135

Пян Гъ до 136

преди 2 години

Хайде да си запазиш оптимизма и през зимата, става ли? Много те моля, запази го да ми обясниш след Иванов ден какви котлети и за колко го купуваш. Да се насладиш на лодкаро-дубайската икономическа политика, дето се казва.

134

Анонимен

преди 2 години

Ако в България имаше достатъчно на брой сравнително умни хора... тези "партии" да поДмяната и чалгопитеците никога нямаше да имат място в парламента. За съжаление е точно обратното....

133

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам платените майки от системата ги убива, в момента не ги ли убива системата или просто никой не плаща да врещят. То май сам си отговорих.

132

Анонимен

преди 2 години

Половин милиард отидоха в избори

131

Анонимен

преди 2 години

Стига да вкараме в пандела гробарите и глобалистите, и 10 пъти избори съм готов да имам

130

Анонимен

преди 2 години

Симпатизантите на ГЕРБ явно полека излизат от махмурлука. Ами, да, нещата си вървят и без Бойко. Байдън си лафи с Чорапа, ЕС няма нищо против Киро Канадеца... За Бойко остана обикалянето по селата и селфитата със стрините. Даже "Приятелят Тайпи" вече дори ръка не му подава.

129

Пян Гъ

преди 2 години

Харалан не е гербер, а ***. Да не бъркаме идентичностите. Ако е казал нещо добро за ГЕРБ, значи е започнал да се осъзнава заради страха от социални трусове беззаконие при Радев и лодкаро-дубайската чета.

128

Анонимен

преди 2 години

Сътвореното от ГЕРБ няма нужда да се руши. То само си пада.

127

до КЛ

преди 2 години

А кого да похвали...? Чорапът и Киро Канадеца, които нарушават закона ли? Кажи кого да похвали, като всички опоненти на Борисов не струват и 5 стотинки...

126

Анонимен

преди 2 години

139 Антигербсбирщината да отговаря, за пропилените милиони. А тези, които гласуваха за нея, да мислят добре на следващите избори.Ясно беше, че ще се скарат за постове и порции, въпреки декларациите, че не ги искат, и че са уж, независими.

125

Майор Михов

преди 2 години

Прекрасен анализ, прекрасен!

124

ЬЬЬ

преди 2 години

Няма нищо по-лесно от това да се руши и да се мрази.Партиите "на протеста" знаеха какво мразят,знаеха какво искат да разрушат, но не знаеха как и какво ново да направят.Всички те са като вълци-единаци и разбирателството между тях остана в сферата на фантастиката. Чалгаря трифонов, генерал(чето) атанасов,а-кащият и вечно мънкащ бойкиков (разбирай прокопиев и "капитал"),адвокатите на мафията,изгонената от Станишев заради корупция нинова - това ли са лицата на ПРОМЯНАТА и какво могат да променят?

123

КЛ

преди 2 години

Забравили са да напишат - "Платена реклама". Харалан Александров не спря да дрънка глупости и да хвали Бочко. Не мога да ги разбера МГЕРБ. 3-те национални телевизии рекламират Бочко, сайтове като пик и блитц, постоянно се пускат съобщения във фейсбук.След такава реклама, защо им е нужно да се плюнчат и в коментарите в днес-а.Да одат с Бочко по поляните да им раздува лакърдиите си.

122

РАДЕВ Е ВИНОВЕН..!!

преди 2 години

ГЛАВАТА НА ЗЛОБАТА, ОМРАЗАТА, АГРЕСИЯТА, РАЗРУХАТА.........!!!

121

СОЦИОЛОГ

преди 2 години

ДБ се топи като лански сняг, след тези избори няма да има достатъчно депутати, които да се преборят за така дълго желаните властови позиции, а от това следва, че протестърите си остават на улицата до мартеничките 2022, няма да има КОЙ, КОЙ да ги назначи... а Изправи се ... ще ги прекръстят на Ставай и бЕгай БРЖЕ

120

Анонимен

преди 2 години

Вече се забравя гербаджии, сини зелени и пембени, а хората си спомнят някакъв ред и нормалност, която сега изчезна. Този батак и хаос, колкото и да ни го представят за демократичен процес- просто не е. Едни платени от фондации искат да си заработят финансирането и изобщо не ги интересува народа. Много взе да им личи- като на бате корупцията дето си я имаше и е безспорно. Но нито корупцията, нито чуждото откровено финансиране е ок за държавата и институциите.

119

Анонимен

преди 2 години

На Пияницата и Пян Гъ явно вече им светва, че Боци им плаща малко. Ами, съжалявам за вас, ама на мен ми предлагат все повече пари, та сигурно ще съм на нова работа скоро. И аз обичам сьомга, преди я ядях, сега също - в една определена верига филето от сьомга е 22 лева килото. Много ли ви е?

118

до 120

преди 2 години

Ей с такова мислене от какво е станало 1989 г.,1997 какво е станало,разни фалити и т.н. си докарахме доказана мутра,сикаджия,от които тези години бягахме като попарени,защото за тях не важаха закони.Смятай какъв парадокс е това...А за фалитите на банките и ограбването на родителите ни седни и почети малко кой доведе тези неща.Човешкото око вижда само следствието,почти никога причината.*** може да светнат защо се сестигнало до фалити....когато им спреш кранчето и правата....

117

Сата НАТО

преди 2 години

до пияница мистик... Какво общо имат цените на свинското с това, какво българският народ е способен да излъчи? Не улавям логика? Да си чул случайно, че има световна криза и се печатат необезпечени евра, които девалвират и вързания за тях лев? А сьомга по 7 лв килото може да си купувал по времето на Царя, и то вмирисана.

116

Анонимен

преди 2 години

Хаос наистина има - кюлчетата вече заобикалят правилното чекмедже. Това води до определена разруха, която със сигурност притеснява Харалан и другите на въпросната хранилка. И те искат в този хаос да се въведе ред - кюлчетата да се върнат в утъпканата пътека.