44

Анонимен

преди 2 години

По дрехите ще приемат европейците Киро факиро, по акъла ще го изпратят..

43

Чиновник

преди 2 години

Сценаристът Тошко не разбира, че не става за нищо нито той, нито началникът му. Държава не се управлява като бит пазар, както те си мислят. Затова нищо не им се получава.

42

Анонимен

преди 2 години

Видя се, че не искат, не могат и няма да се разберат и работят заедно. Единственото общо между тях е остракирането на ГЕРБ и ДПС и неистовата жажда за власт. Да *** това, дето го плюха по тези две партии, и да работят заедно. Колкото и да им се иска няма как да изключат половин БГ от политическия живот.

41

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Важното е, че сме в ЕС и НАТО, в ЕС и НАТО ние нормалните българи живеем добре." Виж как знаеш :)))) Полека лека ще стоплиш! Браво :))))

40

bi

преди 2 години

Вземете си партията и вървете по дяволите.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 "F-16 сърбите ги сваляха с руски зенитки от 50те години. "Затова ли целия Белград беше надупчен като швейцарско сирене?

38

Z3

преди 2 години

Големи бели направихте с този закон, арогантни дребнави празноглавци от ИТН и всички останали гласували за тази глупост. От злоба към Гешев, за да си изпълните поръчката да го изчегъртате, сега сме единствената държава, в която главният прокурор е незащитен. Станахме срамно уникални в Европа с мадуровските машинки, а сега Ива Митева с охрана, а Гешев - не. Не осъзнахте, че става дума за държавност, а не за лична вендета. Държите се като наемници на арестуваните и забегналите олигарси. Позор сте!

37

Гол и бос

преди 2 години

Как ще оправим глупостите на Тошко Йорданов и другите чалгаропитеци се питам аз...

36

Анонимен

преди 2 години

По-добре се занимавайте с бюджета,защото Боко ви гледа сеира и ви крои шапката.

35

Разбирате ли?

преди 2 години

Тия номера на границите на закона и на границите на търпимостта само доказват теорията ми, че религиозните о.л.и.г.о.ф.р.е.н...и само дебнат да е.бб.н.ааа.т - винаги готови и на всеки километър. Точно тези номера на границата на закона показват, че врагът е във вечно настъпление .... точно както Сакскобурготски, Василев, Велчев, Игнатов, Дянков, Даниел Вълчев .... Поради което аз съм посочил среден пръст предимно на каменният кръст не толкова на ***.а чиито внук като баща си е порно горд!

34

Анонимен

преди 2 години

До F-16 Block-70V А Ц-400 досега колко Ф-16 са свалили?

33

Асан

преди 2 години

Бийте са не са карайте :))))

32

Браво, Тошо....

преди 2 години

КИРЕ- КАНАДЕЦА ВЕЧЕ ШЕ ТЕ ВЗЕМЕ У НОВАТА СИ ПАРТИЯ!!!...МНОГО СИ ГО ВПЕЧАТЛИЛ....!

31

В крайна сметка

преди 2 години

не разбрах вчера Тошко на Ива Митева ли се кара, че провалила гласуването или днеска на Росица Кирилова? То той по принцип на всички се кара де, изглежда е най-умния и надарен новоизлюпен Наполеончо и всички други са просто празноглави пречки.

30

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков Ахахахахахаха. ИЗПРЕВАРИХ те. С малко, но ЗАВИНАГИ. Вече мога напълно да те предскажа! :)))

29

Си Дзи Пин

преди 2 години

Напълнихме се с евтини китайски депутати, 2 седмици в парламента и после до края на живота си размахват CV-то на депутат :))

28

Анонимен

преди 2 години

Тошко иорданов е все едно гледаш хитлер даже може да са рода с него.

27

Анонимен

преди 2 години

До Българин КАжи за бананите. Също толкова неграмотно тролене, но поне повече ти отива. :)))

26

Някой

преди 2 години

Най благоприятния вариант за съставяне на правителство при следващи избори е вие изобщо да не влезете в парламента, господин Тошко. И повярвайте, няма да ни липсва нито вашата последователност, и " каквото сме казали го правим" нито абсурдният ви начин на поведение и език, много напомнящи на Борисов.А аз вярвах във вас!

25

Гешевизация

преди 2 години

Прокуратурата работи в полза на Гешев и престъпници!Пуснах жалба срещу Пернишки терористи и веднага я отхвърлиха,служителите на Спец.Прокуратурата ме псуваха!Жалба номер: 58222-----05.07.21