97

Истината

преди 2 години

До До Истината.. .... Наближава 17:00 часа и радевите *** започват да се разотиват!

96

Анонимен

преди 2 години

до Само питам, заповедите на министъра не са закон, така че се месят където не им е работата

95

Баба Ванга

преди 2 години

Стойчо Кацаров ще бъде първият министър на фигуранто, който ще влезе в затвора за престъпления по служба. Но няма да е единственият.

94

До Истината

преди 2 години

С изказванията си, сам се дефинираш като такъв. Ти си този, който призовава за преследване на различните.*** като гледам даже не се и усещаш за което.Ай със здраве и да не си сваляш маската, даже и в банята

93

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах що ми пишете минуси на простичкия въпрос - А бе тея от прокуратурата ваксинирани ли са?

92

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е тези от ВАП подчинени на Геш Каскетов знаят ли въобще какво работят, с какво се занимава прокуратурата,по кой закон и за какво вземат заплати ?

91

Само питам

преди 2 години

До антиваксър.... Какво разделение на властите не гони бе радевски ***? Прокуратурата е ДЛЪЖНА да се намеси когато законите на страната не се спазват. Включително и мерките взети от МЗ за опазване здравето на хората по време на пандемията. Или за теб е по важно да плюеш по прокуратурата и да защитаваш безхаберника Кацаров?

90

хахахаха

преди 2 години

въпроса не е в това кой какво иска,има издадена заповед за извънредно положение за пандемия,има издадени заповеди за мерки за безопасност,ако нищо не се спазва да махат заповедите иначи всичко е безмислено,има някакви там закони и правила ,които никой не спазва,само за пред хората,смешно е !!!

89

Анонимен

преди 2 години

Защо прокуратурата не задаваше същите въпроси на Тиквата при плачевно ниските ваксинационни проценти и пълната липса на стимулация от страна на държавата?

88

Анонимен

преди 2 години

Какви мерки бе Гешев?! Цялата антиваксърска група е впрегната против ваксините. Припяват им от туристическия и ресторантьорския бранш!Учителите искат присъствено обучение, но не искат да се ваксинират. Трябвало учениците да правят изследвания. Родителите не са съгласни! Насила нищо не може да се случи! Дано Господ е с нас да не почнем да мрем като мухи!В края на краищата всеки сам прави сам избора си и никой за нищо не може да го задължи! Това е положението!

87

Анонимен

преди 2 години

А бе тея от прокуратурата ваксинирани ли са?

86

Анонимен

преди 2 години

Нека прокуратурата започне проверки срещу всички неваксинирани , поради заплаха за националната сигурност!

85

До Ноблюдотел

преди 2 години

Явно живееш в свят доминиран от телевизора.Ползата от мерките се измерва посредством резултатите от тях.Тези от изминалата зима говорят сами по себе си.*** ти си лалай, може и някой да ти се върже.

84

Анонимен

преди 2 години

Хората въобще не се интересуват от врътките на МЗ за стимулиране на ваксинацията, а Каскета тръгнал да пита какви мерки се взимали да се промени това. Това мало.ум.ник тотално е скъсал с реалността.

83

Янаки Стоилов

преди 2 години

До АнонименВАП не е Главна прокуратура бе умен!

82

антиваксър

преди 2 години

Какво стана с разделението на властите и спазването на Конституцията :) Всичко пак по каскетски. Него никой нищо да не го пита, а той на всички разпорежда и арестува без доказателства

81

Анонимен

преди 2 години

Тия"загрижените" от каскетурата кога ще питат ботокса и тиквата защо при тяхното управление бяхме в първата тройка по смъртност ???

80

Истината

преди 2 години

До до ИстинатаСкоро ще дойде това време. Още като за говориха през декември миналата година за ваксинационен сертификат се разбра накъде отива работата. Сега не можеш да пътуваш без него. А ти сигурно си някой дърт потомствен комунист, те обичат да наричат фашисти тези които имат различно мнение от тяхното.

79

Анонимен

преди 2 години

Да разбирам ли, че прокуратурата иска КПП-та, къртене на пейки, затваряне на бизнеси, никакъв обществен и културен живот и никакви разходки по планината Витоша, защото и такова безумие имаше миналата година? Ако е така, целта е създаване на масово недоволство срещу Радев и правителството му, нищо друго! На прокуратурата всъщност въобще не й дреме за живота и здравето на българите...

78

Т К О

преди 2 години

Цялото служебно барабар с този "здравен министър" се опитват да се харесват на всички! Ако наложат каквито и било забрани...недоволството ще се стовари върху тях и фигуранта а те преди изборите не искат да им падне рейтинга!!!! За съжаление вече и да не си математик се вижда, че закъсняха с каквито и да е мерки......