208

!!!

преди 2 години

Нали бяха свръх ваксинираната нация?

207

мамин сладък

преди 2 години

До Анонимен 229Няма какво да обяснявам механизми, тя статистиката и числата ясно, точно и категорично го обясняват.

206

Анонимен

преди 2 години

"мисленето не следва от това, какво се е случило с прадядо ти, а с това как ти самия възприемаш материалния свят." - Я ми сподели какво точно съм написал, което те кара да си мислиш, че мисленето ми е комунистическо. Дай ми пример. Аз мога да ти дам пример за твоето комунистическо мислене. Понеже си се ваксинирал и смяташ, че всички трябва да се ваксинират т.е. всички сме еднакви и правим еднакви неща (комуна). Аз не смятам, че всички трябва да сме НЕваксинирани, а всеки да реши сам. Чакам...

205

Анонимен

преди 2 години

До мамин сладък "И в Израел, и в Англия, и в Малта, че и в Австрия броя на новите положителни случаи и на хоспитализиране разсте главно благодарение на ваксинираните" Покажи причинно следствената връзка. Твърдиш че я има, какъв е механизма й?

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 225 ""Иначе, цялата ти конструкция СМЪРДИ на комунистическо мислене" - Комунистите са отнели толкова на прадядо ми през 44-45 година, колкото ти и всичките ти роднини никога сте нямали (предполагам). Толкова за "комунистическото" ми мислене" Толкова си слаб в логиката, че даже не осъзнаваш, че едното не изключва другото, защото мисленето не следва от това, какво се е случило с прадядо ти, а с това как ти самия възприемаш материалния свят.

203

мамин сладък

преди 2 години

До Анонимен 225Абсолютно си прав. Това е като новото европейск пост-комунистическо мислене - ако не си с нас, значи си против нас.

202

мамин сладък

преди 2 години

И в Израел, и в Англия, и в Малта, че и в Австрия броя на новите положителни случаи и на хоспитализиране разсте главно благодарение на ваксинираните. Отделно в Астрия броя на хоспитализираните поради странияни ефекти на ваксините е почти колкото на тези с ковид. Явно ваксините пазят единствено и само от тежко изкарване на заболяването (евентуално), но е=не и от разпростанение на вируса. Т.нар. обществен дълг да се ваксинираш вече не важи, а ваксърите егоистино защитават само себе си.

201

Анонимен

преди 2 години

"Иначе, цялата ти конструкция СМЪРДИ на комунистическо мислене" - Комунистите са отнели толкова на прадядо ми през 44-45 година, колкото ти и всичките ти роднини никога сте нямали (предполагам). Толкова за "комунистическото" ми мислене.А иначе за съжаление ни чака нов комунизъм благодарение на вас ваксърите, които сте готови да продадете свободата си в замяна на лъч надежда, че Ковид ще ви подмине.Стойте си в къщите, боцкайте се и после се чудете защо "комунизмът се завръща спете спокойно деца"!

200

Анонимен

преди 2 години

ама нали до преди 2 месеца имаше статии как 99% били ваксинирани там и как е пример за всички други. Какво стана?

199

МошеNick

преди 2 години

За ваксинация можем да говорим когато има ваксини. Ваксина е продукт, предпазващ от заразяване и разпространение на конкретен патоген. Нито една от натрапваните ГМО отрови не претендира да може това. Поголовно се инжектира населението срещу патоген, който никой не е изолирал, показал и доказал, че го има и именно той причинява последната останала болест на света, която е толкова страшна, че 99,98% я преживяват, а при други минава "безсимптомно".

198

Анонимен

преди 2 години

"Хем ми обясняваш как богатите нямало да има какво да ядат", хем ме призоваваш да "не мисля за парите на богатите"." - Да и ти пак нищо не си разбрал. Няма да има какво да ядат, ако населението стане 20 млрд. примерно и ще имат пари и какво да ядат, ако го намалят. С Ковид не става, защото ще ги обвинят в геноцит. С вакса става, защото сам се съгласяваш да си опитно зайче... Поне чети какво ти пишат и ако не друго се опитай да го осмислиш...

197

Анонимен

преди 2 години

"Ахам,а знаеш ли,че за да се прокара такова решение буквално стотици хиляди учени от всяка от тези страни трябва да си заложи репутацията и целия живот" - Кой казва, че стотици хиляди учени трябва да са в играта? Ти ли? Дори и за момент да приемем, че написаното от теб е вярно (категорично не е, достатъчни са много по-малко, за да се случи планът), то чувал ли си как се е разработвала атомната бомба през ВСВ? Хиляди хора са участвали в отделни процеси, без да са наясно за крайния резултат...

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 215 "Не мисли за парите на богатите..." Хем ми обясняваш как богатите нямало да има какво да ядат", хем ме призоваваш да "не мисля за парите на богатите". Нещо конспиративните ти бълвочи разчитат на доста подозрително желание за монопол върху определени области на проблема, защо така? :)))) Иначе, цялата ти конструкция СМЪРДИ на комунистическо мислене, в което В МОМЕНТА всички имат ил иби трябвало да имат, докато реално и в момента има хора, които имат и такива, които нямат.

195

До Ха

преди 2 години

И за теб ли да се молим? *** ***

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 "Да, точно така, защото иначе внуците на управляващите света днес или ще живеят в тоалетна, или няма да има какво да ядат, или няма да има нефт за тях и т.н." Ахам,а знаеш ли,че за да се прокара такова решение буквално стотици хиляди учени от всяка от тези страни трябва да си заложи репутацията и целия живот, за предполагаемите "управляващи света"?Техния мотив какъв е да го направят? Впрочем, къде си прочел, че за "внуците им" няма да има това или онова? Би ли споделил източник?

193

Ха

преди 2 години

Нагледно виждаме до какво води ваксинацията ! Всички ваксинирани, ако имате роднина който живее с вас и не е ваксиниран, помолете се за него !

192

Анонимен

преди 2 години

"Значи правителствата на Германия, Франция, Великобритания, САЩ и т.н. са се "разбрали" да избият собствното си население, на цената на нечувани икономически за тях щети" - И още нещо като добавка към долния ми коментар. Нечуваните икономически последици ще са за малкия и средния бизнес, който ще бъде погълнат от едрия т.е. техния (на същите пЛандемици). Освен това Пфайзер и другите като гледам имат нечувани досега печалби, отделно тестове, отделно маски... Не мисли за парите на богатите...

191

Анонимен

преди 2 години

"Всички антиваксърски лай*омети друга песен ще запеят, когато те или техни близки задръстят болниците и се молят за кислород." - Като гледам светът не е свършил през 2020, въпреки че нямаше ваксини. Сега да видим с ваксините дали ще свърши хахаха ... Може, знае ли човек... :)

190

Израел

преди 2 години

Не е чак толкова напред с ваксинацията, колкото се създава впечатление в медиите. Към момента 60% от населението е напълно ваксинирано. Пред тях са Малта - 81%, ОАЕ - 74%, Сингапур - 73%, Дания и Белгия - 67%, Канада - 65% и доста други. Новият любимец на русофилите, Китай е с 56% напълно ваксинирани.

189

Анонимен

преди 2 години

"Не ваксинират, защото почти нямат ваксини." - Вярно? хахаха ... Ваксини има колкото искаш... даже е имало и преди 03.2020, но не са ви казали... Нали трябваше да се създаде уж дефицит, за да може повече хора да се юрнат да се боцнат, щото да не свършат случайно... :) ... Преди 03.2020 не съм вярвал, че е толкова лесно да излъжеш целия свят, но сега вече знам. Ваксинирайте се, за да спасим планетата... звучи егоистично и арогантно, но планът не е мой, а и си се подписвате, че сте ОК, така че...