57

ОСТАВКА 2

преди 2 години

Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев...Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ.Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха. Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски..ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН

56

Анонимен

преди 2 години

Вече са си заминали.

55

Анонимен

преди 2 години

Ще си отидат и без ковид.

54

Доктор

преди 2 години

Колега знам,че четеш коментарите. Да ти кажа само:Всяка жаба да си знаеш гьола.Така ,че си гледай очните болести и не се изказвай по въпроси от които разбираш колкото средно-статистически гражданин на републиката.Живеем в свободна Европа и избора е личен на всеки гражданин на ЕС.Нещо да кажеш за скандинавските страни?Ти просто припяваш в хора на ангажираните с властта.Слушай по-компетентните от теб в случая Мангъров,може да е малко краен,но излиза доста по-добър в прогнозите си и съветите.

53

Анонимен

преди 2 години

Ние цял живот си живеем с коронавирусите, бай доктор! В учебника по медицина ясно е записано срещу Коронавирус- настинка!

52

Анонимен

преди 2 години

не е ясно българите от къде са дошли на Балканите, но ще си идат с краката напред, умрели от ковид.

51

Бил Гейтс

преди 2 години

И този е от рекламните агенти на моите инжекции - и на него съм съм осигурил бонус за да ги възхвалява на длъж и на шир. Всъщност аз ще ставам тъст на Алберт Бурла, виждате как бащата на моят бъдещ зет произвежда моите инжекции във Файзер и аз плащам на моите покорни слуги да ги разпространяват във вашата страна. Имаме неприятен бъг в чипа, който се инжектира с първата серия на ваксините и затова искаме 3-та доза уж за имунитет на реално трябва да ви сложим нов чип с нов софтуер...

50

Анонимен

преди 2 години

до 47 - дано причината да е ковид, защото ако това са постоянни цифри, сме си дигнали годишната смъртност с едно 20%

49

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОНема такива работи, да си чувал за ваксина против грип ? Да знаем за парацетемол и другите отрови дето действат за 2 часа и после се връща грипното състояние и температура....хахахаха :))) Сори, ама требва наистина да си много зле, за да верваш на ваксинките против коронката....хахахахаха :))

48

tt

преди 2 години

За висока смъртност винаги сме били на първите места в Европа. Застаряващо население и буклуците който купуваме от магазина са фактор. Не консумирайте поскъпващия "хляб" и захарни изделия. Толкоз ли е трудно?

47

Ямболски цървул

преди 2 години

Да...днес сутринта кихнах 2 пъти...и повече не съм.Излекувах се бързо.

46

Анонимен

преди 2 години

Македонците са на над 2000 години, но гледат да се ваксинират.

45

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, че в Европа процентът на ваксинираните е доста по-висок от България, но аз ще ви кажа защо. При нас е "лабаво", т.е. мерки има, ама не се контролират. В Европа обаче "си бебало майгата" - гонят ги хората като луди. Тестове, сертификати, тъпотии... Така ги притискат, че скоро няма да могат и до магазина да отидат, ако нямат ваксина или тест. Ама теста си го плащат от джоба, а един тест има срок 24 часа и струва примерно 25 евро. И така навсякъде ти трябва тест. Фашизъм, братя...

44

Анонимен

преди 2 години

До 42: Не е резултат от ковид високата смъртност. Резултат от много други причини, които не ми се изброяват сега. Пък и всички ги знаят.

43

Кал-Ел

преди 2 години

До 36. Ние не сме го строили това общество. Време е да поискаме да построим нашето - справедливо общество и тогава ще се подчиняваме. Я, кажи, защо убиеца на Милен е удома? Какво ще направи твоето общество по въпроса?

42

Кал-Ел

преди 2 години

До 35. Хубавото е, че в България има много малко наивни хора. 99% от "подкрепящите" инжекциите са платени. Важното е да издържим до следващата фаза (около нова година) която ще навлезе при държавите с висок % на инжектиране. Наблюдавам кога ще пуснат суперкомпютрите и ще стане белни (както казваше баба). В момента се обучава персонала който ще работи с тях.

41

Бай Пешо

преди 2 години

Абе докторе, гледай си очите там, и не се занимавай вируси. Жал ми е, как може такъв лекар като тебе, който си има име и пациенти, да се продаде за няколко сребърника като агитира за някакви разтвори подпомагащи евентуално по-лек Ковид. Но в никакъв случай това не е ваксина.

40

Анонимен

преди 2 години

2020 г.: Рекордна смъртност за последните 70 години в България ... 14325 души повече от обичайното са починали през 2020 година.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36Виж ся мой човек, от грипче не можеш да избягаш.....хахахаха :))) Знам че такива като теб са лесни за моделиране, все пак имаш малко мозък в тиквата, ама гледай по-малко да даваш акъл, щото в случая ти изглеждаш смешен :)))

38

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха, ваксините действали. За това в Израел им слагат трета и четвърта доза.