437

Анонимен

преди 2 години

Оня ден най-после показаха филм, който не е по-стар от 10 години. И по какво познах? Актьорите носеха маски. Страшен филм, разбивач на ковида!

436

Сата НАТО

преди 2 години

До Сата НАТОЗащо трябва да се сезира прокуратурата, заради истината ли? ----////----- Защото това е клевета срещу Държавния глава, следователно е посегателство срещу Държавата.

435

Сата НАТО

преди 2 години

Другарят Винету освен това рекетира държавата с бежанския проблем. Очевидно е заложил някакво задкулисно сътрудничество с Брюксел и Анкара, за да завземе властта. Моля Прокуратурата да влезе в ролята Си.

434

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо НЕ ЛЪЖИ!!!"Чл. 99. (3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага на някоя следваща парламентарна група да посочи кандидат за министър-председател." А ТОЧКА (2) ГЛАСИ: " (2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи състав на Министерския съвет, президентът възлага това на посочен от втората по численост парламентарна група кандидат за министър-председател."

433

Анонимен

преди 2 години

Той си признава че го снимали до шкафчето с кюлчета, те разправят няма доказателства.

432

Bobi

преди 2 години

До Сата НАТОЗащо трябва да се сезира прокуратурата, заради истината ли? И малките деца разбраха, че Радев е диктатор и майцепродавец. Колко още време ви трябва?

431

Bobi

преди 2 години

Прав е Борисов. Не му бях фен, ама напоследък май само той се оказа, че става за нещо. Радев е пълен фейк, както и подчинените му министри. Успя да ни излъже преди 5г, повече не. Само Борисов знае изобщо къде се намира - другите са болшевик парти.

430

Сата НАТО

преди 2 години

Господин Гешев, самосезирайте се по посод изявленията на лицето Винету, наричащ Президента на Републиката "диктатор". Това е клевета и углавно престъпление.

429

Анонимен

преди 2 години

Борисов, хич не те е еня, че ще свършат парите за пенсионерите след 6 месеца. Признай си, че те е еня, че свършват парите за шкафчето. Ако те беше еня за хората ти нямаше 12 години да ни държиш най-бедни, да доведеш България до най-корумпирата страна и на последно място по свобода на словото. С какво права след като срина България правиш оценка на тия грамотни момчета? Засрами се и изчезни на минутата от всякакъв ефир. Ти и най-вече ти си виновен за нашата бедност.

428

Анонимен

преди 2 години

Хайде новата опорка завъртяха, няма доказателство за открадното. Оня раздавал милиарди предварително за магистрали без срок. 8 самолета ни купи дето ги няма.

427

Анонимен

преди 2 години

Още са живи, още мърдат стероидните привърженици на борисов. Каква само жизнеспособност!

426

леле

преди 2 години

След това му изказване мога само да кажа: Боже, прибери си вересиите."

425

чико

преди 2 години

Много жалко,че има хора които вярват на Радев и неговите протестъри.Ясно прозира целта на БСП и Радев.Мандат за увеличаването доврието в БСП,а Нинова официялно да даде подкрепа на независимия Радев.Жалко за надеждите възлагани на Слави,нищо положително,освен това,че ГЕРБ известно време няма да управляват.

424

Анонимен

преди 2 години

БУДА НЕ БЪДИ СКРОМЕН, Я КАЖИ С КОЛКО ЗАЕМИ БЪЛГАРИТЕ ЗАДЪЛЖИ И ПОСЛЕ ГОВОРИ ЗА ДРУГИТЕ ЩО ХАРЧЕЛИ ТВОИТЕ ПАРИ!!! И САМО ЕВТИНИТЕ *** КАТО ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ СЕ ПРЕДЛАГАТ ПО ТВОЯТ НАЧИН... ХАЙДЕ ВЪРВИ ДА СЕ ЦУНКАШ С НЕГО...

423

Анонимен

преди 2 години

Тез лъжливите комунисти едно доказателство не успяха да му изкарат на бойко. Ама то и корупционните реактори и източеното КТБ са все милиардни далавери на комунистите.

422

Анонимен

преди 2 години

Тоя кога си извади ръката от джоба, мое и да се заслушам кво дума. Но докато ръката е в мазния джоб-не!

421

Има много причини

преди 2 години

За ниско относително трудното, за 14 години дето са ме цакали с дребния шрифт, за пълните безобразия, за отмъщение, да си купя мотор и най-вече да си заслужа мястото сред ония дето си не продадоха гъ*те и влязаха през оная черна врата през която минаха Дьолакроа, Жерико и още много други ....

420

Анонимен

преди 2 години

Не им обръщай внимание на лилипутите Бойко - всичко ще си дойде на мястото.

419

Kit Chelin

преди 2 години

Първа новина по БТВ и Нова е срещата на др. Борисооф с младежкото герберче. Това ли е най важното в момента в България. Дали герб са първа, или втора политическа сила медиите непрекъснато ни облъчват с обиколките и срещите на ББ из страната. Той сега е никой, защо никога не е първа новина някоя среща на президента, премиера или политическите обстановка в България. Все Бойко е в устата на журналята. Нямате срам господа, но трупате омраза към себе си със своето слагачество. Той освен да обвинява и

418

Анонимен

преди 2 години

Арестуват го тоя наркотрафикант, че никой не го понася вече.