63

Анонимен

преди 2 години

Аман от шнорхели и пелтеци дайте нещо друго даже от завършилите училищатата за бавноразвиващи можете да намерите нещо по добро от тези чалгаропитеци.

62

Анонимен

преди 2 години

За премиер да издигнат Кирил Домусчиев защото е истински комунистически олигарх!

61

Даа!

преди 2 години

За такива като нас , най-добре ще е Премиер от ''ЕВРОРОМА'' , напълно си го заслужаваме , за да не търсим от край време все някой от чужбина да ни е управлявал , особено царе !

60

Анонимен

преди 2 години

Това че харесвам като жена Ивчето, не значи че съм за "Нема такава държава" ---///--- Тази е зла като змия. Щи пусне само ако има мноого голем келепир

59

курвоазие

преди 2 години

Тва плашило е достоен представител на баце си Слави - циркаджията на мутрите от 90-те!

58

Анонимен

преди 2 години

И като врътне кранчето Русия за Европа какво ще стане? Откъде ще идват милиардите за Путин? Каква икономика има Русия? Тя почти изцяло разчита на продажбите на ресурсите си- газ, нефт, метали и т.н. Някой да е виждал някакви руски стоки по магазините? Така, че врътването на кранчето се отлага за неопределено време!

57

Анонимен

преди 2 години

Президента няма да е човек на ГЕРБ! Премиера също.

56

Анонимен

преди 2 години

НЕ МОЖЕ ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ ДА Е ЗАВЪРШИЛ ХАРВАРД! ТРЯБВА НЕПРЕМЕННО ДА Е ЗАВЪРШИЛ ШКОЛАТА НА МВР ИНАЧЕ ДС ЩЕ СЕ СЪРДИ ЧЕ НЕ ГИ ПРАВИ МИЛИОНЕРИ.

55

Сата НАТО

преди 2 години

Премиера трябва да е много богат и до края на живота си да има негова си охрана. Пищова на нощното шкафче е задължителен. ----////---- Значи и аз отговарям на условието.

54

Анонимен

преди 2 години

Не е редно да цензурирате думата пapaзит! Да, Ива Митева е пapaзит, пapaзитира върху държавата!

53

Анонимен

преди 2 години

Айде по-скоро да се отървем от туй недоразумение, че ми писнаха траурните речи по Нова година. Сърбят ме вече ръцете.

52

Да не спорим

преди 2 години

Просто да си припомним една приказка за Хитър Петър - - в чувала и """не ща , не ща бе, не ща да ставам цар!!!""" Не прилича съвсем , но малко напомня , нали ?!?

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "На Кирил английският е катастрофален, безумен! Няма такъв английски просто. А дипломата му за завършен курс в Харвард е купена. Затова тролчетата да мълчат, смешни са." За дипломата му не мога да кажа, защото не ми се занимава да дълбая колко голям мошеник е, но за английския му език уверено мога да кажа (като възпитаник на английска езикова гимназия), че наистина е потресаващо лош за човек, който предполагаемо е учил в американски университет, камо ли престижен такъв.

50

Анонимен

преди 2 години

ПРЕМИЕРЪТ ЩЕ Е ПРОЗАПАДЕН И НЕЗАВИСИМ ОТ ДЪРТИ КОМУНИСТИ И МУТРИ. ИНАЧЕ НЯМА ПАРИ.

49

Край

преди 2 години

Киро Канадката ако му бяха предложили да е министър в Канада шеше да си скъса българския паспорт намига.

48

Анонимен

преди 2 години

Тази 20, буквално 20 години е мишкувала в администрацията на народното събрание. Това е един *** който ако не е на държавна служба ще умре от глад. Сега хубаво се домогна да е председател на НС, но на практика няма никакви качества за да е такава или не дай си боже премиер или президент. Единственото и качество е като докопа държавна служба да не пуска кокала докато е жива.

47

Анонимен

преди 2 години

Тя ивето и за председател на НС не става, но от немай къде я държат там!

46

АнонимеН

преди 2 години

НЕНОРМАЛНИЦА!!! ЗА ДА ИМА ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ ДАТА ОТ ПАРЛАМЕНТА А АКО МАНДАТА БЪДЕ ВЪРНАТ В ПЕТЪК СЕ РАЗПУСКА НЕЗАБАВНО ПАРЛАМЕНТА!

45

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До Много лъже Кирчо.. Познавам един който мноО повече лъже от Кирил П. , даже всички го познават ,... ''вожда'' на ГЕРБ , най-най-най-''ДОБРИЯТ'' , той си го казва !

44

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде е батко и батка?