11

Вълканов

преди 2 години

Разбрахте ли колко ИТН поддържа Радев. Една кръгла нула. Разкриха са напълно със Актуализацията на пенсиите. Същите са БСП и останалите партии. Тези партии недолюбват Радев, недолюбват Това Служебно правителство, което им обърка сметката на господарите на партиите им.

10

Определено

преди 2 години

ще видагат и данъците от нова година. То и без друго в ЕС се съгласиха, че минимално корпоративния може да е 15 процента. Пък от служебното казаха -не, не няма да вдигаме, не сме се подписвали за такова нещо. Е - подписали са. Ще има пари и за пенсии след първи януари. Ама пък и тока и парното ще скочат... те ти Киро на кирия.

9

Анонимен

преди 2 години

а за тоя месец пенсиите преведени ли са, знае ли някой?

8

до 6

преди 2 години

Гошо, такива ратаи като теб не са фактор, набий си го в тимберицата празна двучела.

7

Анонимен

преди 2 години

Е защо Бойко не нарави тези поправки на пенсиите от началото на годината,нали до април беше на кормилото на държавата?

6

Анонимен

преди 2 години

Етничедката партия ДПС направи повече за българските пенсионери от всички.И това доживяхме.

5

Анонимен

преди 2 години

откъде ги вадите парите бе? Боко вчера излязъл пред народа в 1 село - една *** като го почна... Айде де, раздавай от джипката...нали си харабия? Затваряте бизнеси и кво правим - дългове!

4

1

преди 2 години

До Анонимен-1 ***,не предписвай тези 120 лева на герб-комунисти,предложението дойде от карадайъ,така ,че с чужда пита помен,не прави,а колкото до партията на тиквата,че ще спичели,народа и младите зад граница,ще решат.

3

мнение

преди 2 години

Раздавайте пари, пенсии ... ние, тези които след 5 или 10 години ще трябва да се пенсионираме, за нас няма да има пари. Вече сега се говори в някои страни от ЕС, че възрастта за пенсия е наложително да скочи от 65 на 68 г., като в някои снадинавски и балтийски страни, те предлагат тя да бъде на 72 години. Едно е да се пенсионираш на 50 или 55 г., а да ди втигат пенсията след постоянно мрънкаш пред политиците и то от 50 до 120 лв на месец. Пенсионерите са повече от работещите, това прави ли Ви вп

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

С ДЪРЖАВНИ ПАРИ СИ ПРАВИМ ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ

1

Анонимен

преди 2 години

120 лв до края на годината благодарение на ГЕРБ! ГЕРБ ПОБЕДА НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ! САМО БОЙКО БОРИСОВ! ВИДЯ СЕ ЯСНО, ЧЕ МРЪСНИЦИТЕ ОТ ИТН СА ПРОТИВ ВДИГАНЕТО НА ПЕНСИИТЕ! НИКОГА ПОВЕЧЕ СЛАВИСТИТЕ НА ВЛАСТ!