8

Анонимен

преди 2 години

"Той изтъкна и особеност в договорите за доставка на ваксини за 2022 и 2023 г. предвижда се и така наречената вариантна ваксина." ----- в бг нямате голям прогрес, клиентелата е едва 16% стари хора

7

Зозо

преди 2 години

Ами в Израел що стана бря? 6000 на ден :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6

Venceremos

преди 2 години

Само дето тези "изключения" преобладават. Отговорът е ***: тези бълвочи са далеч от това да изпълнят със съдържания понятието "ваксина"

5

Анонимен

преди 2 години

Ала бала глупости! Заразяваме се, защото ни пръскате или по друг начин (не знам как точно го разпространявате) А ваксините са само, за да забогатяват определени хора! Ефект няма! Въпросът е кога ще има край това нещо?! Докога ще е тази биологична война ?

4

Анонимен

преди 2 години

почнахте като наркоманите да говорите за "дози", не за бюстери и т.н.

3

Някой

преди 2 години

Аз имам един въпрос. Защо не се издава сертификат за преболедувал при наличие на антитела ? Издава се само когато представиш положителен тест преди това.

2

Анонимен

преди 2 години

след делтата, ще излезне, че неваксинираните оцеляват и без ваксина, а ваксинираните защо се заразяват, е как няма, като взимат игли от плъхове, че и доброволно се подписват

1

Анонимен

преди 2 години

Ганчоу: ОН па ше ми каже ! Аз чета фалшиви новини и знам, че от ваксините ще ми пораснат гърди и ша умра. Нема да си сложа. Они в чужбина са прости, Та затова са бодат. Аз съм учил в Бузема и знам всичко!