78

Анонимен

преди 2 години

А онова изследване на Израел, че имунитета на изкаралите го е 13 пъти по-силен от този с ваксина? Какво стана с това изследване? Дедето чел ли го е или той чете само мега елитните изследвания на БАН и не признава други?

77

Анонимен

преди 2 години

Мангъра къде се изгуби с неговите """мъдри""" прозрения? Отново ли е на инструктаж в руското посолство?

76

Анонимен

преди 2 години

Поредния смеш ник на хранилката от ваксините.

75

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното в изказването на академика беше, че ще има бустерна доза, но с друга ваксина. Казвам ти дъще, сещай се снахо!

74

ХАЙДЕ ПАК ПРОТИВОРЕЧ

преди 2 години

Пак се разпространяват противоречиви твърдения и после, защо ли хората НЕ вярвят на нищо? Има публикация че естественият имунитет е поне 13 пъти и дори повече по-силен от изкуственият. Също така подкрепено с факти от Израел, където МНОГО Е ВИСОК % НА ВАКСИНАЦИЯ И ВЪПРЕКИ ТОВА СЕ ЗАРАЗЯВАТ И БОЛЕДУВАТ ВАКСИНИРАНИ. Сега на да верваме ли на академика и дядо цар Саксофонски как щял да ни оправи за 800 дни и нямало да си иска имотите. Вервайте и пак вервайте.

73

Анонимен

преди 2 години

Петрунка, след като съм го прекарал в началото на годината и имунитетът ми според теб е толкова "слаб", тогава защо не съм се разболявал повече? Делтата я водите най-заразната от всичките.

72

Анонимен

преди 2 години

Тоз преобърна биологията.

71

Анонимен

преди 2 години

78 пиклата е 44 год жена с 2 деца. И знам, че имам имунитет, защото хората в работата се разболяват, кашлят, излизат в болнични, а аз съм си ок. Два пъти ме е боляло глава по-сериозно, но работя по цял ден на компютър и не мога да кажа, че не е от това. Искам да изследвам Т имунитета си. Някой знае ли добра лаборатория? Ще си оповестя данните.

70

Доктор Ху*

преди 2 години

Медиите до такава степен са натъпкани с подобни статии че вече започна да ми липсва Грета Тунберг.... Нищо за световното замърсяване и планините пластмаса в океаните... и топенето на полярните ледници... и все по-мрръсния въздух в градовете... и оттвратителните бууклууци по супермаркетите бавно и упорито заместващи нормалната храна... Боденето на дуупето стана национален спорт като шампионът беше излъчен миналата седмица - някакъв дето се ваксинирал ОСЕМНАДЕСЕТ ПЪТИ .... и вече има 2750% защита

69

АнонимеН

преди 2 години

АКАДЕМИК ПЕДРУНОВ: ДВЕ ДОЗИ НЕ СТИГАТ И Е НУЖНА ТРЕТА ДОЗА ,НО ПРИНЦИПНО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДОЗИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ

68

До 75

преди 2 години

Нещо май се разпознахме, а? Спокойно антивакси, ти си най-умния и прозорливия, мама. Продължавай да громиш световните конспирации от село.

67

Анонимен

преди 2 години

По думите му, тревожното е, че делта вариантът се прекарва и безсимптомно - тревожно е за фармамaфиятa, а за хората си е екстра.

66

Анонимен

преди 2 години

Да говори кой каквото иска. Изкарах го и от тогава не съм кихнал даже. Това е цяла година.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66Преди седмица изкарах летен грип, за 3-ти път ми се случва......хахахаха :)) Първия път беше на клетвата, тогава се учудиха как съм още жив (41 градуса), втория път, беше преди години, отново хванах температура и взех да подсмърчам, по-леко е изкарах настинката, сега само ми тежеше главата, пак имаше сополи, но явно ми дойде добре непрестанното спане.....хахахаха :)) Ако си некаква ПИК ЛА, нормално е да си мислиш, че имаш имунитет :))

64

Анонимен

преди 2 години

Многото заболели и нуждаещи се от лечение в болници, а тези без осигуровки на които също не се отказва лечение ще задължат болниците с милиони. Тогава ще следва много по страшна криза на цветущото положение на болниците. Липса на кадри , затваряне на болници, затваряне на спешни центрове и още по-голяма мизерия. Вероятно болниците в големите градове ще оцелеят някак си, какво правим с тези в малките? Спрете мрънкате егоисти, положението е критично, скоро няма да има кой да ви превърже!

63

Учен

преди 2 години

Бих бил любопитен, ако накой някога пита тези "експерти" откъде си взимат числата, които цитират. Гарантирам ви, че тази "бабка" с уважение, вади тези числа 10-12% от за*ника си. Вече има няколко изследвания, които показват, че натуралният имунитет е също толкова силен, ако не и по-силен дори в сравнение с най-ефикасните ваксини. Това е наука, това е реалния свят, тя може да си има каквито иска теории, но е добре да обясни как точно стига до подобни числа, които цитира в национален ефир?

62

Анонимен

преди 2 години

"Акад. Петрунов: 10-12% е имунитетът след преболедуване"......................Тогава обясни как не съм се разболявал повече 6 месеца след като го преболедувах. Сега премина и замина делта вълната която била 1000 пъти по-заразна, а ходя без маска навсякъде. Хайде, оставям ти го за домашно.

61

До 65

преди 2 години

Ковидът бил вид грип, ще взема да си изям дипломата. Я кажи откъде я имаш тази невероятна информация? Не наистина, интересно ми е.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 От седмица време вече не дават никакви данни в worldometеrs за Израел, най-вероятно да не съсипят бизнеса с ваксините.

59

Анонимен

преди 2 години

Мангър,чети и се образовай....