52

Анонимен

преди 2 години

сутреинта рано, бяхме до неговия блок (корпорация), умря докато чакаме, то бяха проверки, е не го убихме ние, две коли бяха черни бмвта, бяхме на има няма 5 метра от случката. пича дето загуби брат си и баща му, познам баща ти от кюстендил брато, съболезнования, истинска трагедия е при теб

51

Тхгбхй

преди 2 години

Ти си стар вече за политиката

50

Калеко Алеко

преди 2 години

Софиянски да каже нещо за зет си, синът на Васил Божков ... демократите от жълтите плочки всички са в кюпа на Божков, Маджо, Прокопиев и СиЕ и са затънали до гуша в блатото на мафията и перстъпността, не случайно СДС-то се разпадна от такива като тях, а сега не ни стигат радановците и бойкикевците, та ще гледаме пак и размазаната усмивка на софиянски ... !!!

49

Пародия на държава

преди 2 години

Още някой некролог от нафталина. То направо мавзолей да издигат на мястото на парламента. Колко мумии са тръгнали към него.

48

закъсня,стефчо

преди 2 години

Жан Виденов те изпревари!Потърси го и направете коалиция с него и цветанов,и също с йоло денев!И тогава глей ко стаа!

47

ЖАНА ДАРК

преди 2 години

ВМЕСТО ДА Е У ЗАТВОРА,ТОЯ АЛЧНИК СЕ ВРЪЩА ДА КРАДЕ ПРОСТАКА.

46

Очевидец

преди 2 години

А тоя наглец софиянски дали осъзнава колко близо е до публичен л.инч по националната телевизия? Някои хора явно са скъсали всякаква връзка с реалния свят и идея си нямат колко народна любов ги чака!

45

Сандо

преди 2 години

> Как ще загубя цял ден за глупави въпроси в парламента?!трябва да се КРАДЕ, не да се бъбри в парламента ... а и кви са па тия та че ще задават въпроси

44

Очевидец

преди 2 години

Ама *** много ме кефят троловете на Pi Ar Sevi Boiko - божков това, божков онова... а само до преди година-две, докато божков ираеше на хоротo с шиши и бибитко, и Pi Ar Sevi всяка седмица гостуваше в офиса му, божков беше заслужил "бизнесмен", че даже и футболен отбор му бяха подарили да се грижи за него. "престъпникът в Сърбия" по същия начин го сготвиха като не пожела да си даде доброволно бизнеса на шиши. Та колкото тия двамата са престъпници 10 пъти повече са шиши и тиквата!

43

Анонимен

преди 2 години

Оня ден казаха 90 милиарда са откраднати от тия из.... роди от началото на прехода в нормална държава тая май... муна на снимката щеше да, е в пандиза одавна

42

Анонимен

преди 2 години

Тази карикатура поглеждала ли се е в огледалото?!

41

до54

преди 2 години

така обявиха :)

40

Анонимен

преди 2 години

До така де От къде си сигурен, че Луканов е утрепан?

39

Кал-Ел

преди 2 години

Тези трябва да изгорят заедно с пландемиците. Съмнявам се, че този свят ще изкара в това си състояние до нова година. САЩ забъркаха голяма каша с тази пландемия.

38

Анонимен

преди 2 години

Абе тия двамата - Александър Томов и Софиянски да не са се наговорили нещо?! Първо Томов иска да влиза в политиката, а сега и Софиянски...Играят си на другарчета! Ужас!

37

така де

преди 2 години

абе верно , що не се върнат в политиката и костов , нейски , виденов , серго , луканов( него па го утепаха) , па да почнем прехода от начало . васко кръпката и милена да ни запеят за вятъра на промяната :)

36

Анонимен

преди 2 години

Сватята сега на него ли опря?Смешен комунист-мафиот.

35

Анонимен

преди 2 години

Стефчо и Ванчо, архитектите на разграбването на България и София.

34

Бонго Бонго

преди 2 години

Божков да се подсигури праща свата.

33

Няма нови кадри ?!

преди 2 години

След Лупи, още един стар и печен крадец се завръща в политиката !