66

Анонимен

преди 2 години

Абе ужасът в Афганистан е от 20 години,когато натовците бомбардираха тази страна и избиха маса народ и не е преставал и до днес.Но вие се сетихте да говорите за него едва сега,когато САЩ избягаха като пилци и пожънаха най-големия срам във военната си история.

65

Пффф

преди 2 години

Талибаните са разработка на САЩ като противодействие на войната между СССР и Афганистан в края на 80-те. Такива фракции като уахабитите и т.н. са разработки на ЦРУ и нямат много общо с исляма... А за получовеците, които се кефят на развоя на събитията, като почукат 1 милион муджахидини и на нашата врата ще ги питам какво ще правят.

64

Ели

преди 2 години

Нека ги приемем, ако и те приемат нашият начин на живот. Без забрадки и бурки и с уважение към жените.

63

Анонимен

преди 2 години

86: На талибаниете не им стиска да влезнат в Руското посолство. Путин го каза но ти гледаш в захлас само бай Данчо. Та Путин каза, който му стиска да влиза в посолството. И на другия ден самите талибани охраняват посолството докато Хамериканците ще си счупят краката да бягат. Кво стана?

62

Анонимен

преди 2 години

Измествате темата,***.А тя е,че САЩ претърпяха чутовен провал в АФганистан.Втори Виетнам.Вече и дивите *** се подиграват на говеждата армия.

61

Анонимен

преди 2 години

***

60

Анонимен

преди 2 години

То и в *** е така...ама никой не се оплаква от години.Изгониха кадърните ...останаха дебелите и простите!!!

59

Че Гобара

преди 2 години

Едно нещо не мога да разбера - защо всеки път когато руснаците и техните проксита поемат властта и започват да се строят стени на излизане, а пък лошите, гадните, коварните империалисти им се налага да строят стени на влизане?! Нещо не е наред. Ети сега парадокс, империалистите си тръгват, а тия заблудени хора искат да си тръгнат с тях? Интересно ...

58

xaxsasб

преди 2 години

До 85 - Госпожице философ. Отваряй краката, че в НАТО няма раждаемост. Отивай на фронта да се биеш за свободите на жените. Аз те чакам да се върнеш с военна пенсия, да ми направиш деца, докато ти правя сандвичи, а после ако ми скимне може и да се разведем да ти взема и пенсията и децата. Може и бурка да ми сложите, за да не си личи как спя по цял ден докато се смея на пародията дето я играете по цял свят. Не забравяй да ми посадиш коноп преди да тръгнеш да имам какво да правя докато те стрелят.

57

ta0mi

преди 2 години

Горките хора! Какво са обречени да търпят!

56

Анонимен

преди 2 години

Cкoтовe. ислямски cкoтoвe, просто нямам други думи за такива. После да ми парадират с религията си колко била хуманна... ислямът е самият звяр, антихрист и дявол и нищо друго. Никога не е бил нищо друго от човеконенавистна доктрина, която не се свени да малтретира, изтезава и убива дори вярващи в нея. Зверове, не хора!

55

xaxsasб

преди 2 години

До 85 - Повтаряй си я тази мантра. Записването за Афганистанската армия е свободно. Ходи заедно с лесбийките, феминистките и *** да им обясниш на талибаните как стоят нещата в Европа. Важни сте докато раждате деца. В държавата с най-ниска раждаемост сте безполезни иеко комични. Прояви женска солидарност и ходи да се биеш за правата на себеподобните си, аз ще готвя и седя с бурка в къщи и ще те чакам да се върнеш. Обичам те, пази се и попътен вятър. <3

54

Пич

преди 2 години

Чакайте бе, какво искат тия хора от "световните империалисти"?! Нали всички почетни русофили искаха "ФАЩ" да се изтеглят и да оставят "хората да си живеят живота както искат"?! Не разбирам? Ето, сега талибаните официално охраняват руското посолство, за да не се случи нещо лошо с техните приятели. Всичко би трябвало да е наред в момента - талибаните управляват с подкрепата на Русия. Ще потегат реки от пари и благоденствие. Ама хорат апак са се объркали и бягат от хубавото.

53

Анонимен

преди 2 години

Жената никога няма да е равна на мъжа, защото жената заражда живота! А мъжа, ако не може и финансово да издържа семейството си, никакъв мъж не е и няма много стойност.

52

Рамбооо

преди 2 години

Това може да се случи във всяка една държава.Ние българите сме също жестоки. Погледнете само работодателите в България-карат младите хора да работят като кучета за 700 лв. на месец

51

до 78

преди 2 години

всъщност има клип в тубата в който показват оръжейни магазини разбити и пълни с калашници които просто си стоят там.. всеки може да си вземе

50

Анонимен

преди 2 години

Тези мюсюлмани! Дори самите им правоверни бягат от тях ! Религия, която оправдава, дори насърчава син да бие майка си, брат да убие сестра си, и си въобразяват, че Рая тях ги чака.

49

Любо питен

преди 2 години

А Грета Тунберг какво мисли по въпроса?

48

Анонимен

преди 2 години

Мда, ако бяха взели пушки. Абе вие никаква връзка ли нямате с реалността. Те пушките да не растат по дърветата. Представям си обикновен, средностатистически афганистанец, както си седи и си вика до 3 дена талибаните ще дойда, да мръдна до бакалията за пушка, по пътя ще мина през железарията да си взема един малък танк, като на лейтенант Грубер.

47

АнонимеН

преди 2 години

ФАЩ И ТАЛИБАНИТЕ СА ДЪЛГОГОДИШНИ ПАРТНЬОРИ!! ЛИЧНО БАЙДЪН ОБЯВИ, ЧЕ И ТОЙ И ТРЪМП СИ ГОВОРЯТ ПО ТЕЛЕФОНА С ТАЛИБАНИТЕ-ТОВА НЕ Е ШЕГА! ЕДНИТЕ СЪБИРАТ ПРОДУКЦИЯТА ОТ МАКОВИТЕ ПОЛЕТА А ДРУГИТЕ Я ПЛАСИРАТ!! ФАЩ И ТАЛИБАНИТЕ СА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ВЪВ МОМЕНТА РЪКОВОДЕНА ОТ БАЙДЪН И ТО СЪВСЕМ ОТКРИТО!