52

ШОКИРАЩО Е!

преди 2 години

Полицаите брутално са бити от протестиращите селски апаши на комунизма, предвождани от Фигуранта.

51

Анонимен

преди 2 години

Бой за всички герберасти! И след това да им организираме гладиаторски двубои като в Древен Рим.

50

СЛАБО ГИ БИХА ТИЯ...

преди 2 години

ЗАТОВА СЕГА РЕВАТ , ИСКАТ ПАРИ И СЕ ПРАВЯТ НА ГЕРОИ.....!....ЩО НЕ ХОДЯТ У АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ДА ГИ ПРАВЯТ ТИЯ ЗУЛУМИ ТАМ......ХА,ХА,ХАААААААА...МОЖЕ ПА ТАМ , С КАФЕ И БОНБОНИ ДА ГИ ЧЕРПЯТ...!

49

Анонимен

преди 2 години

Малко са ги били. По- странното е защо ги завлякоха точно под камерата на НСО? Тези кабели се виждат. Всеки полицай знае, че точно там е едната камера. Защо ги завлякоха точно под лампата да се снима на камерата? Защо НСО казва няма други записи от тази нощ? Как няма други записи? Свърши ви лентата ли? Айде, не ни правете на канарчета! Поръчков е боя. Събирали са компромати. НСО знаем под шапката на кой чорап е. Има други записи, но не ги дават щото в тях протестърите бият полицаите.

48

Както се казва

преди 2 години

по нашите географски ширини- ,,Боят изгражда!"

47

Илия

преди 2 години

Да това е един от многото важни въпроси! Интересно е коя е русата полицайка, която с злоба и агресия риташе падналите протестиращи? Терзийски може ли да помогнеш?

46

Анонимен

преди 2 години

Горките беззащитни полицаи...Палели ги. Що не са там дето палят, а се скатаха 14 и.ди.ота да измъчват 6 вързани, че си и чакаха реда да ритат по топките. Големи герои .

45

Два милиарда

преди 2 години

Са обезщетенията за 40 хиляди учители с различно по-високи нормативи откакто го въведохте тва ...

44

Анонимен

преди 2 години

До 47 - Пловдив кажи ми и станцията в която закопчани протестиращите са биларязстрелвани?!?

43

Анонимен

преди 2 години

Отиде ли да видиш над 100 ранени и бити полицаи? Басиии и омбудсманът и чудото! То бива..........бива ама това е вече популизъм.

42

Анонимен

преди 2 години

А омбудсманът що не види как палеха полицаите? Защо не види как ги заливаха с урина? Защо не прогледне да види пълните палатки с коктели м.олотов? То като е омбудсман е за защина правата на всички хора. Или омбудсманът защитава метежниците подпалвачи? Що не каже може ли да се хвърлят павета по хора изпълняващи слежебен дълг? Тези полициа са на работа. Протестърите защо ги ръчкаха със знамена? Защо ги пръскаха с лютив спрей? Защо ги наричаха еничари? Защо се опитваха да обърнат бусовете до НС???

41

Анонимен

преди 2 години

Полициити трябваши да стрелят. ДА СТРЕЛЯЯТ! ДА изкочат с по едно узи и безразборно да изпразнят 2-3 пълнулея в тълпата. СА О ТОГАЗКА ШИ СА НАУТЧИТИ!

40

Истукан

преди 2 години

Бити са, ама кой ги е карал да ходят на протест? Сега защо не протестират? Да не би да сме в разцвет?

39

Анонимен

преди 2 години

"И те, за разлика от полицаите, осигуряват бъдещето на децата и внуците си." - На ме Н полицията ки е согърявала тормоз когато подава жалби срещу мутри, някои от които станаха общински съветници на Герб...

38

ГОВЕДООООО

преди 2 години

НЕ ЧУВАМ ВЪЛШЕБНИТЕ ДУМИ ТРИ ГОДИШНИ ЗАПЛАТИ И ДВЕ ГОДИШНИ ЗАПЛАТИ....НЕ ЧУВАМ И ВЪЛШЕБНАТА ДУМА ПОЕТАПНООООО

37

Анонимен

преди 2 години

Поправям се: Русата щеше да е в Сливенския.

36

Анонимен

преди 2 години

"А по полицаите бяха ли хвърляни по 5 килограмови жълти павета, откъртени от паважа. За тези действия има ли присъди."Да, ще има. Едното не омаловажава другото.

35

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЕГАТИ "РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ"...НАСИНИЛИ ИМ ЗАДНИЦИТЕ И ВЕЧЕ РЕВ , СЪЛЗИ И СОПОЛИ ИЗ ЦЕЛА ЕВРОПА...ХА,ХА,ХААААААА...АЙДЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА , ЗА ПЕНСИИ , КАТО "АБПФК"....

34

До 25

преди 2 години

"Защо да не се шуми, ти знаеш ли колко от наще пари отиват за изхранване на полиция, която не работи в полза на обществото, а даже обратното" - А за депутатите знаеш ли колко пари отиват, които пак ние плащаме? И те, за разлика от полицаите, осигуряват бъдещето на децата и внуците си.

33

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха полицаи, до сега 1000 пъти щяха да са във Варненския затвор всичките 14 броя. По бързата процедура.