410

Л.Иванов

преди 2 години

Този няма да се измори да плещи глупости! И най- вече да обвинява други, за това което сътвори ! И голяма част от народа няма да му го прости, колкото и да се мъчи да ни убеди в " обичта си от хората".И не разбра/ просто не може да разбере/, че колкото глупости плещи, колкото и да обвинява Радев, Слави, Нинова, Манолова ,Хр. Иванов, и т.н, толкова повече омраза акумулира самия той! Е, за това се иска, малко, ама съвсем малко мозък!

409

Илиев

преди 2 години

Вчера се чух с мой приятел от Самоков,журналист в едно местно издание.Той с голяма тревога ми сподели,че корените на компирите тази година са изядени от животно,което още не е доказано,от какъв вид е. Говори се под сурдинка,че Борисов тук,там се е срещал с компировъдите и пред тях,директно е обвинил президента Р.Радев,за унищожената реколта.Страх,дяволски страх е обзел "мъжагата",който до преди половин година управляваше България като негова фирма."Гербери",не "стреляйте" по нашият президент!

408

каналин

преди 2 години

Големия обединител на нацията Борисов? Доказан интригант и назидателен злобар!

407

Анонимен

преди 2 години

Бойко,не се хаби ! Оставяй ги да си редят игрите.Ти направи вного за държавата.Ще мине време,тогава ще бъде отчетено.

406

СССР

преди 2 години

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ ТИКВАТА Е ОКРАЛ МИЛИОНИ ОТ НАШИТЕ ПАРИ ,ТУКА НЯКАКВИ ГЕРБАВИ ТРОЛЧЕТА СЕ ОПИТВАТ ДА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ ДОКАТО ВЗИМАТ ПО 20 ЛВ КАТО ПРОСОТО ,АМА НАРОДА СЕ СЪБУДИ *** ,СЕГА САМО ЩЕ ТЪРСИМ СМЕТКА НА МУТРАТА ДА ГО ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА.

405

Р.Р. =

преди 2 години

Разрушител Разединител ! Единствената му връзка със ''съединител'' е автомобилен термин !

404

Абсолютно прав е!

преди 2 години

Радев е едно недоразумение, няма нито идеали, нито ценности! Той желае за бъде Хитлер или Сталин в България!

403

Пенсионер

преди 2 години

Ей ***,що не се кандидатираш за Президент,за да разбереш,колко от населението на тази измъчена държава,те обича и ти вярва? Организирай и се яви на дебат снякой от кондидатите за президенти,за да разберем,че мозъка ти е,колкото на една кокошка,а хвалбите ти нямат нищо общо с действителността!

402

Анонимен

преди 2 години

Toj pomia moze da se probva v Belenskij zatvor da si vsemi povezko vasalin njma li koi da mu satvori mrysnata gnusna usta

401

Сержант от запаса

преди 2 години

Не прочетох Борисов да е казал нещо невярно за шапкаря-пенсионер, който се опита да направи преврат, за да отклони вниманието на следствието от руските шпиони в България, към които Той изпитва явна симпатия. Не зная дали Борисов ще застава втори, трети.., десети път пред прокурори, но този Зелен Чорапов може и да бъде съден за държавна измяна.

400

Анонимен

преди 2 години

Боко чорбаджията за шията.

399

Атанас

преди 2 години

Хем на...н хем голям.Няма спиране.

398

До ПроСоТо

преди 2 години

"Велик си бате Бойко!!! Сега остава да се кандидатираш за президент" - а ако не се кандидатира - вие тролчетата какво - ще се изкъпете ли?

397

Анонимен

преди 2 години

Коалиция ГЕРБ-ДПС са обединителят на крадците, зад тях стои Тошко и ги подкрепя отзад.

396

До Анонимен

преди 2 години

"Бойко Борисов- президент на България!" - ХАХАХАХАХА - ми да се пробва бе, те изборите за президент са наесен! Ама ми е интересно какво ще кудкудякате вие, платени ***, след като загуби?

395

ГРОБ=ДПС

преди 2 години

До Анонимен 467Това ще се случи само когато пръдне гущера тоест НИКОГА.

394

Анонимен

преди 2 години

Менискуса пак се издрайфа. Не е ясно обаче, защо на национален празник всички трябва да разбираме за това.

393

Анонимен

преди 2 години

Борисов е корумпиран

392

Боко в затвора

преди 2 години

Боко трябва да е в затвора а не да дава изявления

391

Анонимен

преди 2 години

Борисов стои зад руските окупатори.Затова им построи газопровода за наша сметка за 1 месец.Радев стои зад американските окупатори,чиито самолети унищожиха реколтата,а Байдън каза поименно кой ще е следващия премиер-Кирчо.