193

Анонимен

преди 2 години

Чакам с нетърпение момента в който Герб ще са в историята, как ще се завъртят пишещите и ще се приспособят? Трудно ще....Едно време се смеехме на простите и ги игнорирахме. Сега за 12 години станахме странна държава, смеем се на хората с истински дипломи....А пък и всички в този форум много запознати бе, как стоят нещата в Харвард. Наистина ли има толкова прости и злобни хора? И даже се гордеят с простотията си...То и вожда ви такъв, ама хитър, щото ви окраде както си трябва, това си заслужавате

192

Анонимен

преди 2 години

Засега служебното правителство показа как се харчат повече пари без да има и сантиметър подобрение в която и да е област.

191

дядо йоцо гледа,

преди 2 години

Мачкай Кире!....те са поставени /наши хора/ калинки !...затова във всичко сме на тоя хал ! МАЧКАЙ !

190

Анонимен

преди 2 години

До до 214/218 "Хайде сега накарай Банкяската тиква да си каже името на английски. Вие сте уникални бе хора и майка си ще продадете за да защитите мутрите." Българите трябва да могат да си казват името на ангглийски, за да покажат, че са българи, иначе са "продажници"? :))))) Това в руската школа ли го учихте: че докато не си казвате имената на руски не сте истински българи? :))))))

189

Анонимен

преди 2 години

Когато стана канадска гражданка ще трябва да знам перфектен английски. По ми е интересно дали канадката и нейните канадски деца владеят български.

188

до 223

преди 2 години

хахахахахахахааааааа точно

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 215 "Браво на Радев, че знае английски." Знае, знае. Ай хоуп дет дис сичуейшън ис критикъл. :)))))))) Комунистически циркове.

186

Анонимен

преди 2 години

Хахаха кво говори, бе? Радве знае само: I hope this situation is critical :D

185

Кирчо

преди 2 години

Скоро ще пътува с един скъсан Чорап към ЦСЗ...

184

Анонимен

преди 2 години

209 разбрахме бе! Разбрахме, че ще отваряте пак Белене. Разбрахме че ще избивате 1/3 от населението на държавата. Не е да не сме го очаквали! То каквито бащите, такива и децата.

183

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство показа как се управлява.... Бойко е продажник. А ДПС въобще нямат място в български Парламент. И как ще ми определят съдбата на децата ми някакви не говорещи български, докарани под строй пред урните? Браво Кире!!! С теб сме....Всичко ще си дойде на мястото. Скоро!!!

182

до 214

преди 2 години

Да така е прав си. Хайде сега накарай Банкяската тиква да си каже името на английски. Вие сте уникални бе хора и майка си ще продадете за да защитите мутрите.

181

Анонимен

преди 2 години

Ю уонт куесчънс, ор интервю ор уот? Перфектния английски, дипломатичен и точен, какъв изказ завършен с тежки въздишки и думата хъх.

180

Анонимен

преди 2 години

Абе, Радев е бил само на един курс в САЩ. Не е учил там.

179

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев, че знае английски. Но да наблегне на руския, та КГБ по-добре да му разбират донесенията му. Да не остане без работа и без трудова книжка.

178

Анонимен

преди 2 години

197 стига с тоя Харвард. Има 2 милиона българи извън страната. Те със сигурност знаят, че всеки що годе умничък може да влезе в Харвард, но за целта трябва да имаш пари. Питай българите на вън защо децата им не са в Харвард. Да не би защото са глу па ви или защото родителите им работят на 2 места за да гарантират нормален живот. Интересно ми е бащата на Кирил как се е сдобил с тия пари? С пари ли е избягал от България? И от къде са тия пари? Всички знаем 1997 кой бягаше с пари от България!

177

Анонимен

преди 2 години

До до 190 именно защото говоря перфектно английски ти казвам че радев не го владее достатъчно .нивото му е много ниско .нарича се докерски английски

176

Истукан

преди 2 години

Слави набира балъци за следващите избори. Трябват му избиратели и нов кандидат за премиер. Кастингът започна.

175

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е златна кокошка-носачка. Във всички държавни предприятия мина и снесе своите протежета в ръководствата навсякъде. Те си знаят за кого да работят след като се излюпят, а как обществото позволи на един неадекватен луд да извърши всички тези действия, нямам представа.

174

до 208

преди 2 години

отивай бе, ще видиш че там ще срещнеш не БСП, а цяла България, която е зад Радев. Не вярваш? 60% подкрепа скъпи