65

Анонимен

преди 2 години

Аз бях 7 дена на море с 4 авера. 2-*** Са ваксинирани и 3-*** неваксинирани. 3 - *** са с делта двама сме здрави. Единия ваксиниран и той е болен. Тая делта е хрема с дращете на гърлото. Настинка, ама продължаваща 10-12 дена.Толкова за този грип. Лек ден ви желая!

64

виц

преди 2 години

-Докторе, кога след ваксинацията може да се пие алкохол? -На 9 и 40 ден...

63

Krom

преди 2 години

До загорял загорец - започни със себе си, помогни на "света"! Пусни си един патрон в челото, и така "света" ще стане по добро място, с по малко "проказа". На тоя свят има къде по ши.бани нации от българската създаващи в пъти повече проблеми. Но никой не се самоопределя като "проказа". Това е запазена марка на българския псевдо-интелигент - нихилизъм от какъвто страдаш очевидно. Да, и запомни - "света" не обича майкопродавците! Хайде, хубав ти ден!

62

Анонимен

преди 2 години

Тоз мустакатко с дъх на джибри какво иска да каже, че Имаш ли контакт с комунист - ставаш социалист. Комсомолецо, прибирай се обратно на Позитано.

61

Чоко

преди 2 години

Тази мантра за заболеваемостта я слушаме от година и половина. Ако си спомняте първия вирус беше угасяващо заразен. Нищо такова не беше виждано през вековете. Затвориха се парковете, спря се всичко. Същия господин препоръчваше ако срещнете човек на улицата да преминете на другия тротоар. Сега ново 20. Оказа се, че новия вариант бил по-заразен. Тогава защо не ни затворите вкъщи ? Безобразие. Ако не ни надувахте главите никой нямаше и да знае ,че има такъв вирус.

60

Анонимен

преди 2 години

Абе на процент ваксинирани ли им изплащат хонорарите за реклама на тия от бившия "нощ", та все се показват оттук-оттам да кандардисват хората?

59

ИСТИНАТА

преди 2 години

До 27:НЕ

58

Импотентните учени

преди 2 години

Имаше период в който учените твърдяха и настояваха, че ако имаш първа доза от един вид ваксина и си направиш втора от друг всичко било наред? Но НЕ Е наред. Учените отново се доказаха като напълно импотентни да се справят със задачите си.

57

Анонимен

преди 2 години

Маските са за по- голям драматизъм.

56

Анонимен

преди 2 години

Хората трябва да се ваксинират, за да не заразяват останалите! Това би имало смисъл, но се оказва, че тези с ваксината също може да заразяват. Затова носим маски. Нали? Значи и това твърдение е невярно, поредния провал на учените.

55

Анонимен

преди 2 години

Израелският премиер: Възрастните са в смъртна опасност без 3-та ваксина. В Израел започва третат ваксинация на населението.

54

Анонимен

преди 2 години

То и с грипа е така.

53

Анонимен

преди 2 години

Аман от форумни експерти, не знаят какво е вирус и какво е ваксина, но вече знаят всичко за mRNA.

52

Анонимен

преди 2 години

мустакатият мошеник -веднага в затвора за държавна измяна и насаждане на паника !

51

Анонимен

преди 2 години

Аре тоя да обясни какво съдържет ваксините и с какво помагат. Той за доматения сок не може да обясни, мустакатия плъх.

50

Анонимен

преди 2 години

На този професор няма ли кой да му обясни, че има разлика между човек с позитивен тест и болен. Аман от неграмотници.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57Маските и дезинфенктантите са с цел да ни намомнят че има някаква пандемия за да не забравим.

48

Край

преди 2 години

Кантарче нямате отговори на логични въпросиКато ги имАте това докторите пак ше почнем да ви вярвамеВируса свали гащите на недицината като наука

47

лекия

преди 2 години

Абе като сме се заговорили така. Какво стана с новия Ламбда вариант? Ще го пускате ли със сертификат или ще остане за други вълни?

46

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Колегата по принцип е прав, но е забравил една много важна подробност - само ваксинираните с файзер или модерна ще се разболяват от делта варианта - вижте бума в Израел, където всичките болни са ваксинирани с файзер. В никакъв случай не се ваксинирайте с mRNA помиятa, защото тя има огромен канцерогенен потенциал и въобще не е безопасна. При проучване с ваксинация на макаци с mRNA, всичките тестови животни са починали до няколко години от бъркоча.