164

Dev

преди 2 години

Аз съм ваксиниран, на мен не ми пука :)

163

до dev

преди 2 години

Трудна работа ,но ако знаеш -по- настрана .

162

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да прави този министър е късно вече, нещата тръгнаха рязко нагоре и няма връщане назад.

161

Dev

преди 2 години

И как ще разбереш кой е ваксиниран ?

160

до интересно

преди 2 години

ДА, но има предаване ( отравяне)със спайк протеин ,който се възпроизвежда във ваксинираните -наричат го shedding . Затова стойте настрана от скоро ваксинирани !

159

Анонимен

преди 2 години

До 180: Много преиграваш с тези препинателни знаци. Направи си изводите сам за програмистчетата ти. Не ми се спори с комплексари и неграмотници.

158

А бе

преди 2 години

Какво му става на тоя Ангелов, не се спира ... Сякаш му е влязъл въгарец някъде!

157

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 179 Разконспирира ме :))))) Захвърлям "актьорската игра" веднага! :))))) Между другото, мислил ли си за кариера в ясновидството? :))))) Сигурно имат нужда от природни таланти като теб? :))))))"...................Нещо нервен ми се струваш, добави още няколко емотикона за да се подсилиш. Може би е добра идея да последваш собственият си съвет и да си намериш нещо ново, като например нормална работа вместо да киснеш по сайтовете.

156

Анонимен

преди 2 години

На никой ли не му хрумна , че понеже хората толкова ненавиждат кърлежите (като тоя рошавия герберастин) и за да ги накажат ( постоянно мечат за ваксинация) ,не се ваксинират.

155

Dev

преди 2 години

Съвсем кротко си седях и пак някак си ме изкараха ненормален.... *** го разбери.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 179 Разконспирира ме :))))) Захвърлям "актьорската игра" веднага! :))))) Между другото, мислил ли си за кариера в ясновидството? :))))) Сигурно имат нужда от природни таланти като теб? :))))))

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173 "Не вярвам, че нормалните се ваксат." УжасТ. :)))) ВЕЕЕЕЕЕрно ли? :)))) Ми, да им кажа на момчетата и момичетата, че не са се ваксинирали, защото "не вярваш". Предполагам, че това ще върне времето назад! :))))) Между другото, програмистчетата приятелчета ги ваксинираха от първите, щото били "приоритетни". Малко обидно, все едно ние останалите сме нЕкви обикновени :)))) Обаче аз им го простих, все пак работят сериозно за да просперираме всички :)))))

152

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 169 Нарочно така говоря, за да се забавлявам с реакцията ти :)))))"................Няма нужда да се лъжем. Селянията просто си ти извира отвътре, личи си, така че просто захвърли актьорската игра. Имам чувството, че откакто се боднахте станахте още по-прости и от преди, и си мислите, че и другите са така.

151

Шикалкави:

преди 2 години

Аз съм бил награден от Сакскобурга и вицепремиер на Сакскобурга - аз съм награден по предложение на СБУ с награда от която се отказах - и имам четири дела срещу Сакскобурга ще станат осем.... И съм награден за разработка която няма аналог в образователната система - който и да беше министър пак щеше да ме награди ...

150

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Ами да обяввт, че ваксинацията не е задължителна, да махнат фашистките пропуски, сертификати и измислени тестове и гарантирано ще се успокоят нещата. Е , лошото е, че пандемията ще прикючи като с магаческа пръчка, а това е явно нежелано

149

До 159

преди 2 години

Черпим си от благата за ваксините и проверяваме верността на графеновите теории. Нещо нередно ли има?

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 Нарочно така говоря, за да се забавлявам с реакцията ти :))))) Ако се беше загледал в някои подробности на постовете ми, щеше да го разбереш, но ти май си и неграмотен. :)))))

147

Dev

преди 2 години

До Анонимен. Човек, аз не изкарах и тези 24 часа :) Вечерта седнах пред компютъра и по навик си отворих една биричка, после още една и чак тогава се сетих. Е то вече беше късно и нали.... пълна програма хахаха

146

Анонимен

преди 2 години

До 165: Не вярвам, че нормалните се ваксат. То е и видно от броя ваксинирани в БГ. А голяма част от ваксинираните го направиха за да пътуват, не за да "пазят другите". Не ми казвай, че 83 % от българите са с кал.пави професии , или че са от маалите.

145

hahahahaha

преди 2 години

кой ми плаща бе антиваксър такъв? и за какво?