53

Има начин:

преди 2 години

Аз съм жертва на корумпиран и извратен полицейски служител и съдия г-н Премиер. Всичките доказателства, които аз съм изпращал в една сфера се приемат за неверни, защото някой някъде в джоба си има заповед за моя арест и аз се водя престъпник при условие, че не съм извършил делото за което те казват че съм извършил. Има начин спазете закона и за десет годишния саботаж на работата ми аз имам право на обезщетение....

52

За хората:

преди 2 години

Дето са на законови длъжности в полиция, съд , прокуратура знаеш ли кое е изкушението - познавайки закона има вратичка и знаят как да го нарушат. Голяма тръпка - да яхнеш вълната със сърфа и да не те усетят.

51

Требва да знаеш:

преди 2 години

Некой хора ролята на просяк на улицата им отива страшно повече от длъжностите на който се намират, поправка намираха се.А някой хора колко ще им отива зад решетките на Софийски централен...В смисъл като просяк на улицата ще изкара някой лев поне няма губим милиарди заради него...

50

Знаеш ли кво ?

преди 2 години

Знаеш ли какво ги притеснява най-много, че след 30 години беззаконие ще се наложи да спазят закона и после кво?Ще има втори, трети ...Сериозно ли искаш да си просяк на улицата г-н Борисов!

49

Продажник съм бил:

преди 2 години

С 69 стотинки в сметката - бат ви Бойко явно е продажник ....

48

Имам разходи:

преди 2 години

Трябва да си купя едно оборудване.С отказа си да си ми дадеш парите има много неприятни последици. Тир, Улр ще се погрижат много да съжаляваш....

47

Казах нещо:

преди 2 години

1 милион в сметките на училище "Отец Паисий" Враца по усмотрение на директора трябва да оправим базата, защото ни отказват СТЕМ втора година!Живеем в материален свят господа и има още осем такива!

46

Виж сега:

преди 2 години

И Мустанг 69 не е лоша кола!

45

Анонимен

преди 2 години

Ами и ся аз да ви кажа почнаха такова онаковаа да ги прувиряват мрувиряваат, спряха са с бомбите и причие

44

Трябваше да има

преди 2 години

И един милион за местоработата ми?Бихте ли ме уведомили къде са?

43

По банков път

преди 2 години

Ако обичате, няма как да дойда да си ги взема с 69 стотинки в сметката! Vat 69 не лошо уиски!Приемам и превод от Хага!

42

Сметката ми:

преди 2 години

Все още е празна в нея трябваше да има три годишни заплати обезщетение от Страсбург. Къде са те? Някъде към 30 000 без данъците!

41

И си мисли:

преди 2 години

Че ще му се размине на недосегаемия!

40

Факт

преди 2 години

Ислямът е огромен проблем и който го отрича е голям наивник или платен.

39

Нов-световен рекорд

преди 2 години

Официално Симеон 2 Сакскобурготски наруши и погази всеки писан закон на тая планета!

38

Тоест:

преди 2 години

Страсбург със съдебните си решения влиза в противоречие с националното право като легитимира акт на държавна измяна срещу страна членка на ЕС.Което налага намесата на Хага...

37

SS

преди 2 години

Прави ли ви впечатление защо мюслитата бягат към християнският свят ? Има много богати мюсулмански страни.Саудитска,Арабия,Катар,Кувейт,ОАЕ.Питам ? В изброените страни колко християнски църкви има ? И колко джамии в Европа и САЩ ? И защо трябва да се съобразявам с някой си Ре-з-ак дошъл в страната ми ?И ,ако не се съобразявам с него ме наричат ислямофоб.

36

Тоест един закон

преди 2 години

Не може да влиза в противоречие с друг закон, последващи закони или да влиза в противоречие с главния закон това важи и за международно и за национално право както и за взаимоотношенията международно и национално право.В случая и Симеон 2 и Страсбург са в нарушение на закон, но не и аз.Няма гледка в Софийския централен да знаеш!

35

9 поправка

преди 2 години

Изброяването на определени права в Конституцията не трябва да се тълкува като отричане или омаловажаване на други, запазени от хората.По 9 поправка пожелавам ви приятен ден. С делата си отрича и омаловажава права запазени от народа!

34

Тарант

преди 2 години

Мюсюлманите в западноевропейските страни се правят на тихи, хрисими и невинни, но истината е че 90% от тях одобряват атентатите срещу САЩ и са за шериата и бурките. С увеличаването на делът им, расте и наглостта им и влиянието им. А сега кажете колко са християните в Саудитска Арабия, Ирак, Иран, Афганистан, Йемен, Пакистан и знаете ли въобще как живеят и какво правят тия хора?