26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Цеца пак! Бойко тва му изяде главата! Помисли си, че и магарето да тури, баламите пак ще гласуват!" Само дето "Цеца" беше 1000 пъти по-стойностен кандидат от Фигуранта. Така беше и тогава, така е и сега.

25

Анонимен

преди 2 години

Трябва да е ЖЕНА на всяка цена. Да смачка фалшивото самочувствие на Льотчика.

24

Политикан

преди 2 години

Да ти кажа ли каква е корупцията на при Радев - Кирил Петков, негов министър на икономиката назначава юрист-консулт на заплата 7 000 лв. Ленка Владимирова.Предполагам че твоята заплата не е 7 000 лв и ми кажи как се връзва тива със заявките за законност, справедливост честност на новите партии?

23

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ГЕРБ няма за къде да бърза, с тия политически опоненти времето е негово ... друг е въпросът че това време в момента не работи добре за България и колкото повече продължава парламентарната агония и управлението на Служебната Хунта, толкова по-дълго ще боксуваме в парламентарно, политическо и икономическо безвремие ище бъдем играчка в ръцете на червената ДС-олигархия от преЦедентството на фигуранта ... !!!

22

БСП

преди 2 години

12 години диктатура стигат!! ГЕРБ са политически труп точно като НДСВ

21

Анонимен

преди 2 години

И защо сега вие калинките на Радев не направихте като хърватите пътища и магистрали, а спряхте всички инфраструктурни проекти и не давате заплатите на хората, които работят в съроителните фирми?

20

Пян Гъ до 23

преди 2 години

Той и Борисов не е полагал асфалта край Своге, но катастрофата с автобуса я лепнаха на него. Не казвам, че винаги е справедливо, а че винаги така става - за проблемите в държавата е виновна ... ВЛАСТТА! И затова протестите са срещу тях. Дори друг да е виновен, пак властта трябва да реши проблемите и като не го прави, става виновна. Сега разбра ли? Стана ли ти ясно?

19

Зозо

преди 2 години

Киро Канадеца ли е новия месия, след гологлавата муумия? Положил клетва пред Кралицата като верен поданик, отказвайки се от преданост към България. Намерете клетвата, която се полага в интернет.

18

Анонимен

преди 2 години

А дай нещо от управлението на Румен Радев, който той да направи за България за тези пет години, откакто е президент - политическата криза е негово дело, поскъпването на ток, парно хранителни стоки е при вашето упатвление на служебното правителство.

17

Тълковен речник

преди 2 години

Изд. ГЕРБ, 2020 г. Медиатор - служител в полицията или подстрекател.

16

Анонимен

преди 2 години

Постигна три път увеличение на работните заплати, двойно увеличение на пенсиите, БВП от 63 млрд при Станишев 2007 г сега е 121 млрд при Борисов. Магистралите са качествени и ми покажи по-качествените на Румен Радев, с,ед като спряхте АМ Хемус и откраднахте 440 млн лв предвидени за нея.Къде отидоха, между другото тези пари?

15

Анонимен

преди 2 години

Абе Биков, вас не ви пускат в селото,а ввие сте тръгнали да питате за поповата къща...

14

Анонимен

преди 2 години

Ти си пусни видеото с плика с пари, който президенсткият съветник Пламен Узунов взима от един митничар, уволнен за корупция и го носи в президентсвото.Пусни си първо този запис.

13

Анонимен

преди 2 години

Томата да се ориентира вече към друга партия,че ГЕРБ е на бунището!

12

Пян Гъ

преди 2 години

Хайде да измерим подкрепата за Радев след първите сметки за ток/парно и след стачките на редици фалирали сектори наесен, става ли? Дали ще сте такива оптимисти и тогава?

11

Анонимен

преди 2 години

А защо ви птечи толкова прокуратурата? Защото разлседва олигарсите спонсори на Христо Иванов ли?

10

ГЕРБЕР ЮГЕНД

преди 2 години

Само некой да спомене Радев ...и ние почваме - джав, джав, джав, хрррррр, джав, джав, джав, хррррр

9

Анонимен

преди 2 години

Успех на ГЕРБ, те са единствената надежда на българския народ срещу червената диктатура на Румен Радев!

8

Мдааа

преди 2 години

Само да не е като майката на...леля Цецка, защото ще ясно като бял ден, че ни се разиграват долнопробни сценки за замазване на очите и в циркаджилъците са целия политически "елит" на България! Много се лази по нервите и търпението на всички българи и скоро ще заиграе тоягата, камънЕ и дърве по всички алчни и елементарни "артисти" в НС, президентството и прочие политически наглеци

7

Българско лято

преди 2 години

Народа иска тотална забрана на ГЕРБ и затвор за всичките му членове, а тия нагледци тръгнали на избори за президент.. Абсолютно безочливи мафиоти са ГЕРБ