54

Анонимен

преди 2 години

Запада трябва да наложи санкции на Китай и да спре вноса на стоките им . Милиони хора умряха заради тяхната соц некадърност. Сащ пуснал вируса, а няма антидот? Най много умрели има в Сащ ...Някой хора съвсем дадоха на късо

53

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат стара история по разпространяване на вируси. Първото разпространение бе от Гуантанамо, когато унищожиха свинете в Куба. У нас не се знае , но разпространението на някои болести в Украйна нарасна със стотици процента след разкриването на три военни био лаборатории та САЩ там. Защо не се пише,че САЩ имат 150 / сто и петдесет/ био лаборатории и нито една не е на тяхна територия? В тях местните власти не могат да влизат и правителствата не знаят какво се върши.

52

Покажете

преди 2 години

Една арабска страна, в която САЩ са защитавали демокразията с оръжие в ръка и в която сега няма ИДИЛ или някаква друга форма на ислямски фундаментализъм.

51

paul61

преди 2 години

В такива случай се питаме - кой има интерес -според мен интереса беше да се свали Тръмп и да се удари Китай заради огромното си население - вие решете чии е интереса и доколко бе постигната целта !

50

Анонимен

преди 2 години

Ахххх, къде е сега Тръмпи да размаха пръст на врагът! Мейк Америка фърст агейн!

49

Анонимен

преди 2 години

Много удобно точно при хаоса в Афганистан. То само това като видиш и е ясно ,колко координирана атака е. Жълтите гадове вече пореден вирус създават. Второ, защо Китай кри месеци наред болестта, щом не е тяхна :)Жълти измекярии комунистиии . Никаква китайска стока повече от мен. Видяхме ви, колко струвате.

48

Анонимен

преди 2 години

Не знам от къде се е появил,но да вярваш,че е от изяден прилеп е нелепо.Да не би за първи път да ядат прилепи в Китай...и всякакви гадини.

47

Анонимен

преди 2 години

До гошку много просто---точно така! но понеже на краварите не им хареса резултата, искаха отново да се върнат за да проверят още един път, но китай не позволи!

46

Китай

преди 2 години

Пусна вироса, а жужето Путин гласува вместо американците.

45

Анонимен

преди 2 години

естествено, че Китай няма да сътрудничи за установяване на произхода на коронавируса, защото те няма да ходят да го установят, а искат да докажат, че вируса наистина е от там!

44

гошку много просто

преди 2 години

"СЗО беше в Китай в края на миналата година и докладът им не откри доказателства за лабораторна намеса......."си бе маминото.

43

Анонимен

преди 2 години

до 51 "Изостанал си новините, СЗО беше в Китай в края на миналата година и докладът им не откри доказателства за лабораторна намеса" >>>Китай няма да сътрудничи за установяване на произхода на коронавируса, причиняващ COVID-19, съобщи зам.-ръководителят на китайската Национална здравна комисия Цзън Исин, цитиран от "Ройтерс. Пробвай пак.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 "Това, че вирусът се е проявил в Ухан по никакъв начин не означава, че произхожда оттам." Да, пълното съвпадение между развихрянето му първо там, наличието на идеални предпоставки както от гледдна точка на първичния източник (прилепи) така и на последваща евентуална намеса (лаборатория експериментираща със корона вируси) наистина въобще нищо не означава. Както казват англоговорящите: Нофинг то сий хиър!

41

Анонимен

преди 2 години

"И ДОСЕГА отказват да сътрудничат на разследването на СЗО за случилото се в Ухан"-------------Това, че вирусът се е проявил в Ухан по никакъв начин не означава, че произхожда оттам. Изостанал си новините, СЗО беше в Китай в края на миналата година и докладът им не откри доказателства за лабораторна намеса.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 "а ти как мислиш, ако .. " Червените *** когато нямате какво да кажете в защита на диктатурите, за които сте застанали на амбразурата, започват с фантасмагоричните хипотези. Коя от причините Китай да бъде основателно подозиран за произхода на вируса не разбра?

39

Михал

преди 2 години

Не са далече от истината!!!

38

Анонимен

преди 2 години

До 1--- а ти как мислиш, ако краварите решат да спънат нечия икономика с такъв вирус, дали ще го пуснат на собствена територия и тогава да обвинят китай? точно това е работата на цру!

37

Анонимен

преди 2 години

Kak ще ни убедите ,че това е само нова пропаганда ?

36

Анонимен

преди 2 години

Това е пуснато нарочно и не е природата а в лаборатория е направено, и е биологично оръжие.

35

А сега

преди 2 години

Пуснаха вируса, за да подкопаят комунистическия режим в Китай. Това и децата го знаят. САЩ мразят в червата Китай и Русия и са готови на всякаква подлост.