140

Анонимен

преди 2 години

Да дайте пари, ордите идват, оградите да оправим, сякаш това ще ги спре, знаем какво юе ги спре ама са нови времена и прекалено евтино ше излезе на гусина министра.

139

до 170

преди 2 години

Само, че Сърбия и Унгария като ги спрът и всички останат тук ще ти сцепят простия ***!! Личи си че си отороче на оная рая която преди 600 години така е мислила и за османците - "ще дойдат, ще поседят, па или ще си идат или ще продължат нагоре" НУЛА прогрес, НУЛА научено от историята!!!!

138

Не съм запознат

преди 2 години

Имам, но не гласувам. Учил съм за да работя на мястото където съм. Аз не обвинявам политици и т.н. за мизерното си положение и не чакам на някой да ми нареди нещата. Да е знаел ама не е. Баща ми е добре, взех му VW Touran 2017 - 27к преди месец и половина. Успех с голфовете на по 10 години и с проблемните ви политици :D :D

137

треперко

преди 2 години

Бойко Борисов нама къща в Барселина Бойко Рашков има 19 имота и има възможност да ги настани и нахрани и обслужи.

136

1

преди 2 години

И какво толкова ще стане? За да ги спрем трябва да ги разстрелваме, а това никой няма да ни го позволи в момента. Тогава какво толкова имаме да го мислим и да харчим излишни пари. Дори и да ги хванем пак не може да ги депортиране обратно. По-добре направо ги пускайте да си преминават през един коридор, те и без това не искат да се спират тук. Германия да му мисли.

135

Муахаха

преди 2 години

До Не съм запознат - баща ти ако е знаел колко *** ще се родиш, е щял да си направи вазектомия!!!

134

До 167

преди 2 години

Ами очевидно не си запознат! Не, не са предимно турци! И такива като теб имат право да гласуват .....

133

Чукундур

преди 2 години

Всеки правоверен има право на четири жени !

132

Не съм запознат

преди 2 години

Но Елхово не са ли предимно турци? Ако е така, да се молят там на килими, да хапват свинско и да не припарват по-надолу

131

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами да Ви е яко ду.пето тогава, както и на всички нас с управници като Вас ... Този път Ердоган няма да ги спре, бежанският поток ще Ви отнесе и Вас, а и нас задето Ви докарахме на Власт ... Наздраве чашкоФ ... !!!

130

Рашков е лъжец!

преди 2 години

Ами хайде да ви видим, нали сте много ербап, особено ти, Рашков дамаджаната. Управлението на страната иска освен изчегъркване, реваншизъм, злоба,сговорчивост, иска и дипломация. А нито ти, нито Фигуранта имате такива качества. Рашков, освен друго, ти си и лъжец. Кога ще покажеш доказателствата срещу кабинета на Борисов. Май ги забрави, а?

129

пияница мистик

преди 2 години

Когато Дамаджанов се изказва, неминуемо ще се споменат и думите "маса" или "маси". Още от времето на социализма другарят милиционер е свикнал така да работи - от маса на маса. Колкото повече маси смени за месец, толкова е по-доволен и се отчита по-добре свършена работа :))) И разбира се, само общи приказки, дето нищо не значат от типа "една жена каза"

128

Чукундур

преди 2 години

Не може да ги спрете ефендим ! Пазете си жените. Ама то тука много *** та не знам дали и това ще може да направите !

127

Анонимен

преди 2 години

тоз ой за нас ва ви ЕС на ви НАТО без референдум

126

Анонимен

преди 2 години

За всичко, което се случва са виновни САЩ, които умишлено си тръгнаха от Афганистан, знаейки, че мигрантите ще се насочат към Европа и от друга страна е виновна Меркел. Ако навремето евросъюза беше действал по-сериозно и беше върнал всички бежанци, сега нямаше да се натискат да идват в Европа. За жалост сирийците са цвете пред афганистанците. Тези наистина са завършени неадер талци.

125

наблюдател

преди 2 години

Важното е да ни карат да се страхуваме - примерно Ковид и разни производни, а с него нещо не успяват да ни стряскат толкова напоследък, затова сега са афганистанците. Наистина не ми се вярва, но ще запомня днешната дата и ще засека след един месец дали огромните човешки маси са до границата ни.

124

ГЕРБ

преди 2 години

Алоооо мръс...интригант какво правиш

123

БПФ

преди 2 години

Минирайте границата. Впрочем не - вините са забранени май. Но картечниците не са забранени... нали така? ПК мисля че може да прати до 650 талибанеца при бай Аллах само за минута?

122

Анонимен

преди 2 години

а бъркане по дупките за търсене на ковид ще им правите или директно на олинклузива?

121

Анонимен

преди 2 години

БУци окрадна парите за оградата ,сега да ходи с голи гърди да пази.Армия нямаме,лошо