28

преди 16 години

Ами за съжаление всички протести са в София, тука в "провинцията" такива неща няа къде да правим, но наистина искам да успеете и да има ефект. Ако бях в София бих отишъл и аз със вас съм. И ако успеете не забравяйте, че ако искате да има по-добро управление на следващите избори, когато и да са те трябва да гласуваме всички. Няма за кой да гласуваме ще кажете вие, а аз ще ви кажа има за кой да не гласуваме - БСП и ДПС и Костов той си е от БСП до мозъка на костите си но това си е мое мнение. Но ако искате промяна трябва или да има задължително гласуване или ние сами да проявим инициативата и да успеем да го докараме поне до 95% избирателна активност иначе няма как да стане братя мои.

27

преди 16 години

Ще им видиш уплашените физономии..ама друг път! Просто ще си седят в някое барче и ще си редят далаверата-червен със син, жълт с зелен.А ти толкова ще ги уплашиш, че....И тъпият народ ще си дере гърлата докато те си уреждат далаверите...

26

Spiro

преди 16 години

17:30 ... що не го направихте към 14:00, че повече хора щяха да дойдат. Баси, в тази държава някой хора сме на работа в 17:30. Сложете го в 18:30 или 19:00 ... еййй

25

преди 16 години

Как няма значение кой ще дойде на власт след протестите?Ще дойдат партиите които ги организират.Стани ти,да седна аз.Нали за това е цялата тая работа.Някои партии у нас са толкова некадърни,че не могат да дойдат на власт по законов ред чрез избори.А с преврати,улични митинги и безредици което си е пак преврати.Ее щом не могат да вземат власт по нормалния начин,нямат необходимите качества и способности да го направят, как ще управляват цяла една страна.За нейно добро ли ще управляват или за своето?Да се награбят.Ако десните винаги решаваха проблемите на обществото,защо се бунтуват гърците?

24

bunt

преди 16 години

Аз лично ще отида, искам да протестирам срещу всички, които се мислят за недосегаеми. Искам да им видя уплашените физиономии, искам народа да покаже че не е безразличен, искам някаква промяна. Който дойде след тях да разбере, че трябва да се съобразява с хората! Аман от престъпна червено-турска ***!

23

преди 16 години

Мафията срещу мафията

22

Настро

преди 16 години

Гръците се вдигат защото искат. Да се оправят. Нещо не им харесва и си стачкуват. На нас като не ни харесва нещо пускаме телевизора и гледаме сериали... Оправяйте се за да не ви оправят вас. Тези които нямат желание да протестират днес са или МАФИОТИ или ЕМИГРАНТИ. Нямат бъдеще тук. Да отиват някъде където всичко им идва на готово. Мързелива овча ***.Протест трябва да има без значение кой ще дойде след него. Въпросът е в това че СЕГА нещата не са наред, СЕГА някой си мисли че е най-важен за държавата и може да му се прости ако прави глупости. Това е министерски пост, там няма място за грешки и компромиси. Там трябва да е най способният и да прави това което е необходимо на държавата, а не на него лично. Ако след това дойде пак някой мазник пак ще се вдигаме, но това сега не е важно. Защото имам чужденци приятели и ме е срам пред тях, нацията ни изглежда *** пред европа. Изглеждаме , защото се оставяме да ни правят на такива!

21

преди 16 години

Ми сега в Гърция има дясно,демократично правителство на Караманлис.Що се вдигат гърците?Като ги управляват десните трябваше всичкото да им е наред

20

Мазохист

преди 16 години

Цели три пъти си повторил една фраза, не забеляза ли, докато я пишеше. Мазохисти сме, `щото търпим всичко и сто тояги не ами, милион да изядем, пак ще са ни малко. Хората по целия свят изразяват недоволството си от властта в подобни организирани митинги, ама там ако 99% казваха - "Те и едните и другите все са маскари", нищо нямаше да постигат. За справка, вижте само съседна Гърция и събитията от последния месец. По-зле ли живеят гърците, да ви питам, но като се вдигнат, вдигат се всичките, а не плюят един с/у друг. И картинките от съседна Гърция показвани от последната стачка напомнят само и единствено на събитията в БГ от 97-***. Това така и повече не се повтори, нямаше дори бледо подобие, независимо колко пъти ни вдигаха основните потребителски стоки, данъци, осигуровки, лихвени проценти по кредити. Не сме народ, а... беше казал поетът, дано някой ден друг поет намери причина да каже нещо по-силно, по-положително за същия тоя народ. Нямаше нужда всички да плюем по учителите, когато стачкуваха, можехме просто да ги подкрепим. И сега можем, но искаме ли, стиска ли ни, или бързаме да се приберем в собствените си домове, пълни със собствени проблеми, никога не зависещи от обществените такива... Вероятно отговорът е не!

19

преди 16 години

Браво 18, а сега прочетете първи коментар и кажете изхода! Аз мисля, че пак хората ще се трепят за да си напълнят някои гушите!

18

Стига с тоя мазохизъ

преди 16 години

Стига с тоя мазохизъм! Не ви ли омръзна мафията да ви използва, за да катурне друга част от мафията от властта? Очевидни са организаторите на този "протест" и това е поне една партия. Веднага обаче излиза въпроса - защо тази партия се крие зад това "гражданско сдружение"? Нищо "гражданско" няма в този протест и едва ли ще има много будали, които да се хванат на въдицата на партийните организатори. Поне да плащаха за участие, както на предишните "протести".

17

преди 16 години

НЯМА ЗНАчЕНИЕ КОИ ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ, НИТО бИОГРАФИЙТЕ ИМ. ВАЖНОТО Е ДА СЕ ВИДИ ЧЕ ИМА НАрОД, А НЕ СТАДО, ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯ ИМА ТАМ КЪДЕТО ВЛАСТТА СЕ СТРАХУВА ОТ НАРОДА. ДЕМОКРАЦИЯТА Е ПРОЦЕС, НЕ ОЧАКВАЙТЕ ДА ИДЕТЕ НА МИТИНГ И НА ДРУГИЯ ДЕН ДА ВИ ДАДАТ СЛУЖбИ. ДОКАТО ПРЕТЕГЛЯТЕ НА КАНТАРЧЕ - ВАС ОТДАВНА СА ВИ ПРЕТЕГЛИЛИ И ПРОДАЛИ ДОРИ.

16

Сим

преди 16 години

И в провинцията да излязат на централните площади в същия час. Нека покажем на управляващите и на света, че все още Български народ съществува!

15

преди 16 години

Хора....когато няма протести и не се организират подобни неща приказваме, че нищо не се прави. Ето сега имаме възможност да излезем и да си покажем мнението. Защо трябва да се твъвди, че нищо няма да стане. В крайна сметка каквото ще става, ще става, но поне така ще се изрази показно мнението на народа.П.С Дано някога се оправим.....

14

преди 16 години

a shtoto pyk na stani6ef mu e tam mqstoto da podpisva tva i onova

13

Настро

преди 16 години

Без оставка няма да си тръгнем! За 20 години всичките мазници сме ги виждали.Не ми се слушат изявление на президента на депутати от опозицията и т.н. Искам да чуя "министър П си подаде оставката и СтанишеФ я подписа"

12

IL.

преди 16 години

МНОГО ДОБРЕ ! ПОМИСЛИ ЛИ ТОЗИ НАРОД, КАКВО ИМА В ЗАМЯНА,,,, ! ВСЕКИ НАРОД, ИЗБИРА САМ, СВОЯТА СЪДБА! АКО В ЕДНА ВОДА ПЛУВАТ ДВЕ ГОЛЕМИ ХИЩНИ РИБИ - АКУЛА И ЩУКА ЗАОБИКОЛЕНИ ОТ САРДИНИ, ПОЗНАЙТЕ КОЯ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ,,,,,,,,

11

преди 16 години

vsi4ko mnogo dobre,protesti a-u obache koi shte sa sledvashtite-pak sy6tite,ne ot 15 ami ot blizo 60 godini sa sy6tite ili pone texnite sinove i vnuci-izrasnali taka nau4eni samo da kradat i lyjat...

10

преди 16 години

Жалко е единствено, че няма да има абсолютно никакъв ефект. Мафията държи всички ключове: политическия елит, полицията съда, а и да не забравяме и пресата, така че не ми е ясно на какво се надяват тези ентусиасти? Политиците, пардон, мафиотите да пуснат кокала! - а стига бе!

9

Мафията срещу мафият

преди 16 години

Този "протест" си е чиста проба "Мафията срещу мафията". Има сайт на тези дето го организират. Примерно там е Неделчо Беронов, а и други дето като им видя биографиите и ми се доповръщва.