103

Анонимен

преди 2 години

Това е да не си бил под влиянието на комунопитеците! Успех на датчаните!

102

Майна

преди 2 години

А РАДЕВ ВАКСИНИРАН ЛИ Е? И КАКЪВ ПРИМЕР ДАВА???

101

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Как така няма да ти пука за мен, ти социопат ли си?" Пука ни за хора, които проявяват същия сантимент. За *** с вкус към оставяне на разрушения и хаос такива мисли нямаме. Затова ще получиш тук това, от което такива като теб са станали каквито са: ритник, който те отхвърля от нормалното общество. Затова си станал какъвто си в момента: мразиш околните, защото не ти угаждат на желанията. И искаш да са зле. Като всеки ***. Затова продължваш, въпреки че си наясно,че говориш глупости.

100

Анонимен

преди 2 години

Кал-Ел може и да е сърдит тийнейджър без всякаква роля за хода на пандемията, обаче в целия си обем това безотговорно жонглиране с конспирации ни изигра наистина лоша шега. Изглежда не е случайно, че и съседите ни изпревариха с ваксинацията. "Лошата шега" към момента ни струва около 20 000 живота. В действителност, вероятно са повече. Аз поне съм чувал за починали със симптоми на Ковид без поставена диагноза. И не сме приключили. Какво ни очаква, според вас, със 17% ваксинирани и какво следва?

99

Анонимен

преди 2 години

Браво! Ето едно цивилизовано общество!

98

Обективно

преди 2 години

Истината е, че ваксината придпазва до МАКС 6 МЕСЕЦА!!! А ПОСЛЕ? ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ! НЕЩО ЗА МЮ?

97

до 97

преди 2 години

Швция без забрани?Тая дъвка не знам кой ви я набута в устата. Щвеция си имаше и мерки и дистанционно обучение и това го знаем от първо лице. Починалите са 14 600. Не знам малко ли са, много ли са. Като процент е по-добре от България, но нали по-долу някой беше написал за качеството на медицината. Изобще реакцията не емного избистрена.

96

Кал-Ел

преди 2 години

До 106. От какво да имирам. От хремата? Как така няма да ти пука за мен, ти социопат ли си? трябва да ме обориш с факти и да ме съкрушиш с ваксърската си логика. По този наччин ще зарибиш повече от хора да се графенират. Сега си на нула зарибени. За какво ви плащат, на сметището ли ви намират?

95

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел ". Какво си клал." Нещо, до което не си припарвал, защото си големия "месояден". Бягай в градината да проявяваш мачизма си с копане на картофите. И внимавай да не вадиш прекалено много моркови, че ще вземеш да се изкушиш.

94

малей

преди 2 години

До Кал-Ел , къф графен бе кви са тия измишльотини, кви грифони грипени щуротии плещите бе, щели некво заглавие в брадва БГ и във ваксините слагат пирони и стари джапанки

93

до Кал-Ел

преди 2 години

Не се инжектирай. Мри си както си искаш, никого не го е еня за теб, дори на теб самия не ти пука. Ами пукай тогава.

92

Кал-Ел

преди 2 години

Извода е, че в Дания 83% от хората изгубиха естествения си имунитет и сега са роби на Биг Фарма и инжекцийките. Честито. Да не бягаме от темата :))

91

Анонимен

преди 2 години

До Хххх ".a Швеция нямаше никакви забрани" Ако си неграмотен не го показвай. Швеция обяви преди няколко дни, че забраните сега падат, а не може да падне нещо, което не го е имало. Швеция имаше забрани и мерки. Но преди да въведат такива се ОМАЗАХА ЖЕСТОКО (дълго време водеха статистиките за смъртност. О, между другото, колко е процента на ваксинирани в Швеция В МОМЕНТА?

90

Анонимен

преди 2 години

Повечето тук, ако нещо написано не им харесва, слагат минус и готово. Сякаш че оценяват снимка във ФБ или инстаграм. Няма мислене, няма проверка на фактите, няма сравнение на числта, няма нищо. Също като дете, което не възприема фактите и не може да приеме, че смъртта съществува. Мразим да мислим и толкова.

89

Бay

преди 2 години

До Кал-Ел подозирам, че си ученик с това име. :D

88

Кал-Ел

преди 2 години

Уха, целия отбор на платените се изцвъка ха-ха. Кажете нещо за полезните свойства на графен оксида. Не се оставяйте да ви повличам всички, няма да имате време за пропаганда.

87

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел Когато съм клал прасе със щик от ПСВ ти още не си бил роден. Бегай да си "нагледаш градината". ТОВА е занимание за "истински мачо".

86

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел "Не ми дреме за теб, нито за другите" Това е очевидно откакто чета коментари под статии тук. Не е нещо, с което да се хвалиш, ако си нормален ... Какво ли ти е причинило обществото СПОРЕД ТЕБ (защото такива като теб обичат да обвиняват другите за собствените си неволи), та така мразиш всички?

85

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел - 20 000 души до момента и то с мерките. Без никакви мерки, може би щяха да са 5-6 пъти повече.

84

до 88

преди 2 години

аз и цялото ми семейство сме ваксинирани бе *** и за един момент не съм се почувствал по-зле. Ти ми обещавай, как ще умра след месец два, аз ще ти кажа само - аз се грижа за България и отговарям за бъдещето и хората които живеят в нея с наука. Ти отговаряй за тях с фейсбук постове