76

Анонимен

преди 2 години

До до 79 от славянинЗаразени - да, болни - не, ама явно очевидните факти не се признават от Про-Мангър идеолозите.

75

Анонимен

преди 2 години

До до 79 от славянин "Само факти, чиче" Няма "факти" чичовото. Нямаш си и бегла идея кой и с какви симптоми или тежест на болестта приемат и ти ЛИЧИ. За разлика от теб аз имам директни ВЪТРЕБОЛНИЧНИ наблюдения от два ГРАДА. Бягай да си играеш в пясъка. Не ти е мястото сред сериозно обсъждащите.

74

Анонимен

преди 2 години

До до 78 от славянин "Ами нормално е след като г.ведата се изредихте за дозите мераклиите да свършат!" Явно не само в болница (камо ли в Ковид отделение) не си стъпвал, ами и покрай ваксинационни пунктове не си минавал много много. Аз се наложи да ЧАКАМ на опашка, за да се ваксинирам и такива опашки могат да се видят на повечето големи пунктове поне в София. Това е НЕДОПУСТИМО, при положение, че ваксинини има, но Кацаров спря зелените коридори, а после започнаха и отделни пунктове да махат!

73

Сата НАТО

преди 2 години

Напротив, такава е логиката.

72

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Това противоречи на твърдението, че е по-заразен. За да е по-заразен, трябва да има по-дълъг скрит период и по-дълго да "отделяш" вируси." Това е АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ.

71

Анонимен

преди 2 години

Този платили ли си изследванията, които са му направили безплатно, след като не е бил по клиничната пътека

70

Анонимен

преди 2 години

сега можеше да е убил началото на вълната и то да не е толкова рязко ---////---- То вълна няма, но я обясни как се убива началото на вълната? Какво трябваше да направи?

69

Анонимен

преди 2 години

Рязко било ... Вие се молете да не влезем в учебниците по медицина като нагледен пример, какво става при пандемия, когато всички наоколо са ваксинирани, а една държава с особено умно население не.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Сега се притеснил! Пенчев откога пожела са се налогат строги мерки!" Да, обаче Пенчев е професионалист, който си върши работата, и това е трън в петата на некадърник като КАцаров, затова иска да го смени. И когато Пенчев поиска да се въведат мерки НАВРЕМЕ, Кацаров му поиска сметка защо го е направил. Естествено, Кацаров не губи нищо - други хора ще губят живота си, а така хем ще удари по Пенчев, като го изкара некомпетентен, нищо че Пенчев му каза,че ВЕЧЕ градовете са в червено!

67

пффф

преди 2 години

Ми тоя гений, ако беше послушал някои лекари, които му обясняваха няколко месеца, че идва нова вълна, вместо само да обяснява, че няма нужда от мерки, сега можеше да е убил началото на вълната и то да не е толкова рязко. Е, сега ще видите какво значи препълнени болници и то от простотия - и тази на министърчето, и тази на "безсмъртните" български антиваксъри. Жалко, но на глупави хора и да се опитваш да им помогнеш, те само те плюят и ти се подиграват... На природата не й пука, обаче!

66

Тони

преди 2 години

***! Преди дни гледаше още по-тъпо!

65

Анонимен

преди 2 години

само с констатации не става министре, ама сте страхливци, едни мутро чалгари ви стреснаха

64

От ГЕРБ

преди 2 години

Аз съм ге**рбер и съм безсмъртен, затова няма да се ваксинирам. А вие?

63

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните СА виновни за последващата здравна криза, защото основно те ще са тежко боледуващите, които ще задръстят здравната система. ----///---- Глупости. Ще задръстят здравната система хипохондриците и тези с връзки, които лежат "за всеки случсй". С ще измрът тези, които нямат връзки и докторите ги нарочат за пълнене на черната статистика.

62

Анонимен

преди 2 години

До до 61 от славянин Само въздух под налягане, моето момче. От конспирация на конспирация, но си нямаш идея реално как стоят нещата. Стоиш като куче покрай месар и си мислиш, че си месар.

61

ФАКТ

преди 2 години

Кацарката нани нема вирус бе? От кво се притесни ? Нещо си нервен май а ? Нали немаше вирусче, нали с чай се лекуваше тия легла с какво са пълни с картофи ли?

60

До 73

преди 2 години

Виждал е, даже в болница беше с ковид! После им се отплати много добре на хората които го излекуваха!

59

до 67

преди 2 години

Нема такъв ОРГАН от как господарите ни от европа отговарят за всичко, а ние тук само кимаме с глави както си можем най-добре.

58

Тоя

преди 2 години

Кацаров виждал ли е КОВИД Вирус или е На Доверия като Оръжията за Масово Унищожение на Садам Хюсеин, които впоследствие се оказаха, че не съществуват?!

57

Анонимен

преди 2 години

Сега се притеснил! Пенчев откога пожела са се налогат строги мерки!