-много грешки...и една от най-голямите от тях ще е вторият му мандат. Именно през втория мандат Фигуранта ще трябва да изсърба всико което е надробил до сега, а ГЕРБ ще му прави перманентни "серенади" под балкона с възгласи "оставка" и "всички мутри и кремълски шпиони вън от Президентството" !

34

Анонимен

преди 2 години

Ще видим скоро, кого са посочили свише на Борисов за кандидат президент!

33

Кон изправи се

преди 2 години

и ИЗЦВИЛИ:....ПЕтьо плет плете,през три плета преплита.Плети Петко плети,през пет плета преплитай за пусто ПРЕЗИДЕНСТВО се оплитай...даЕВАтвойтаВЕРАдаЕВА!

32

Анонимен

преди 2 години

Стоянов е политически труп.Тоест Герб ще извадят политически вампир.Освен вампир,Стоянов е ислямски *** и главен виновник за разкола в БПЦ.Така Борисов ще се изложи пред клира.Народът помни Стоянов като Седесарски злодей от времето на приватизацията.Народът ще се обедини около Радев.Честит втори мандат на Радев. Пс.Преди 15 г. старата десница издигна един дядка срещу Гоце.

31

Менгеле

преди 2 години

Пешо е пич и свежарка, но най-важното е, че не е мало.умен, че да се докосне до прокажените герб! Който и да предложат след това ще се превърне в политически тру.п. Може би единственият им шанс да видят втори тур ще е самият бибитко да се престраши да се изправи срещу Радев... само дето няма то.пките за това!

30

Анонимен

преди 2 години

Мисля си, че Петър Стоянов ще е чудесен президент. за разлика от непоносимия вече Радев. Дано съм права