40

Машини=фалшифициране

преди 2 години

Машините ги няма никъде в развитите страни - ЕС !!! Значи ако искаме да сме богати като тях трябва да гласуваме с хартиени бюлетини ! Иначе манипулирани избори и президенти като разединителя Матрьошката Радев и партии на истинското статукво ИТН , ДБ и мутрите на Мая и техните спонсори !

39

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че машината може да се манипулира, даже не се броят нележките, за да се засече истината.

38

Анонимен

преди 2 години

Целта на машините беше комунистите Бойкикев и Галевица да прокарат една огромна корупционна сделка и да направят по няколко милиона. Никъде в развитият свят няма машини. Машините представляват най-обикновен компютър с пазарна цена 1000лв, а народа плаща по 6000лв бройката. Браво на комунистите Бойкикев и Галевица!

37

Анонимен

преди 2 години

На ромеите изобщо не им пука за кого ще гласуват. Взимат парата, влизат и гласуват ... Никой няма да им иска снимка точно поради факта, че не ги интересува кой ще спечели изборите.

36

Анонимен

преди 2 години

Разбирам да е електронно гласуването, тоест от вкъщи (знам, че сънародниците българи не са готови още), това машинно гласуване е обида за избирателите, нема такова недоразумение......хахахаха :))) Да питам Радев и Рашков, какво постигнаха с това, щото разликата между чалгарите и герберастите е само неколко гласа, некакви мижави 3-4 гласа.......хахахахаха :)))

35

Анонимен

преди 2 години

Избиратели, които не могат да гласуват с тези елементарни машини... не трябва да имат право да гласуват... Heграмотните и неуките не трябва да влияят на посоката и пътя по, който ще върви държавата...

34

Анонимен

преди 2 години

Много добре даже могат да се справят ромите с машинките! Обаче не могат да снимат вота си, за да си вземат 50-те лева, като излязат навън и покажат на тартора за кой са гласували. Машинките не са зад пердето в тъмната стаичка, това им е проблема!

33

Анонимен

преди 2 години

Константиновчето пак ли реве за пари ? Ми за кого да гласуват хората?

32

Сержант от запаса

преди 2 години

Машинарията не ги плаши! Плаши ги факта, че ГЕРБ набират яко скорост и вече се очертават като авансови победители в предстоящото политическо бианале. Президентът е проблемът. Не го виждам как ще остане на власт след като НИКОЙ политически представител в Европа и САЩ не го зачита за нищо. Говорят с Него, но от видима куртоазия.

31

Анонимен

преди 2 години

И как така не ги е страх от банкомата , a ги е страх от машинно гласуване??

30

Анонимен

преди 2 години

То голям страх с тея първобитни машини, то голямо чудо. На времето 90те години имаше едни игри автомати... те бяха 1000 пъти по сложини. Сега е 2021г. Неможе да натиснете 2 пъти тъч скрийна ли :) ба ти земелките

29

Анонимен

преди 2 години

Идеално! Най-накрая в Столипиново и Факултето ще ходят за гъби в деня на изборите! Приятен гъбобер!

28

лека корекция

преди 2 години

Машините плашат неграмотните избиратели.

27

dakotabg

преди 2 години

Че защо,да не гласуваме ама, мама за кой?Това е цялата галимация!

26

Анонимен

преди 2 години

Всеки грамотен човек може да гласува машинно, дори майка ми на 76 г.успя без проблем. Тя ползва пълноценно и вайбър, което е по-трудно, мисля. За останалото Константинов е прав.

25

Анонимен

преди 2 години

Да машините са страшни. Като натиснат копчетата и започват да излизат зверчета. Миналите избори едно такова зверче ми отхапа пръста сега съм с 4 пръста на едната ръка. Страшни са тия машинарии. Не ги пипайте че хапят.... Да не би банкоматите да са по лесни за теглене не пари. Трябва да преметнеш няколко екрана за да си изтеглиш прите. За неграмотните машините са страшни но за тези дето имат поне основно образование няма страшно. А на фъфляк кой му даде думата. Да ходи на Логопед а не да фъфли.

24

Смешник

преди 2 години

Плащели ги пак имат по един два телвфона в джоба . Кви ги дрънкате същата работа .Плаши избираните не избирателите.Пак за ниската активност кво искате всеки месец избори. Давайте по 50лв и ще видите рвкордна активност. Че може да давате ваучери за ваксини може и за това да давате.

23

Анонимен

преди 2 години

Неграмотните не са от тези дето се плашат. На предишните избори показаха как една неграмотна ромска избирателка от варненското село Каменар предстоя пред машината 56 минути и не успя да се справи с гласуването. Хич не ми изглеждаше уплашена, както ли не пробва ....

22

трябват машини

преди 2 години

защото ГЕРБлюдите много купуват гласове в ромскиmе маали.

21

Анонимен

преди 2 години

Коалицията ГЕРБ/ДПС ще загубят най-много